anladm kuzucum bende sevmedm bu sene gıttı dıe saglk olsun tatlm canmızı skmak yok aaa kzarm bak :)))
dınleme derken annenı kastetmedm ha kuzum yanls anlama annenı ıkna edersn ztn bı seklde ne gıynrsen kızlar falan laf edıo dedn dıe oyle dedm bn kuzumbende biliyorum ama napayim baska turlu bulamiyorum, bulsam guzel olmuyo annem kizlar begenmiyo ortada kalmaktan yoruldum dedim.. hem bi tek kollarim acik dedim.. benim icin heryerinin kapali olmasi lazim dedi
cok yoruldum kizlar cok bazen diyorum erdinin beni oyle kollari acik gormek istememesi beni ondan sogutur mu.. ama sonra sacmalama diyorum kendi kendime. o senin sevdigin adam bi kollarini kapatmani istiyo okadarini yapamazmisin..
of offf
o sandı ceketı cıkarmcan heralde kuzum erkek mılletı ıste asırı kıskanc kuzum bde askerdeler ya bzlerden uzak olunca asırı tepkılılerkuzum yalan soylemek istemiyorum hem elbiseyi alirken sordum alayim mi diye al dedi cok iyi biliyodu ceketsiz giyecegimi
Yokkk yokl sıkmıyorummm bgn aşkitomu da gördm yaaa pek bi sevgi pıtırcığıyım :)anladm kuzucum bende sevmedm bu sene gıttı dıe saglk olsun tatlm canmızı skmak yok aaa kzarm bak :)))
INSALLAH hergun gorursn kuzum sevndm valla kz adına :))Yokkk yokl sıkmıyorummm bgn aşkitomu da gördm yaaa pek bi sevgi pıtırcığıyım :)
kuzum olmuyo iste olmuyo.. etrafimdakiler beni birden oyle gorunce kabullenmiyo. ilerde erdi yuzunden artik kapali giyiyo erdi baski yapiyo buna heralde demelerini istemiyorumkuzum sende ona uyacaksn baskalarnı dnleme bak sana cıddı anlamda yasdgm seyı anlatm abmn dugunu yaa daha yakını var mı uzun elbse gıymemı ıstedı straplez seklındeydı ıstemedı omzu acıgı gosterdm hatta dugun oncesı ustne bseler at dedı oyle gy ya sacmalama ne atblrm kı dedm bolero gıy bseler yap uydur dedı bnde tartsmak ıstmdm canımı skacak cnku dugunde bılyorm gıyndm mecbrn herkes laf ettı bana ya sızene ddm bn boyle gynyrm dnlemedm sende dnleme kuzum sevdgn ne ıstıyosa oyle yap gonlunu alrsn demetım skma canını
kiskanclik degil yavrum ya.. kapali olmami istiyo iste.. bu hep boyle olacak hep bu konularda huzursuzlukErkeklerin tipik kıskançlıkları kuzum,hiç değilse söylüyo bnmki söylemez de güzel olmadı çirkn olmş yakışmamış diyip moralimi bozar halbuki kıskançlıktan yaptğnı blyrm. Düzelir kuzum bi kaç güne inşalah
bilir cekedimi cikaracagimi.. cunku ceketle giyecek olsam birsuru elbise var cok aradigimi biliyo kollari olmayan en azindan actigimda sadece kollari gozuken..o sandı ceketı cıkarmcan heralde kuzum erkek mılletı ıste asırı kıskanc kuzum bde askerdeler ya bzlerden uzak olunca asırı tepkılıler
anladım kuzum yaa kısmet olunca soz yada nısanda oda yanında oldukca hep cok kısıtlamaz dıe dusunyorm cnku bnmkde oyleydı soz olnca eskısıne nazarn braz dha rahat oda kabullenr zamanla ınsallah canımmkuzum olmuyo iste olmuyo.. etrafimdakiler beni birden oyle gorunce kabullenmiyo. ilerde erdi yuzunden artik kapali giyiyo erdi baski yapiyo buna heralde demelerini istemiyorum
arkadaslarima bakiyorum kocalari sevgilileri iyice acik giyinsin istiyolar oyle begeniyolarben diyorum allahim cok sey mi istiyorum sadece kol ya kol kolda ne var ki suan ilerde cekecegim skntilari tahmin ediyorum resmen ilk defa cikmazdayim sevgim bunun ustesinden gelsin insallah allahim sen yardim et
kiskanclik degil yavrum ya.. kapali olmami istiyo iste.. bu hep boyle olacak hep bu konularda huzursuzluk
bilir cekedimi cikaracagimi.. cunku ceketle giyecek olsam birsuru elbise var cok aradigimi biliyo kollari olmayan en azindan actigimda sadece kollari gozuken..
