kizlar dugun devam ediyo ama moralim cok bozukerdimle aramiz bozuldu
aycan sencan nurcan kazandı keske ezgı kazansydı yaa
aynen kuzucum aysenur kazanmadı sukur sevmıyorm cadalozu sınsı bakıslıne oldu canım hayırdır
İkizler kazandıııı bende ezgi istiyordum amaaa ikizlerede sevindimm :)
ne oldu canım hayırdır
Aman o ayşenur kazanmadı ya kızlar boşverin gerisiniaycan sencan nurcan kazandı keske ezgı kazansydı yaa
317 kuzu bnm safak bı tane fazla yazmıssn pek fark yok gercı ellerıne saglk :)))ne oldu canım hayırdır
Çok afedersin ama ohaaaaynen kuzucum aysenur kazanmadı sukur sevmıyorm cadalozu sınsı bakıslı
aynen kuzum bende onu dedm demn o sınsı bakıslı kazanmadı sukur. ayy starda bnm oyuncm cktı allahm ne yaksklı yarabbım ulan ıstnbuldakı cocuk adnı bılmıorm daAman o ayşenur kazanmadı ya kızlar boşverin gerisiniİkizlerde olur ezgide
Demetiiiiimkizlar dugun devam ediyo ama moralim cok bozukerdimle aramiz bozuldu
aynen kuzucum ıcımız bır ıcımz temız ondan hahahaÇok afedersin ama ohaaaAynı anda aynı şeyi düşünüp yazdık kuzum
Enişte duymasın kızaynen kuzum bende onu dedm demn o sınsı bakıslı kazanmadı sukur. ayy starda bnm oyuncm cktı allahm ne yaksklı yarabbım ulan ıstnbuldakı cocuk adnı bılmıorm da
duymasn amanEnişte duymasın kız
Amin bebeğim.. Benimki ben tvde bi oyuncuya yakışıklıymış fln diyim hiç tahammül edemezduymasn amanALLAH sahıplerne bagslasn kuzum ama cok tatlı kız
ayy sorma bak ne anlatım anılarm deprestıAmin bebeğim.. Benimki ben tvde bi oyuncuya yakışıklıymış fln diyim hiç tahammül edemezSaftirik sanki bişi oluyo yakışıklı deyince gari
Ahahaha sen ne burcusun kız ne bu inat böyleayy sorma bak ne anlatım anılarm deprestıD: ılk cıkmalarmz daha kuzu telefonuma cagaty ulusoyn resmını kapak resmı yaptm. nyse bu bana dedı telını verırmsn nedn dedm oyle bakacm dedı nyse verdm. gordu okuluma gelmstı o zaman. bu dellendı ne bu resm cıkart sunu dellendrme benı cıkarmıcam ne buyutyorsn alt tarafı bı foto onemsemıyorsan cıkart o zaman ben katıyormym sanatclrdn bırının fotosunu kat senbln dedm mayolu falan katrm bak dedı kat ya kat senbln dedm bu trp attı bana arbaya bındı bı hızla gıttı arbyı kaydrarak hey allahm sankı sanatcı adanada gorebılyormda yaptıgı seye bak ınatlastı dıe cıkarmadm bende sevmyrm ınatlasrsa ben dha cok ınatlasrm
hahahaAhahaha sen ne burcusun kız ne bu inat böyleDeli şeyler yaa gece gece komiğime gitti valla gazı kökleyipte mi gitti
Hangi ay hangi gün bebeğim? Bende akrep burcuyumhahahaakrep burcuyum kuzum cok ınadm valla damarıma basyor o hep
5 kasım kuzucum benımde :)) sen ınat dglmsn kzHangi ay hangi gün bebeğim? Bende akrep burcuyum30 ekim..
Ben hiç bi özelliğini taşımıyorum bebeğim.. İnat değilimdir ben aksine hep orta yolu bulmaya çalışırım karşımdaki inat etse bile5 kasım kuzucum benımde :)) sen ınat dglmsn kzbn burcumun bı cok ozellıgını tasıyorm tatlm
en guzelı aslında kuzum erkekler sıkıntıya cok gelemıyorlar ıllakı gorev bayana dusyor sakın olmalı ınatlasmamalı bı bayanda ama ıste bnmde elmde dgl :SBen hiç bi özelliğini taşımıyorum bebeğim.. İnat değilimdir ben aksine hep orta yolu bulmaya çalışırım karşımdaki inat etse bile
Damlacım yaa demete noldu acaba morali bozulmuş kuzu merak ettîm5 kasım kuzucum benımde :)) sen ınat dglmsn kzbn burcumun bı cok ozellıgını tasıyorm tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?