2014 Yarenleri! :)

ewet kuzum ya

sana bisi sorcam denizim sn anlarsin:) yrn kaynanama gidiyorum giderkn ne alim sence
Bebeğimmm tatlı veya yaş pasta alabilirsin.. Genelde öyle olur zaten.. Ekstradan çiçekte görürebilirsin kuşum çiçeklerden hoşlanıyosa.. Saksıda küçük menekşelerden fln olabilir yada demet halinde.. Ben 1kere götürmüştüm saksıda canlu çiçek çok beğenmişti kayınvalidem:)

aaa çiçek iyi fikir hic aklıma gelmemisti saol kuzum:) hadi uyu sen tutmayalim kuzum seni..
sevdicekli rüyalar :)

aaa çiçek iyi fikir hic aklıma gelmemisti saol kuzum:) hadi uyu sen tutmayalim kuzum seni..
sevdicekli rüyalar :)
Umarım işine yarar bu fikir bebeğim.. Yarın detayları anlat bizede bak merak ederiz biz:) öpüyorum çok çok.. İyi geceler bebeğim.. Damlacımmmm sanada iyi geceler bitanem.. Rüyalarımızda aşklarımızı görelim inşallah

Bu kusum elektirikle calisiyo. Su dokyosun donyor ışıklı devirdayim yapio:)) degisk bsey:) cok begndi ama hemn suyu doldrp taktinodaya katti.d.d

Eklentiler

• 20141208_145529.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 77
anlatirim tabi anlatmam mi hic..iyi ki varsınız bebeklerim

sanada ıyı geceler denızım INSALLAH gorelım sevdıcegmızı ruyamızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…