2014 Yarenleri! :)

Amin bebeğim.. Benimki ben tvde bi oyuncuya yakışıklıymış fln diyim hiç tahammül edemez Saftirik sanki bişi oluyo yakışıklı deyince gari
ayy sorma bak ne anlatım anılarm deprestıD: ılk cıkmalarmz daha kuzu telefonuma cagaty ulusoyn resmını kapak resmı yaptm. nyse bu bana dedı telını verırmsn nedn dedm oyle bakacm dedı nyse verdm. gordu okuluma gelmstı o zaman. bu dellendı ne bu resm cıkart sunu dellendrme benı cıkarmıcam ne buyutyorsn alt tarafı bı foto onemsemıyorsan cıkart o zaman ben katıyormym sanatclrdn bırının fotosunu kat senbln dedm mayolu falan katrm bak dedı kat ya kat senbln dedm bu trp attı bana arbaya bındı bı hızla gıttı arbyı kaydrarak hey allahm sankı sanatcı adanada gorebılyormda yaptıgı seye bak ınatlastı dıe cıkarmadm bende sevmyrm ınatlasrsa ben dha cok ınatlasrm

Ahahaha sen ne burcusun kız ne bu inat böyle Deli şeyler yaa gece gece komiğime gitti valla gazı kökleyipte mi gitti

Ben hiç bi özelliğini taşımıyorum bebeğim.. İnat değilimdir ben aksine hep orta yolu bulmaya çalışırım karşımdaki inat etse bile
en guzelı aslında kuzum erkekler sıkıntıya cok gelemıyorlar ıllakı gorev bayana dusyor sakın olmalı ınatlasmamalı bı bayanda ama ıste bnmde elmde dgl :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…