2014 Yarenleri! :)

oo supermıs guzelse ktabn adını verırsn alrm kuzum

hadı hayırlısı kuzum sen gırıceksen sımdıden basla derım calısmaya :))
valla geç bile kaldım çok sallamayayım dedim ama vakit yaklaşınca azcık başlıcam yavaştann teşekkür ederim açıktan istiyorum devam etmeyi kuzum ya geçen sene cenazemiz vardı başvurulara yetişememiştim kaçırdım haliyle bu sene telafi etçem inşallah

anladm kuzum hıcbsey ıcın gec degıl. ALLAH rahmet eglesn bu arada. calısırsan hersy kolay kuzum yeterkı ıste:)

kuzu o kiskandikca bnm anlatasim geliyo

Kızzlaaaaaarrrr kızlaaaaaaarrrrr kızlaaaaaarrrrrrr uçarak geliyorummm hepiniziii öpüyorummmmmmm mutluluktan ölüyommmmmmmmmm

medcezırı dun tam ızlıyemedım ona bakıyorum kuzucum bde buryada bakyorm sen napıyorsun tatlısko:)
medcezırı dun tam ızlıyemedım ona bakıyorum kuzucum bde buryada bakyorm sen napıyorsun tatlısko:)
Eve geldim bende boncuk gözüm kendimi yatağa attım.. Yorulmuşum epey yaaa.. Kuşumda beni çok özlemiş annişkom annecim annişim diye zıplayıp duruyo gece gece
Askerim görüntülü aradıııı gördümm aşkitomuuu. Aylardır görmüyodum Allahımmm kurban olurumm yaa. Durduğum yerde duramıyorummm
Askerim görüntülü aradıııı gördümm aşkitomuuu. Aylardır görmüyodum Allahımmm kurban olurumm yaa. Durduğum yerde duramıyorummm
Gözünaydon yavruuuum ohhh ne güzeeeeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…