yaa dayanamiyorum bn bide cvp yazmazsa pespese doserim .dbzdede tam tersı o roman gbı yazar ben snrlyken gec cvp verrm dellenr .d.d
hhahayok deli kiz anlarsin tabisi :) cilgin fikirler verirsn .d
Bebeğimmm tatlı veya yaş pasta alabilirsin.. Genelde öyle olur zaten.. Ekstradan çiçekte görürebilirsin kuşum çiçeklerden hoşlanıyosa.. Saksıda küçük menekşelerden fln olabilir yada demet halinde.. Ben 1kere götürmüştüm saksıda canlu çiçek çok beğenmişti kayınvalidem:)ewet kuzum ya
sana bisi sorcam denizim sn anlarsin:) yrn kaynanama gidiyorum giderkn ne alim sence
ah kuzum ah burda olsalarda hıc tartsmayz kız :)))yaa dayanamiyorum bn bide cvp yazmazsa pespese doserim .d
aaa çiçek iyi fikir hic aklıma gelmemisti saol kuzum:) hadi uyu sen tutmayalim kuzum seni..Bebeğimmm tatlı veya yaş pasta alabilirsin.. Genelde öyle olur zaten.. Ekstradan çiçekte görürebilirsin kuşum çiçeklerden hoşlanıyosa.. Saksıda küçük menekşelerden fln olabilir yada demet halinde.. Ben 1kere götürmüştüm saksıda canlu çiçek çok beğenmişti kayınvalidem:)
ayy valla yaaa 2.5 aydr görmüyorumah kuzum ah burda olsalarda hıc tartsmayz kız :)))
yok kiz ne goturdun bilmiom bnhhahaben gecen gıttgmde resmını attm ne gotrdgumu gordnmu sen kuzu .d.d
bnmde 1 ay oldu kuzum yaa cogu gıttı azı kaldı bebısım geldklernde ALLAHn ıznyle baglarz dıbımıze hehe :))ayy valla yaaa 2.5 aydr görmüyorum
dur atym resmı kuzum :)) sılmedm .d.dyok kiz ne goturdun bilmiom bn
daha 230bnmde 1 ay oldu kuzum yaa cogu gıttı azı kaldı bebısım geldklernde ALLAHn ıznyle baglarz dıbımıze hehe :))
Umarım işine yarar bu fikir bebeğim.. Yarın detayları anlat bizede bak merak ederiz biz:) öpüyorum çok çok.. İyi geceler bebeğim.. Damlacımmmm sanada iyi geceler bitanem.. Rüyalarımızda aşklarımızı görelim inşallahaaa çiçek iyi fikir hic aklıma gelmemisti saol kuzum:) hadi uyu sen tutmayalim kuzum seni..
sevdicekli rüyalar :)
anlatirim tabi anlatmam mi hic..iyi ki varsınız bebeklerimUmarım işine yarar bu fikir bebeğim.. Yarın detayları anlat bizede bak merak ederiz biz:) öpüyorum çok çok.. İyi geceler bebeğim.. Damlacımmmm sanada iyi geceler bitanem.. Rüyalarımızda aşklarımızı görelim inşallah
heee biliyorum bunları ..senden beklenilen bi durum.d ilerde bnde alirim artk .dBu kusum elektirikle calisiyo. Su dokyosun donyor ışıklı devirdayim yapio:)) degisk bsey:) cok begndi ama hemn suyu doldrp taktinodaya katti.d.d
sanada ıyı geceler denızım INSALLAH gorelım sevdıcegmızı ruyamızdaUmarım işine yarar bu fikir bebeğim.. Yarın detayları anlat bizede bak merak ederiz biz:) öpüyorum çok çok.. İyi geceler bebeğim.. Damlacımmmm sanada iyi geceler bitanem.. Rüyalarımızda aşklarımızı görelim inşallah
hahahaheee biliyorum bunları ..senden beklenilen bi durum.d ilerde bnde alirim artk .d
insanin lavaboya gidesi gelir kiz.dhahahaal kuzum cok hos su sesyle uyucaksn mıs gıbı
hahaha alemsn kz bı bakıma oyleinsanin lavaboya gidesi gelir kiz.d
iyi geceler balım. .sevdicekli rüyalar hepimize ..yrn görüşmek üzere :)hahaha alemsn kz bı bakıma oyletamam kuzucum bnmde uykm geldı konusmayı bolmeym dedm ıyı geceler basakcım ALLAH rahtlk versn ruyanda sevdıcegını gorursun INSALLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?