- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Allah gariiiii tribini sevsinler seniinAdamın içinden geliyor bebeğim, huy işte düzen ister tertip ister benden göremeyince kalkıp kendisi yapıyorEvlendikten sonra değişirse de en azından elinden yemek yedim bir zamanlar diye teselli bulurum Kıyamam yavru salatayı yaparım aşkitom sofrayı da kurarım sen de yemeğimizi yap diyorum şimdilik kabul etti de bakalım, biz de erkekler de yardım eder şekerim babam bile yardım ediyor, bizde kaldığı dönem içerisinde de gördü zaten e huyumu da biliyor beğenmezse almasın hıııhh
Goldenlar çok hareketli olurr yaa en dost canlısı köpecik onlarBen de bayılıyorum ama golden büyük ırk olduğu için evde beslemek o kadar da olay olmuyor,bi de biz de kuşlar balıklar da var.Annemiz mızırdanmaya başladı bileama olsun güvenilir bi yuva bulmadan asla bırakmıcam kuzumu :)
ayy ne güzell ben korkarım ama uzaktan severim hayvanlarıKızlaaarr nasılsınız?Ay dün geceden beri müthiş bi telaş yaşıyoruz.bizim siteye bi golden atıp kaçmışlar vicdansızlar...Aldık eve,bugün de aşılarını yaptırdık.Güvenilir bi yuva bulana kadar bizimle :) Canımın yokluğunda ben de onunla oyalanıyorum :)
Goldenlar çok hareketli olurr yaa en dost canlısı köpecik onlarBnmde bi kuşum var canımıniçi yaa çok bıcırık bişi.. Annecim, annişkom, aşkm, çağlar, güzel kuşum, seni çok seviyorum canım kuşum diyo aştı kendini
ayy ne güzell ben korkarım ama uzaktan severim hayvanlarıne güzel sizin gibi iyi insanlara denk gelmiş şirin köpekcik
ayy minnoş ya ne güzellSağol canım benim :) Gece yerde yatıyor arada kalkıp bakıyor ben de bakarsam yatağa çıkmaya çalışıyorinanılmaz sevimli bi dost :)
Allah gariiiii tribini sevsinler seniinMaşşallah kuzucum yaa ne güzelmişşşş.. Bnm babam klasik türk babası Mangaldan sorumlu aile bakanı.. Bi tek mangalı o yapar diğer yemekleri anneciğim yapar
Kesinlikle öyle yeşimcim yaa önemli olan kıymet bilmekBenim babam da mangal yapmayı hiç sevmiyor bizde o işlere sevdicek bakıyor yani ailemize girdiğinden beriHerkes eşinin yaptığı şeyin kıymetini bildiği sürece kimin ne yaptığının önemi yok dimi kuzucuuum Trip atıyorum da hem kel hem fodulum ay çok yüzsüz müyüm neyim
Kesinlikle öyle yeşimcim yaa önemli olan kıymet bilmekBen aşkıma yemek yaptığımda yemeğimizi yiyoken alır elimi öper eline sağlık aşkm der ben orda eriyip akarım yaa.. Of ben aşkımı çok özledim
bunalıma ramak kaldı kızlar
sabır kızlarr sabıırrrbunalıma ramak kaldı kızlar
m Ay ne guzel canm demek erzurumdasin evet haklisn gercekten cok rahat askerlik yapiyor ozlem var iste yoksa yeri cok iyi cok sukur sende haklisn uzun donem ler icin cok daha zor tabiki allah kavustursun canimSizin kısa dönem biz napalımben de erzurumda öğrenciyim içiniz rahat olsun çok rahat burda askerlik yapmak,hem yaşadğm için blyrm hem de sevglmn arkdşı burda yaptı ordan bliyorum aşırı rahattı ..
Aynen bebeğim yaa.. Bazen oluyo zaman durmuş gibi hissediyorum bazen oluyo geçiyo zaman bee diyorum bi öyle bi böyle.. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun sevdiceklerimze bebeğimmm.. En önemlisi o..Ben de çok özledimBazen dayanamıcakmış gibi oluyorum
Damlacaaaan hoşgeldin bebeğimmmmKizlar ben geldiiiiim
hoşgeldin hayatım nasılsıın?Kizlar ben geldiiiiim
hiiişşşşşşttttthoşgeldin hayatım nasılsıın?
Iyiym cok sukur kuzucugum sen naslsn:)hoşgeldin hayatım nasılsıın?
Oyy denizim iyiym cok sukur tatlm sen naslsn:)Damlacaaaan hoşgeldin bebeğimmmmNasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?