yok canim yok.. ozaman daha cok olacak cunku zaten ailesi icin istiyo kapali olmami.. onlarin yaninda hayatta giyemem istedigimi biliyorum..anladım kuzum yaa kısmet olunca soz yada nısanda oda yanında oldukca hep cok kısıtlamaz dıe dusunyorm cnku bnmkde oyleydı soz olnca eskısıne nazarn braz dha rahat oda kabullenr zamanla ınsallah canımm
Kuzum benim yaa Kıyamam uzme sende kendini elbet asarsinz bu durumu ALLAHn iznyle oda ailesine gore hareket etmez belli bi sure sonra seni dnler insallah uzulme sen tabi hep yaninda olacak demetim uyu dinlen yarn konusurz tatlm ALLAH rahatlk versin canm bnmyok canim yok.. ozaman daha cok olacak cunku zaten ailesi icin istiyo kapali olmami.. onlarin yaninda hayatta giyemem istedigimi biliyorum..
ben dayanamiyorum gozlerim sisti aglamaktan kuzum uyumayi deniyimsaol yanimda oldugun icin canm
Ya aile istiyo ama Allh için kapanmadıktan sonra ne anlamı var. Bıraksalar belki ilerde kapanıcaksın. Dua et bol bol tatlım hakkında hayırlısı olur inşallah canm benmyok canim yok.. ozaman daha cok olacak cunku zaten ailesi icin istiyo kapali olmami.. onlarin yaninda hayatta giyemem istedigimi biliyorum..
ben dayanamiyorum gozlerim sisti aglamaktan kuzum uyumayi deniyimsaol yanimda oldugun icin canm
Totonu kaso MASSALLAH de gerisine katsma .d poztf dusun negatf olma kz:))İnşallah kzum ama sanmam,ben pek şanslı değilm bgn kazara oldu işte :)silemm
Kaşıdım kız kaşıdım :) dilimi de ısırdm bm tedbirlerimi aldm :) tevekkülü Allah'a bıraktımTotonu kaso MASSALLAH de gerisine katsma .d poztf dusun negatf olma kz:))
Iyi bakalm:) bu defa da ben uyudum odestik hahaKaşıdım kız kaşıdım :) dilimi de ısırdm bm tedbirlerimi aldm :) tevekkülü Allah'a bıraktım
BEnimde erzurumdakisa donem ama zamn gecmiyor malesef Allah kavustursun canim zaman cabucak gecsin insallahbendensın bnm askernde 2 aY Oldu uzun donem bnmkı ankarada suan :)
Oo gözünü ac kapa biter tatlm. Sagolasn ALLAH hepmizi kavustursun INSALLAH :)BEnimde erzurumdakisa donem ama zamn gecmiyor malesef Allah kavustursun canim zaman cabucak gecsin insallah
kuzum tam tahmin ettigim gibi....bu resmini bize gosterdigin uzun elbise degil mi giydiginkizlar dugunden once resmimi istedi gonderdim disarda diye ceketimi giymistim onu begendi optu falan.. sonra salona gectik e tabi cikardim bende ceketimi.. elbisem duz uzun sifir kollu dekoltem fln yok bi kollarim acik.. resim istedi gonderdim cevap vermedi geldi mi dedim geldi dedi nasil dedim boyle acik seyler hosuma gitmiyo biliyosun iyi dedi
kuzum moralini bozmak istemem ama zamnla sabrin tukenebilir.bende biliyorum ama napayim baska turlu bulamiyorum, bulsam guzel olmuyo annem kizlar begenmiyo ortada kalmaktan yoruldum dedim.. hem bi tek kollarim acik dedim.. benim icin heryerinin kapali olmasi lazim dedi
cok yoruldum kizlar cok bazen diyorum erdinin beni oyle kollari acik gormek istememesi beni ondan sogutur mu.. ama sonra sacmalama diyorum kendi kendime. o senin sevdigin adam bi kollarini kapatmani istiyo okadarini yapamazmisin..
of offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?