2014 Yarenleri! :)

dınleme derken annenı kastetmedm ha kuzum yanls anlama annenı ıkna edersn ztn bı seklde ne gıynrsen kızlar falan laf edıo dedn dıe oyle dedm bn kuzum

kuzum yalan soylemek istemiyorum hem elbiseyi alirken sordum alayim mi diye al dedi cok iyi biliyodu ceketsiz giyecegimi
o sandı ceketı cıkarmcan heralde kuzum erkek mılletı ıste asırı kıskanc kuzum bde askerdeler ya bzlerden uzak olunca asırı tepkılıler

kuzum olmuyo iste olmuyo.. etrafimdakiler beni birden oyle gorunce kabullenmiyo. ilerde erdi yuzunden artik kapali giyiyo erdi baski yapiyo buna heralde demelerini istemiyorum

arkadaslarima bakiyorum kocalari sevgilileri iyice acik giyinsin istiyolar oyle begeniyolar ben diyorum allahim cok sey mi istiyorum sadece kol ya kol kolda ne var ki suan ilerde cekecegim skntilari tahmin ediyorum resmen ilk defa cikmazdayim sevgim bunun ustesinden gelsin insallah allahim sen yardim et
kiskanclik degil yavrum ya.. kapali olmami istiyo iste.. bu hep boyle olacak hep bu konularda huzursuzluk
o sandı ceketı cıkarmcan heralde kuzum erkek mılletı ıste asırı kıskanc kuzum bde askerdeler ya bzlerden uzak olunca asırı tepkılıler
bilir cekedimi cikaracagimi.. cunku ceketle giyecek olsam birsuru elbise var cok aradigimi biliyo kollari olmayan en azindan actigimda sadece kollari gozuken..

anladım kuzum yaa kısmet olunca soz yada nısanda oda yanında oldukca hep cok kısıtlamaz dıe dusunyorm cnku bnmkde oyleydı soz olnca eskısıne nazarn braz dha rahat oda kabullenr zamanla ınsallah canımm

anladım kuzum yaa kısmet olunca soz yada nısanda oda yanında oldukca hep cok kısıtlamaz dıe dusunyorm cnku bnmkde oyleydı soz olnca eskısıne nazarn braz dha rahat oda kabullenr zamanla ınsallah canımm
yok canim yok.. ozaman daha cok olacak cunku zaten ailesi icin istiyo kapali olmami.. onlarin yaninda hayatta giyemem istedigimi biliyorum..

ben dayanamiyorum gozlerim sisti aglamaktan kuzum uyumayi deniyim saol yanimda oldugun icin canm

yok canim yok.. ozaman daha cok olacak cunku zaten ailesi icin istiyo kapali olmami.. onlarin yaninda hayatta giyemem istedigimi biliyorum..

ben dayanamiyorum gozlerim sisti aglamaktan kuzum uyumayi deniyim saol yanimda oldugun icin canm
Kuzum benim yaa Kıyamam uzme sende kendini elbet asarsinz bu durumu ALLAHn iznyle oda ailesine gore hareket etmez belli bi sure sonra seni dnler insallah uzulme sen tabi hep yaninda olacak demetim uyu dinlen yarn konusurz tatlm ALLAH rahatlk versin canm bnm

Ya aile istiyo ama Allh için kapanmadıktan sonra ne anlamı var. Bıraksalar belki ilerde kapanıcaksın. Dua et bol bol tatlım hakkında hayırlısı olur inşallah canm benm

kuzum tam tahmin ettigim gibi....bu resmini bize gosterdigin uzun elbise degil mi giydigin

kuzum moralini bozmak istemem ama zamnla sabrin tukenebilir.
alt tarafi kolların acik yani , bu kıskançlık degil baska bisey bnce ...

bnmkide cok kiskanc bn bile bzn acaba mi diyorum ama kollarima da karismaz,bilmiyorum erdinin ki fazla geldi bna,hep sen mi fedakarlıkta bulunucaksin.

kuzum seni cok seviyorum biliyosun uzme kndini ama cok iyi dusun demetim..o ceketi giydiginde mutlu olucak misin? onlar istedi diye kafan kapalı oldugunda yine huzur bulacak misin?

bnm bi arkadasim ewlendi böyle kapandi acildi 5 kez,cocuk kapanmszsan olmz dedi,şuan kapali ama cok mutsuz sende oyle olma kuzum nolur çok iyi düşün sevgi bi yere kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…