oo supermıs guzelse ktabn adını verırsn alrm kuzumokudum okudum ya ilişkiler üzerine bir kitap faydalı gibi duruyor bizimkilere okutmak lazım
çocuk haklı ya biz de geçen gün görümcemdeyiz işte dün akşam anlattık işte bunlar bunlar burda falan nasıl içi gitti sevdiceğiminn
dur bitireyim kuzum yanlış yönlendirmek istemem bitsin paylaşacağım sizinle, artık yavaştan da ders çalışmam lazım ya ygsye giricem Allah nasip ederse bu seneoo supermıs guzelse ktabn adını verırsn alrm kuzum
hadı hayırlısı kuzum sen gırıceksen sımdıden basla derım calısmaya :))dur bitireyim kuzum yanlış yönlendirmek istemem bitsin paylaşacağım sizinle, artık yavaştan da ders çalışmam lazım ya ygsye giricem Allah nasip ederse bu sene
valla geç bile kaldım çok sallamayayım dedim ama vakit yaklaşınca azcık başlıcam yavaştann teşekkür ederim açıktan istiyorum devam etmeyi kuzum ya geçen sene cenazemiz vardı başvurulara yetişememiştim kaçırdım haliyle bu sene telafi etçem inşallahhadı hayırlısı kuzum sen gırıceksen sımdıden basla derım calısmaya :))
anladm kuzum hıcbsey ıcın gec degıl. ALLAH rahmet eglesn bu arada. calısırsan hersy kolay kuzum yeterkı ıste:)valla geç bile kaldım çok sallamayayım dedim ama vakit yaklaşınca azcık başlıcam yavaştann teşekkür ederim açıktan istiyorum devam etmeyi kuzum ya geçen sene cenazemiz vardı başvurulara yetişememiştim kaçırdım haliyle bu sene telafi etçem inşallah
kuzu o kiskandikca bnm anlatasim geliyookudum okudum ya ilişkiler üzerine bir kitap faydalı gibi duruyor bizimkilere okutmak lazım
çocuk haklı ya biz de geçen gün görümcemdeyiz işte dün akşam anlattık işte bunlar bunlar burda falan nasıl içi gitti sevdiceğiminn
kuzuuumKızzlaaaarrrr
selam ozgecımmmSelammm bebişleeeerrr
Kız sen daha uyumadın mı:)kuzuuum
yok kız ben gece kusuyum uyurmuyum
Kız sen daha uyumadın mı:)
Napıosun nasılsın gece kuşu?yok kız ben gece kusuyum uyurmuyum
Napıosun nasılsın gece kuşu?
Kızzlaaaaaarrrr kızlaaaaaaarrrrr kızlaaaaaarrrrrrr uçarak geliyorummm hepiniziii öpüyorummmmmmmmutluluktan ölüyommmmmmmmmm
Askerim görüntülü aradıııı gördümm aşkitomuuu. Aylardır görmüyodum Allahımmm kurban olurumm yaa. Durduğum yerde duramıyorummmNe oldu kızzz hayırdıııııırrrr
medcezırı dun tam ızlıyemedım ona bakıyorum kuzucum bde buryada bakyorm sen napıyorsun tatlısko:)
Eve geldim bende boncuk gözüm kendimi yatağa attım.. Yorulmuşum epey yaaa.. Kuşumda beni çok özlemiş annişkom annecim annişim diye zıplayıp duruyo gece gecemedcezırı dun tam ızlıyemedım ona bakıyorum kuzucum bde buryada bakyorm sen napıyorsun tatlısko:)
Askerim görüntülü aradıııı gördümm aşkitomuuu. Aylardır görmüyodum Allahımmm kurban olurumm yaa. Durduğum yerde duramıyorummm
Gözünaydon yavruuuum ohhh ne güzeeeeelAskerim görüntülü aradıııı gördümm aşkitomuuu. Aylardır görmüyodum Allahımmm kurban olurumm yaa. Durduğum yerde duramıyorummm
Askerim görüntülü aradıııı gördümm aşkitomuuu. Aylardır görmüyodum Allahımmm kurban olurumm yaa. Durduğum yerde duramıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?