kuzu bizimki ilk mayisti sonra nisan dedi sevdicek, simdi de subat diyoNisan sonu diyorduk hep ama marta kadar sabredebilirsem iyi dedi sevdicek yani mart sonu da olabilir bebeğim, beklemedeyim o ne isterse öyle olsunSiz neye karar verdiniz bebeğim, şafak kaç sizin ya ben 230 sayıyorum, bizim aynıydı ya ondan sordum
hmm ayy kuzum ne bileyim erken gibi sanki ya tabi etkilemek istemem seni ama doğum günü temalı olmasa da şöyle kendinize çok güzel bir gün ayırsanız böyle ne bileyim kutlama gibi değil de daha özel başbaşa geçireceğiniz bir gün hani aklında kalacak hatırlanacak bir gün aman ne bileyimbu ayda 30unda ıste kuzum haftaya ksmt olrsa :))
ohhh çok heyecanlıı ee gidecek misin kuzuumm?gorumcem aradi illa bize gel die gokselin teyzeleri gelmis afyondan bni gormk istiyolarmis
el becerine güveniyorsan böyle kek börek poğaça tarzı bir şey olabilir kuzum yakizlarr giderken ne gotursem acaba az yardım edin :)
bugün cagirdi da bizde ailecek yemege gitmistik,müsait değilim dedim o zmn yrn gel dedi kiramadim tabi...heyecan yaptim simdi bakohhh çok heyecanlıı ee gidecek misin kuzuumm?
el becerisi sifir kuzum :) gecn kuru pasta kurabiye tarzi bisiler almıştım simdi ne alsam acabael becerine güveniyorsan böyle kek börek poğaça tarzı bir şey olabilir kuzum ya
kuru pasta Kola gotur kuzu yada tatlı kola . tatlı tatlı konusursnz tatlı yerdengorumcem aradi illa bize gel die gokselin teyzeleri gelmis afyondan bni gormk istiyolarmis
bugün cagirdi da bizde ailecek yemege gitmistik,müsait değilim dedim o zmn yrn gel dedi kiramadim tabi...heyecan yaptim simdi bak
el becerisi sifir kuzum :) gecn kuru pasta kurabiye tarzi bisiler almıştım simdi ne alsam acaba
hmm dıyosn olablr kuzum da ne alym kz geldgnde yenı yıl ıcn hedıye alım o zamanhmm ayy kuzum ne bileyim erken gibi sanki ya tabi etkilemek istemem seni ama doğum günü temalı olmasa da şöyle kendinize çok güzel bir gün ayırsanız böyle ne bileyim kutlama gibi değil de daha özel başbaşa geçireceğiniz bir gün hani aklında kalacak hatırlanacak bir gün aman ne bileyimçünkü Mayıs gibi izne gelebilir çünkü 5 ay var önünde 5 ay içinde illa gelir izne
heh o gayet mantıklı bak şimdihmm dıyosn olablr kuzum da ne alym kz geldgnde yenı yıl ıcn hedıye alım o zaman
dur bAKM kontrl edım aklma gelblck bı cok hedye aldm da o yzdn baska bse gelmıo aklma:)))heh o gayet mantıklı bak şimdine bileyim böyle kişiye özel hediyeler yapan siteler falan varya oralardan bir şeyler olabilir
kuzucuuumKızlaaaarrrrr
canıımKızlaaaarrrrr
bak bakalım canım aklına yatan bir şey bulursun inşallahdur bAKM kontrl edım aklma gelblck bı cok hedye aldm da o yzdn baska bse gelmıo aklma:)))
ınsallah kuzum mersı :) sen napıosn okdnmu kıtapcanıım
bak bakalım canım aklına yatan bir şey bulursun inşallah
olmazsa oyle yaparim kuzum.kuru pasta Kola gotur kuzu yada tatlı kola . tatlı tatlı konusursnz tatlı yerden
dimi ya bn anlatıyorum sevdicege kiskaniyoay ne güzell ya ne güzel heyecanlarhmm düşünmek lazıım bilemedim şimdii
kuzu gordum yazdigini bnce erken olur ya kizlarin da dedigi gibi kargo yollarsin dogum gununde :)dur bAKM kontrl edım aklma gelblck bı cok hedye aldm da o yzdn baska bse gelmıo aklma:)))
okudum okudum ya ilişkiler üzerine bir kitap faydalı gibi duruyor bizimkilere okutmak lazımınsallah kuzum mersı :) sen napıosn okdnmu kıtap
çocuk haklı ya biz de geçen gün görümcemdeyiz işte dün akşam anlattık işte bunlar bunlar burda falan nasıl içi gitti sevdiceğiminnolmazsa oyle yaparim kuzum.
dimi ya bn anlatıyorum sevdicege kiskaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?