2014 Yarenleri! :)

İyi akşamlarrrr erkeklerinin premsesleriiiii
iyi akşamlar fıstıııkk
selam canım
iyi aksamlar canlarim :) yarin izinliyim, arkadasimin kinasi var, elbisem tamam ayakkabilarim tamam, erdimi uyutup geliyorum yaninizaaa
iyi akşamlar hayatıım ohhh ne kaldıı atılsın göbeciklerrr

kizlar bn geldim
hoşgeldin hayatım keyifsiz gibisin biraz?

Kızlaar ben yatıyorum yarın biraz daha erken kalkıcam ve çok uykum var nedense İyi geceler bebişler.. Öpüyorum kocaman kocaman
hadi iyi geceler bebeğiim öpüldüünnn

kızçeler bir akrabamız askere gidiyor bu akşam onlara gittik 1 saat falan oturduk ay nasıl anılarım depreşti inanır mısınız o kadar garip bir haldeyim ki şuan o hallerini gördüm mesela sevgilisiyle o korkak ürkek üzüntülü bakışları saklamaya çalışan gülüşler falan o kadar tanıdık ki, ama o içler paramparça ah ahhh.

Ahh kuzumm insan nası hissediyor demi bir başkasının duygularııı için bambaşka dışın bambaşkaaa

Kaç kere odaya gidilir gizli gizli ağlanır sonra da gözyaşları silinir yüze gülümseme yapıştırılır

Bnede çok iyiym kuzumm vakit geçirmecee günleri bitirmeye çalşıyoruz işte

Ahh kuzumm insan nası hissediyor demi bir başkasının duygularııı için bambaşka dışın bambaşkaaa
aynen öyle kuzum vallahi ben kötü oldum şuan çok başka hissediyorum yani anılarım mı depreşti diyeyim onları çok iyi anlıyorum ondan mı böyleyim diyeyim ah ah..

Kaç kere odaya gidilir gizli gizli ağlanır sonra da gözyaşları silinir yüze gülümseme yapıştırılır
aynen, biz Manisaya gidene kadar hiç ağlamadık ama yani böyle artık arabadayız tam Manisa sınırlarına girmek üzereyiz bizimkine bir baktım hüngür hüngür 2 senedir ilk defa gözünde gözyaşı görüyorum ben dokunsalar ağlamak üzereydim ve o olayın üzerine ben de bir başladım o gün bugündür ağlıyorum inşallah Mayısta da sevinç gözyaşlarımı dökeceğim

Hos geldn bebegim naslsn
Bebeğim noolduuuı
ya kizlar bugun is yerinde sevdicekle ayni yerde calisiyoduk biz o da taniyo,bi çocukla tartistim 9 a kdr calisma olmasina ragmn sinir olduğum icin 5 te ewe dondum.askerim aradi işte nie erken çıktın isten diye sordu,cnm istemedi geldim dedim (hic huyum degildir bilir) bisey olmus sesinden belli aglamissin sen dedi, hyr dedim israrla..ölümü gor die ısrar edince anlattim durumu,anlatmaz olaydim dellendi bu arkaslarini aramis soylmis kesin çocuğa bişey yapicaklar ne dediysem ikna edemedim cok moralim bozuk

ailecek gitti ugurlamaya biz babam abimin yanında ağlasam bi türlü ağlamasam bi türlü sımsıkı sarılsam bi türlü sarlmasam bi türlüü arabay binip eve gelirken öyle bi boşluktu ki kocaman dünyada tek başıma kaldım sanki ilk defa yalnız kaldıgımı hissettimm

ah ah.. bizim aile akşam vedalaşmıştı biz askeriyeye kadar onun iki abisi ve annesiyle gitmiştik, hiç yabancılamadım sımsıkı sarıldım tabiki bizimki müsade ettiği kadarıyla, o da fazlasına dayanamazdı çünkü.. sonrasında böğüre böğüre ağlamalarr ah ah anılarda kaldıııı geçiyor bitiyor artııık

insallah kuzummm canli baglanti yaparim artik :) kis gunu detayini da unutmamisiz kuzuuuum benim yerim seni :)
Sevenleri sevdiğine vermediler vermedileeeer bi birbirimizi çok sevdik çok gördüler çok gördüleeeeer allaaaaaah tutmayın beni kızlar kalkıp göbek atacaaan
allah allllaaaah anam uyuyo kizz costurmayin beni :)))))
ay tatlim kotu olmus yaa merak etme en fazla tartisirlar yaa dovdurcek hali yok yaa

ya yok yere büyütüyor balim dahada cok sorun olucak anlatmaya calistim kizdi baya bi bna kapatti teli

Biticek kuzum allahın izniylee

ya yok yere büyütüyor balim dahada cok sorun olucak anlatmaya calistim kizdi baya bi bna kapatti teli
Canım umarım daha fazla büyümez inşallah sinirlendiğiyle kalır olay askerdeyken daha sert tepkiler verebiliyorlar koruma iç güdüsüyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…