2014 Yarenleri! :)

İnşallah kuzucuuum inşallah

Amin canım benim Allah akıl fikir versin, çok şükür bebeğim herşey olabilirdi Allah korudu
İnşallah ceza durumu falan da olmaz da atlatırız şu olayı
Sen nasılsın bebeğiiim
İnşallah olmaz cnm bnm yaa.. Ben İyiyim allaha şükür bebeğim yaa.. Evdeyim ööyle zaman geçirmeye çalışıyorum.. Aşkım olmadan pazarlar çok sıkıcı

Aynen çok fazla sıkıcı Kalkıp duşa giresim bile yok yaaa niye böyle olduu
Aynen bebeğim yaa saat 10gibi uyandım ama yataktan kalkasım gelmedi anca kalkıp kahvaltımı yaptım.. Kahvaltı dediğimde bi tost yaptım o yani Aşkım olsaydı ooooo döktürmüştüm kahvaltıda Kendim olunca kupkuru bi tost

Cnm iyi hos diyonda sevgidende vazgcmk zor sahsen ben sevdgm icn kapanrdm km ne derse desn umrmda olmazdi ya kapanmayi goze alcan yada vazgcmeyi bn kapanmayi goze alrdm vazgecemzdm sahsen:))

Bana da sevdiceğim hazırlardı bir kahvaltı hele ki menemenimi hiç atlamaz O bu kadar tembel yaptı beni yaaa

Bebikiiiim hiç öyle dermiyim ihihihih
İnşallah evlendiğinizdede böyle devam eder bebeğim.. Genelde bnm gördüğüm evli erkek profili: akşam eve gelip elini yüzünü yıkar üzerini değiştirir yemek hazır mı diye sorar snrada beraber yemek yenir Umarım evlendikten snrada değişmez Sen işten gelirsin ceyhuna yemek hazırmı çok acıktım hazırla artk şu yemeği dersin ahahahahaha Ama çaylar senden olur bebeğim

Kızlaaarr nasılsınız?Ay dün geceden beri müthiş bi telaş yaşıyoruz.bizim siteye bi golden atıp kaçmışlar vicdansızlar...Aldık eve,bugün de aşılarını yaptırdık.Güvenilir bi yuva bulana kadar bizimle :) Canımın yokluğunda ben de onunla oyalanıyorum :)

Adamın içinden geliyor bebeğim, huy işte düzen ister tertip ister benden göremeyince kalkıp kendisi yapıyor Evlendikten sonra değişirse de en azından elinden yemek yedim bir zamanlar diye teselli bulurum Kıyamam yavru salatayı yaparım aşkitom sofrayı da kurarım sen de yemeğimizi yap diyorum şimdilik kabul etti de bakalım, biz de erkekler de yardım eder şekerim babam bile yardım ediyor, bizde kaldığı dönem içerisinde de gördü zaten e huyumu da biliyor beğenmezse almasın hıııhh

Aaa ne güzel canım benim yaa Bu sıkıntılı alışma sürecinde karşılıksız sevgisiyle sana inanılmaz destek olur.. Ben çok severim hayvanları..

Aaa ne güzel canım benim yaa Bu sıkıntılı alışma sürecinde karşılıksız sevgisiyle sana inanılmaz destek olur.. Ben çok severim hayvanları..

Ben de bayılıyorum ama golden büyük ırk olduğu için evde beslemek o kadar da olay olmuyor,bi de biz de kuşlar balıklar da var.Annemiz mızırdanmaya başladı bile ama olsun güvenilir bi yuva bulmadan asla bırakmıcam kuzumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…