2014 Yarenleri! :)

en guzelı aslında kuzum erkekler sıkıntıya cok gelemıyorlar ıllakı gorev bayana dusyor sakın olmalı ınatlasmamalı bı bayanda ama ıste bnmde elmde dgl :S
Kişilik meselesi bebeğim.. Ben kendi mutluluğum ve huzurum için yaparım bazende.. Karşımdaki inatlaşıyoken bende inatlaşsam nolucak huzurumuz kaçıcak.. Ben mutsuz olucam.. Varsın karşımdaki yada dışardan başka biri taviz veriyorum diye algılasın önemli diil.. Önemli olan bnm huzurum

kesınlıkle haklısın kuzum bende tutmaya calıscm artk kendımı :) kendı huzurumuz ıcn yoksa uzulen ben olyorm snrasnda

aynn kuzu bnde acayip inatlasiyorum ya elimde degil. .hic alttan alamam
aynen kuzum valla benımde elmde degl sınr bozucu laflar ettmı ben daha fazla laf edyorm daha kotu olyorz ama napm tutamıyorm kendmı o alttn alsn ıstyrm oda almıo ama
Kızlar ama bi tarafın alttan alması gerekir.. Tabiiki haklıysanız o ayrı bi konudur ama sırf inat uğruna uzatmayın yaa üzülen, kırılan, yıpranan siz olursunuz

Kızlar ama bi tarafın alttan alması gerekir.. Tabiiki haklıysanız o ayrı bi konudur ama sırf inat uğruna uzatmayın yaa üzülen, kırılan, yıpranan siz olursunuz
aynen kuzum kesınlıkle haklısın helekı askerde oldugundan daha bı alttn alyorm asker pskolojsdr dıyorm susyorm ALLAH sonumuzu hayr etsn geldgnde bu kadr sakın olurmuym bılmıyorm :)))

aynen kuzum kesınlıkle haklısın helekı askerde oldugundan daha bı alttn alyorm asker pskolojsdr dıyorm susyorm ALLAH sonumuzu hayr etsn geldgnde bu kadr sakın olurmuym bılmıyorm :)))
Amin bitanemm rabbîm hepimizin sonunu hayır etsin.. Damlaamm benim çok uykum geldi yavrum malum bugün yoruldum.. Demette girmiycek sanırım İnşallah kötü bişi yoktur.. Ben yavaştan yatayım kuşum gözlerim kapanıyo zaten

AMIN kuzucum:) tamam denızım ınsallah demetımznde kotu bseyı yoktur buyutleck bsey degıldır INSALLAH. ALLAH rahatlık versın denızım opyorm ruyanda sevdıcegını gorursun INSALLAH tatlıskom :))

aynen kuzum valla benımde elmde degl sınr bozucu laflar ettmı ben daha fazla laf edyorm daha kotu olyorz ama napm tutamıyorm kendmı o alttn alsn ıstyrm oda almıo ama
bn romn gibi msjlari yazip gönderiyorum valla .d bnmki cvp vermeye firsat vermiyorsun dio .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…