kuzum, ya çok mesaj vardı okuyamadım bana çok kısa çıtlatır mısın olayı fikrimi söylemek isterim ben de ama olayı tam anlayamadım
günaydıın iyiyim kuzum bildiğin gibii çok şükür
günaydın hayatııım
aa.. hey Allahım. üzüldüm kuzum ya inşallah sizle ilgili kötü bir karar alınmaz
İnşallah olmaz cnm bnm yaa.. Ben İyiyim allaha şükür bebeğim yaa.. Evdeyim ööyle zaman geçirmeye çalışıyorum.. Aşkım olmadan pazarlar çok sıkıcıAmin canım benim Allah akıl fikir versin, çok şükür bebeğim herşey olabilirdi Allah korudu
İnşallah ceza durumu falan da olmaz da atlatırız şu olayı
Sen nasılsın bebeğiiim
İnşallah olmaz cnm bnm yaa.. Ben İyiyim allaha şükür bebeğim yaa.. Evdeyim ööyle zaman geçirmeye çalışıyorum.. Aşkım olmadan pazarlar çok sıkıcı
Aynen bebeğim yaa saat 10gibi uyandım ama yataktan kalkasım gelmedi anca kalkıp kahvaltımı yaptım.. Kahvaltı dediğimde bi tost yaptım o yaniAynen çok fazla sıkıcıKalkıp duşa giresim bile yok yaaa niye böyle olduu
Cnm iyi hos diyonda sevgidende vazgcmk zor sahsen ben sevdgm icn kapanrdm km ne derse desn umrmda olmazdi ya kapanmayi goze alcan yada vazgcmeyi bn kapanmayi goze alrdm vazgecemzdm sahsen:))kuzum moralini bozmak istemem ama zamnla sabrin tukenebilir.
alt tarafi kolların acik yani , bu kıskançlık degil baska bisey bnce ...
bnmkide cok kiskanc bn bile bzn acaba mi diyorum ama kollarima da karismaz,bilmiyorum erdinin ki fazla geldi bna,hep sen mi fedakarlıkta bulunucaksin.
kuzum seni cok seviyorum biliyosun uzme kndini ama cok iyi dusun demetim..o ceketi giydiginde mutlu olucak misin? onlar istedi diye kafan kapalı oldugunda yine huzur bulacak misin?
bnm bi arkadasim ewlendi böyle kapandi acildi 5 kez,cocuk kapanmszsan olmz dedi,şuan kapali ama cok mutsuzsende oyle olma kuzum nolur çok iyi düşün sevgi bi yere kadar.
Napyn sekerm:))Haha :) günaydın o zaman şekerim :)
Yani zahmdt olmazsa degerlendramin canım beniim, aynen öylee elimde ilerleme fırsatı varken değerlendirmem lazım
kız psikopat mısın yazık çocuğa
:OMrb canm,kızlar gittiler tek tek :)
Naslsn cnm
Aynen bebeğim yaa saat 10gibi uyandım ama yataktan kalkasım gelmedi anca kalkıp kahvaltımı yaptım.. Kahvaltı dediğimde bi tost yaptım o yaniAşkım olsaydı ooooo döktürmüştüm kahvaltıda Kendim olunca kupkuru bi tost
Ohhhh vallaa yaaBana da sevdiceğim hazırlardı bir kahvaltı hele ki menemenimi hiç atlamazO bu kadar tembel yaptı beni yaaa
Ohhhh vallaa yaaBende menemeni çok severim kız.. Ekmeği bana bana yicen böyle ohhhh miss
Ahahaha allah seni naapmasın bende söz menemeni ben yapıcam diycen zannediyorumBiz de bayılırızzz kahvaltılıklara dokunmayız bile, çay menemen ohh dediğin gibi ekmek bana banaaşkitooom gel söz menemeni yaparken çayı ben koyacam
ya taşınırken bütün kitaplarımı atmışım hiçbiri yok meydandaYani zahmdt olmazsa degerlendr
Ahahaha allah seni naapmasın bende söz menemeni ben yapıcam diycen zannediyorum
Bebikiiiim hiç öyle dermiyim ihihihih
İnşallah evlendiğinizdede böyle devam eder bebeğim.. Genelde bnm gördüğüm evli erkek profili: akşam eve gelip elini yüzünü yıkar üzerini değiştirir yemek hazır mı diye sorar snrada beraber yemek yenir Umarım evlendikten snrada değişmez Sen işten gelirsin ceyhuna yemek hazırmı çok acıktım hazırla artk şu yemeği dersin ahahahahaha Ama çaylar senden olur bebeğim
Aaa ne güzel canım benim yaaKızlaaarr nasılsınız?Ay dün geceden beri müthiş bi telaş yaşıyoruz.bizim siteye bi golden atıp kaçmışlar vicdansızlar...Aldık eve,bugün de aşılarını yaptırdık.Güvenilir bi yuva bulana kadar bizimle :) Canımın yokluğunda ben de onunla oyalanıyorum :)
Aaa ne güzel canım benim yaaBu sıkıntılı alışma sürecinde karşılıksız sevgisiyle sana inanılmaz destek olur.. Ben çok severim hayvanları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?