2014 Yarenleri! :)

kizlar dugunden once resmimi istedi gonderdim disarda diye ceketimi giymistim onu begendi optu falan.. sonra salona gectik e tabi cikardim bende ceketimi.. elbisem duz uzun sifir kollu dekoltem fln yok bi kollarim acik.. resim istedi gonderdim cevap vermedi geldi mi dedim geldi dedi nasil dedim boyle acik seyler hosuma gitmiyo biliyosun iyi dedi

kuzum keske ıcerdede paltonu gyp cekseydn saglık olsun ama kuzum ıste bılındık erkek kıskanclıgı dugundede gynmcksen ne zmn gyncz kı ack ta dgl dedgn gbı gıyndgn kuzum gonlunu alrsn skma canını demetım

bende biliyorum ama napayim baska turlu bulamiyorum, bulsam guzel olmuyo annem kizlar begenmiyo ortada kalmaktan yoruldum dedim.. hem bi tek kollarim acik dedim.. benim icin heryerinin kapali olmasi lazim dedi
cok yoruldum kizlar cok bazen diyorum erdinin beni oyle kollari acik gormek istememesi beni ondan sogutur mu.. ama sonra sacmalama diyorum kendi kendime. o senin sevdigin adam bi kollarini kapatmani istiyo okadarini yapamazmisin..

of offf

kuzum keske ıcerdede paltonu gyp cekseydn saglık olsun ama kuzum ıste bılındık erkek kıskanclıgı dugundede gynmcksen ne zmn gyncz kı ack ta dgl dedgn gbı gıyndgn kuzum gonlunu alrsn skma canını demetım
kuzum yalan soylemek istemiyorum hem elbiseyi alirken sordum alayim mi diye al dedi cok iyi biliyodu ceketsiz giyecegimi

kuzum sende ona uyacaksn baskalarnı dnleme bak sana cıddı anlamda yasdgm seyı anlatm abmn dugunu yaa daha yakını var mı uzun elbse gıymemı ıstedı straplez seklındeydı ıstemedı omzu acıgı gosterdm hatta dugun oncesı ustne bseler at dedı oyle gy ya sacmalama ne atblrm kı dedm bolero gıy bseler yap uydur dedı bnde tartsmak ıstmdm canımı skacak cnku dugunde bılyorm gıyndm mecbrn herkes laf ettı bana ya sızene ddm bn boyle gynyrm dnlemedm sende dnleme kuzum sevdgn ne ıstıyosa oyle yap gonlunu alrsn demetım skma canını

kuzum yalan soylemek istemiyorum hem elbiseyi alirken sordum alayim mi diye al dedi cok iyi biliyodu ceketsiz giyecegimi
Erkeklerin tipik kıskançlıkları kuzum,hiç değilse söylüyo bnmki söylemez de güzel olmadı çirkn olmş yakışmamış diyip moralimi bozar halbuki kıskançlıktan yaptğnı blyrm. Düzelir kuzum bi kaç güne inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…