- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ayyy gzüm değil sadece her yerim aydııııı :) nasıl özlemişim kuzumuuu yaaaaEve geldim bende boncuk gözüm kendimi yatağa attım.. Yorulmuşum epey yaaa.. Kuşumda beni çok özlemiş annişkom annecim annişim diye zıplayıp duruyo gece gece
Gözünaydon yavruuuum ohhh ne güzeeeeel
Çok sağol kuzum yaaa,saçlar iyice gitmiş kamuflajlar falan oyyy oyyyyyNe güzel canımmm sevindimmm gözünaydınnn
Ahahahaha deli kız yaaAyyy gzüm değil sadece her yerim aydııııı :) nasıl özlemişim kuzumuuu yaaaa
dınlen zeytn gozum ayy ne gzl kus olması yaa onlarla vakt gecyr evde dmı :))Eve geldim bende boncuk gözüm kendimi yatağa attım.. Yorulmuşum epey yaaa.. Kuşumda beni çok özlemiş annişkom annecim annişim diye zıplayıp duruyo gece gece
Gözünaydon yavruuuum ohhh ne güzeeeeel
hadı gozunaydn kuzucum :))Askerim görüntülü aradıııı gördümm aşkitomuuu. Aylardır görmüyodum Allahımmm kurban olurumm yaa. Durduğum yerde duramıyorummm
kız yazıyorz cvpta vermıyonNe güzel canımmm sevindimmm gözünaydınnn
kız yazıyorz cvpta vermıyon
O olmasa kafayı yerdim kız.. Bi ses bi nefes o.. Can yoldaşım benim yaa.. Zaten aşkımın hediyesi bana oyüzden çok çok kıymetli bnm kuşummmdınlen zeytn gozum ayy ne gzl kus olması yaa onlarla vakt gecyr evde dmı :))
bi yandan geçmiş yorumları okumaya çalışıyordm kzuuuu gözümden kaçmış vallahi alıngan yavrukuşşş napıyorsun bakalım
anladım kusum napaym bu tarz benıme bakyorum suan fınal gecesı merk ettm sen napıosn naslsn kuzucum
ooo :) bakımıda daha ozenlı olur kuzum kıymetlınden soncta banada kucuk hedıyesı var onla uyuyorm hep bana ayı aldı ala ala odun ıste :) kıloluym ya bde benle dalga gecmstı ıknz sıgyormusunz yataga dıeO olmasa kafayı yerdim kız.. Bi ses bi nefes o.. Can yoldaşım benim yaa.. Zaten aşkımın hediyesi bana oyüzden çok çok kıymetli bnm kuşummm
Cicim eline sağlık.. Fakat ben 319uuuum 1tane fazla sayıyomuşuuuum21 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 38---KAYSERİ
PLASLAN / 43--- KÜTAHYA
MYNM / 74---BARTIN
OZGEEMRE / 74----BARTIN
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 84
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA / 119
WAİT_AND_WAİT / 119
EVMAKİNESİ / 120
TUCE_TUCE / 120
SAMOZLEM/120
PERİ__KİZİ / 121
PRENSES / 121
EFULİ__ / 121
POFUDUK16 / 135
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVREM2724 / 156
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 211
ZAMANSİZ93 / 231
YESMCEYHN / 236
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
UZAKMAWİ / 317
KAMUHE / 318
PANZEHİR121/ 318
DENİZLİLİLİLİ / 320
MICKEY_MOUSE11/ 320
MLTM / 328
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
hayrdr kuzum ya nden:Skizlar dugun devam ediyo ama moralim cok bozukerdimle aramiz bozuldu
Demetim nolduuukizlar dugun devam ediyo ama moralim cok bozukerdimle aramiz bozuldu
aycan sencan nurcan kazandı keske ezgı kazansydı yaaAyyy aynenn kaç saattir bu tarz benim izliyorum açıklansın arttııkkkk
21 ARALIK 2014
2014 YARENLERİ ŞAFAK TABLOMUZ
TESKERE ALAN YARENLERİMİZ:
MUTELLA
PLAKA SAYAN YARENLERİMİZ:
HUZURAERDİM / 38---KAYSERİ
PLASLAN / 43--- KÜTAHYA
MYNM / 74---BARTIN
OZGEEMRE / 74----BARTIN
317 kuzum bnm safak ama olsun 1fark var sdceellerne saglk tatlm
PLAKALARA DÜŞMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYEN YARENLERİMİZ:
NİDAGKHN / 84
ÇİFT RAKAMLARA DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
EFERVA / 119
WAİT_AND_WAİT / 119
EVMAKİNESİ / 120
TUCE_TUCE / 120
SAMOZLEM/120
PERİ__KİZİ / 121
PRENSES / 121
EFULİ__ / 121
POFUDUK16 / 135
YOLU YARILAYAN YARENLERİMİZ:
EVREM2724 / 156
100'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
PEMBECANTA / 211
ZAMANSİZ93 / 231
YESMCEYHN / 236
200'LERE DÜŞMEK İSTEYEN YARENLERİMİZ:
UZAKMAWİ / 317
KAMUHE / 318
PANZEHİR121/ 318
DENİZLİLİLİLİ / 320
MICKEY_MOUSE11/ 320
MLTM / 328
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİMİZE KIZLAR
ESKİ ŞAFAKLARI ŞUTLAYALIM YENİLERİNİ KUTLAYALIM HİHİHİ
Aycan nurcan şencan kız o.. Allah seni naapmasınaycan sencan nurcan kazandı keske ezgı kazansydı yaa
o kadar uzun ısmı var unutmadıklarıma dua etsnler kızAycan nurcan şencan kız o.. Allah seni naapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?