- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Haha :) günaydın o zaman şekerim :)Iyi bakalm:) bu defa da ben uyudum odestik haha
Sizin kısa dönem biz napalımBEnimde erzurumdakisa donem ama zamn gecmiyor malesef Allah kavustursun canim zaman cabucak gecsin insallah
amin canım beniim, aynen öylee elimde ilerleme fırsatı varken değerlendirmem lazımanladm kuzum hıcbsey ıcın gec degıl. ALLAH rahmet eglesn bu arada. calısırsan hersy kolay kuzum yeterkı ıste:)
kız psikopat mısın yazık çocuğakuzu o kiskandikca bnm anlatasim geliyo
Demetiiiim okudum yazdıklarını bebeğim.. Öncelikle rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah.. Ben erdi'yi savunmak için yazmıycam kuzucum ama kendimden bişeyler gördüğüm için yorumumu öyle yapıcam.. Şu hayatta hayırda şerde allahtandır bitanem.. İnsanlar sadece vesile olurlar bişeylere.. Öncedende konuşmuştuk ya bebeğim ben eskiden tayt giyerdim bikini giyerdim ama her seferinde çağlarla bunun tartışmasını yaşardık.. Snradan farkettim aslında öocuk bnm kötülüğümü istemiyo.. Rabbim benim günaha girmemi istemiyoki çağları vesile kılıyo.. Ben dikkat etmeye başladım.. En büyük tepkiyide ablamdan gördüm.. Ablam çok rahat bi insandır yani miniler giyer dapdar yırtık pantolonlar giyer.. Benim tam tersimdir.. Bana demediğini bırakmadı.. Bnm kişiliğim yokmuş, bi erkek için değiştiriyomuş kendimi fln.. İlk başlarda etkiliyody beni bu sözleri.. Gidip çağlarla kavga ediyodum.. Ama zamanla anladım herşeyi.. Snradan dank etti.. Çağlar benden kötü bişey istemiyoki hatta çağları geçtim rabbim istemiyo onun vesilesiyle dikkat etmemi sağlıyo.. Snra hiiiiç takmadım ablamı bebeğim.. Onun gibi olmadığım için hala laf sokar bana ama ben kendi hayatıma bakarım.. Çok samimi söylüyorum ben kapanmak istiyorum bebeğim inşaAllah rabbim o güzelliği nasip eder bana.. Oyüzdn erdiye takılı kalma ötesine bak bitanem.. Erdiyi vesile kılıp rabbim seni doğru yola sevk ediyodur.. Bu hayatta aman onlar ne der ailem ne der diye yaşama bebeğim her koyun kendi bacağıdan asılıcak diğer alemde.. Rabbim hidayete erdirsin güzel arkadaşımm sıkma canını, düşün bitanemkizlar geldim yazicam simdi
Gunaydin tatlım. .iim sen nasılsınkızçeleriimm günaydın canlarııımnasılsınız?
Başakcımmm bugün büyük güüüünGunaydin tatlım. .iim sen nasılsın
arayip konuscam kuzum 1 gibi giderim musaitlerse :) hatta sen yazdin gorumcem msj atti şimdi:)Başakcımmm bugün büyük güüüünNezmn gidiceksin kayınvalidene bebeğim?
Hihihihi görümcenle kalplerimiz birmişarayip konuscam kuzum 1 gibi giderim musaitlerse :) hatta sen yazdin gorumcem msj atti şimdi:)
Günaydın canım ,Allaha şükür sen nasılsın ?kızçeleriimm günaydın canlarııımnasılsınız?
