kuzucum bende meraktayım ınsallah muhım bsey yoktur denızımDamlacım yaa demete noldu acaba morali bozulmuş kuzu merak ettîm
Kişilik meselesi bebeğim.. Ben kendi mutluluğum ve huzurum için yaparım bazende.. Karşımdaki inatlaşıyoken bende inatlaşsam nolucak huzurumuz kaçıcak.. Ben mutsuz olucam.. Varsın karşımdaki yada dışardan başka biri taviz veriyorum diye algılasın önemli diil.. Önemli olan bnm huzurumen guzelı aslında kuzum erkekler sıkıntıya cok gelemıyorlar ıllakı gorev bayana dusyor sakın olmalı ınatlasmamalı bı bayanda ama ıste bnmde elmde dgl :S
İnşallah damlam yaakuzucum bende meraktayım ınsallah muhım bsey yoktur denızım
Nedense banada öyle bi durum varmş gibi geliyo kuzum.. İnşallah kötü bişi yoktur ya@HuzuraErdim bebeğim yoksa kiskanclik mi yaptı eniste
kesınlıkle haklısın kuzum bende tutmaya calıscm artk kendımı :) kendı huzurumuz ıcn yoksa uzulen ben olyorm snrasndaKişilik meselesi bebeğim.. Ben kendi mutluluğum ve huzurum için yaparım bazende.. Karşımdaki inatlaşıyoken bende inatlaşsam nolucak huzurumuz kaçıcak.. Ben mutsuz olucam.. Varsın karşımdaki yada dışardan başka biri taviz veriyorum diye algılasın önemli diil.. Önemli olan bnm huzurum
Ayyynen öyle bitanem..kesınlıkle haklısın kuzum bende tutmaya calıscm artk kendımı :) kendı huzurumuz ıcn yoksa uzulen ben olyorm snrasnda
bizde hep oyle oluyo cunku denizim ..inşallah ufak bisidir..kiyamam demetimeİnşallah damlam yaa
Nedense banada öyle bi durum varmş gibi geliyo kuzum.. İnşallah kötü bişi yoktur ya
aynn kuzu bnde acayip inatlasiyorum ya elimde degil. .hic alttan alamamkesınlıkle haklısın kuzum bende tutmaya calıscm artk kendımı :) kendı huzurumuz ıcn yoksa uzulen ben olyorm snrasnda
aynen kuzum valla benımde elmde degl sınr bozucu laflar ettmı ben daha fazla laf edyorm daha kotu olyorz ama napm tutamıyorm kendmı o alttn alsn ıstyrm oda almıo amaaynn kuzu bnde acayip inatlasiyorum ya elimde degil. .hic alttan alamam
Bende kıyamamkiiii başakcım yaabizde hep oyle oluyo cunku denizim ..inşallah ufak bisidir..kiyamam demetime
edelım kuzum dua mızı INSALLAH buyutulecek bı durum degldrde hemen ıyı olurlar INSALLAHBende kıyamamkiiii başakcım yaaDua edelim biz inşallah kötü bişi yoktur yarına iyi olurlar
aynn kuzu bnde acayip inatlasiyorum ya elimde degil. .hic alttan alamam
Kızlar ama bi tarafın alttan alması gerekir.. Tabiiki haklıysanız o ayrı bi konudur ama sırf inat uğruna uzatmayın yaaaynen kuzum valla benımde elmde degl sınr bozucu laflar ettmı ben daha fazla laf edyorm daha kotu olyorz ama napm tutamıyorm kendmı o alttn alsn ıstyrm oda almıo ama
aynen kuzum kesınlıkle haklısın helekı askerde oldugundan daha bı alttn alyorm asker pskolojsdr dıyorm susyorm ALLAH sonumuzu hayr etsn geldgnde bu kadr sakın olurmuym bılmıyorm :)))Kızlar ama bi tarafın alttan alması gerekir.. Tabiiki haklıysanız o ayrı bi konudur ama sırf inat uğruna uzatmayın yaaüzülen, kırılan, yıpranan siz olursunuz
Amin bitanemm rabbîm hepimizin sonunu hayır etsin.. Damlaamm benim çok uykum geldi yavrum malum bugün yoruldum.. Demette girmiycek sanırımaynen kuzum kesınlıkle haklısın helekı askerde oldugundan daha bı alttn alyorm asker pskolojsdr dıyorm susyorm ALLAH sonumuzu hayr etsn geldgnde bu kadr sakın olurmuym bılmıyorm :)))
ewet kuzum yaBende kıyamamkiiii başakcım yaaDua edelim biz inşallah kötü bişi yoktur yarına iyi olurlar
AMIN kuzucum:) tamam denızım ınsallah demetımznde kotu bseyı yoktur buyutleck bsey degıldır INSALLAH. ALLAH rahatlık versın denızım opyorm ruyanda sevdıcegını gorursun INSALLAH tatlıskom :))Amin bitanemm rabbîm hepimizin sonunu hayır etsin.. Damlaamm benim çok uykum geldi yavrum malum bugün yoruldum.. Demette girmiycek sanırımİnşallah kötü bişi yoktur.. Ben yavaştan yatayım kuşum gözlerim kapanıyo zaten
bn romn gibi msjlari yazip gönderiyorum valla .d bnmki cvp vermeye firsat vermiyorsun dio .daynen kuzum valla benımde elmde degl sınr bozucu laflar ettmı ben daha fazla laf edyorm daha kotu olyorz ama napm tutamıyorm kendmı o alttn alsn ıstyrm oda almıo ama
ben anlamam mı kız ask olsunewet kuzum ya
sana bisi sorcam denizim sn anlarsin:) yrn kaynanama gidiyorum giderkn ne alim sence
bzdede tam tersı o roman gbı yazar ben snrlyken gec cvp verrm dellenr .d.dbn romn gibi msjlari yazio gönderiyorum valla .d bnmki cvp vermeye firsat vermiyorsun dio .d
yok deli kiz anlarsin tabisi :) cilgin fikirler verirsn .dben anlamam mı kız ask olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?