Demetiiiim okudum yazdıklarını bebeğim.. Öncelikle rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah.. Ben erdi'yi savunmak için yazmıycam kuzucum ama kendimden bişeyler gördüğüm için yorumumu öyle yapıcam.. Şu hayatta hayırda şerde allahtandır bitanem.. İnsanlar sadece vesile olurlar bişeylere.. Öncedende konuşmuştuk ya bebeğim ben eskiden tayt giyerdim bikini giyerdim ama her seferinde çağlarla bunun tartışmasını yaşardık.. Snradan farkettim aslında öocuk bnm kötülüğümü istemiyo.. Rabbim benim günaha girmemi istemiyoki çağları vesile kılıyo.. Ben dikkat etmeye başladım.. En büyük tepkiyide ablamdan gördüm.. Ablam çok rahat bi insandır yani miniler giyer dapdar yırtık pantolonlar giyer.. Benim tam tersimdir.. Bana demediğini bırakmadı.. Bnm kişiliğim yokmuş, bi erkek için değiştiriyomuş kendimi fln.. İlk başlarda etkiliyody beni bu sözleri.. Gidip çağlarla kavga ediyodum.. Ama zamanla anladım herşeyi.. Snradan dank etti.. Çağlar benden kötü bişey istemiyoki hatta çağları geçtim rabbim istemiyo onun vesilesiyle dikkat etmemi sağlıyo.. Snra hiiiiç takmadım ablamı bebeğim.. Onun gibi olmadığım için hala laf sokar bana ama ben kendi hayatıma bakarım.. Çok samimi söylüyorum ben kapanmak istiyorum bebeğim inşaAllah rabbim o güzelliği nasip eder bana.. Oyüzdn erdiye takılı kalma ötesine bak bitanem.. Erdiyi vesile kılıp rabbim seni doğru yola sevk ediyodur.. Bu hayatta aman onlar ne der ailem ne der diye yaşama bebeğim her koyun kendi bacağıdan asılıcak diğer alemde.. Rabbim hidayete erdirsin güzel arkadaşımm sıkma canını, düşün bitanem
Kuzuuuun sağol bitanemmmmDenizim çok güzel yazmışsın ve tebrik ediyorum.. Yazılanları tam okuyamadım 900tane mesaj vardı çünküsanırım @HuzuraErdim ile ilgili.. Kapanma konusu Anladığım kadarıyla.. Bizde de aynı konu var.. Benm içimde de var böyle kapanmak.. Nerden başlayacağımı bilmiyorm.. Çünkü çalıştığım yer bu konularfa sert işimden vazgeçmem gerek.. Diğeri biraz ağır basıyor çünkü her koyun kendi bacağından asılır.. Sadece şimdi askerimin gelmesini bekliyorm eğer iyi bir işi olursa bırakacağım işimi.. Beni kapalı kabul eden yerlere bakacağım.. Nasip herşey beklemek istemem ama işte off
Bebeğim yaa çok geçmiş olsunİyi pazarlar diliyorum kızlarrrr
Benim moralim bozuk bugün, dün gece nöbetteyken sevdiceğin yanındaki çocuk intihara kalkışmış, silah seslerini duyunca herkes toplanmış tabi, tutanak tutulmuş
Neye karar verilir askerlik uzar mı bilemiyoruz , bekliyoruz
Bebeğim yaa çok geçmiş olsunİnşallah kötü bişey olmaz.. Rabbim korusun tüm askerlerimizi.. Yanındaki intihara kalkıştığı için sizin askerliğiniz neden uzasınki bitanem sen içini ferah tut lütfen..
Aman yarabbim yaaTeşekkür ederim bebeğim, amin Rabbim hepsini korusun.. Başka olaylarda var bebeğiim, ceyhunun sorumluluğunda olan şeyler burda yazamıyorum, neyseki çocuk hepsini üstlenmiş iftira atmamış ama bekliyoruz bakalım, neden intihara kalkışmış 3 senelik sevgilisi bıraktı diye
Aman yarabbim yaaNedirr bu ben anlamıyorum allah ıslah etsin Bunlar ölmeyi bayılmak sanıyolar sanrım.. Neyse bitanem çok şükür size bişey olmuycakmış çok çok geçmiş olsn.. Allah o intihara kalkışan kişiyede akıl fikir versin..
kuzum, ya çok mesaj vardı okuyamadım bana çok kısa çıtlatır mısın olayı fikrimi söylemek isterim ben de ama olayı tam anlayamadımbende biliyorum ama napayim baska turlu bulamiyorum, bulsam guzel olmuyo annem kizlar begenmiyo ortada kalmaktan yoruldum dedim.. hem bi tek kollarim acik dedim.. benim icin heryerinin kapali olmasi lazim dedi
cok yoruldum kizlar cok bazen diyorum erdinin beni oyle kollari acik gormek istememesi beni ondan sogutur mu.. ama sonra sacmalama diyorum kendi kendime. o senin sevdigin adam bi kollarini kapatmani istiyo okadarini yapamazmisin..
of offf
günaydıın iyiyim kuzum bildiğin gibii çok şükürGünaydın canım ,Allaha şükür sen nasılsın ?
günaydın hayatııımGünaydın canlarım yarenlerim :)
aa.. hey Allahım. üzüldüm kuzum ya inşallah sizle ilgili kötü bir karar alınmazİyi pazarlar diliyorum kızlarrrr
Benim moralim bozuk bugün, dün gece nöbetteyken sevdiceğin yanındaki çocuk intihara kalkışmış, silah seslerini duyunca herkes toplanmış tabi, tutanak tutulmuş
Neye karar verilir askerlik uzar mı bilemiyoruz , bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?