Oyy denizim iyiym cok sukur tatlm sen naslsn:)
İyiyim bende bebeğimSekerlerm bi fikrm vaar smdi gelcgi zmn iknci gunu yemege davt edcm bze bzmkler dugune gideck yemek yapcm askitoma kucuk mumlar var hani suprz hazrlanrken katlan varya ondn donatcm kapidan odaya kadr guller serpcm yere seni seviyorum die yazili buyuk sunger var ondn alacm katcm kalpli balon alcm havada duran ip baglcm ipede fotolarmizi katcm donatcm byle.. isiklandrmada alrm odaya.bde yemek masasni hazrlcm masyda mum gul iste muzk acacm slov dans etmk icn ay nasl fikr gene cilgnlk yapm dedm hep erkeklermi byle suprz yapck brazda bn yapm diorm nasl fikr
Hahah kiz haber vercm ztn tek gelmez 10yasndaki yegnini de getrir haber vercm bzmklerede .d.dİyiyim bende bebeğimEneeeem çılgın kıııııııııızzzzz Güzel olur valla.. Ama dikkat et annenler erken merken dönmesinler bide ahahahaha
Kuzuuuun sağol bitanemmmmSen yeterki iste bebeğim rabbim öyle güzel yolunu bulduruyoki.. Şu hayat gelip geçici.. İmtihandayız hepimiz.. Evet 1kere geliyoruz bu hayata oyüzden hakkıyla ve hayırla yaşamak lazım.. Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin bebeğim.. Askerin bi gelsin allahın izniyle onunda desteğiyle başarırsın inşallah.. Dua edelim birbirmize
kuzum, ya çok mesaj vardı okuyamadım bana çok kısa çıtlatır mısın olayı fikrimi söylemek isterim ben de ama olayı tam anlayamadım
günaydıın iyiyim kuzum bildiğin gibii çok şükür
günaydın hayatııım
aa.. hey Allahım. üzüldüm kuzum ya inşallah sizle ilgili kötü bir karar alınmaz
Hayıııır anlamadııın haber vermicen demiyorum bebeğiiim tabiiki vericen.. Ama öyle mumlar güller seni seviyorumlu balonlar fln düşünsene annenin babanın gördüğünüü ben utanırııııımmmmHahah kiz haber vercm ztn tek gelmez 10yasndaki yegnini de getrir haber vercm bzmklerede .d.d
Sekerlerm bi fikrm vaar smdi gelcgi zmn iknci gunu yemege davt edcm bze bzmkler dugune gideck yemek yapcm askitoma kucuk mumlar var hani suprz hazrlanrken katlan varya ondn donatcm kapidan odaya kadr guller serpcm yere seni seviyorum die yazili buyuk sunger var ondn alacm katcm kalpli balon alcm havada duran ip baglcm ipede fotolarmizi katcm donatcm byle.. isiklandrmada alrm odaya.bde yemek masasni hazrlcm masyda mum gul iste muzk acacm slov dans etmk icn ay nasl fikr gene cilgnlk yapm dedm hep erkeklermi byle suprz yapck brazda bn yapm diorm nasl fikr
Bende utanrm kz heleki abilermden gelip gorsn yemek yemeden kaldrrm hahaha .d.dHayıııır anlamadııın haber vermicen demiyorum bebeğiiim tabiiki vericen.. Ama öyle mumlar güller seni seviyorumlu balonlar fln düşünsene annenin babanın gördüğünüü ben utanırııııımmmm
Ama cokta iyi dgl kuzu bunlari yapnca adam cok sasrmz bilyor bnm deli oldgmu .d.d bn istyrm şok olsun da olmuyor :))) senden hersy beklerm o yzdn sasrmam dio:)Seniii çılgıınnnn
Senin kadar çılgın Olmayı çok isterdim ahahahah
İnşallah cnm bnmmmm.. Nasılsın bakalım nasıl geçti günün bebeğim?Amin tatlım benim herşeyin hayırlısı vardır bunda da bir hayır gerçekten dediğin gibi imtihan dünyasındayız sonumuz iyi olur inşallah :)
Nasılsın pofudugummmm:)
AhahahahahaBende utanrm kz heleki abilermden gelip gorsn yemek yemeden kaldrrm hahaha .d.d
Ama cokta iyi dgl kuzu bunlari yapnca adam cok sasrmz bilyor bnm deli oldgmu .d.d bn istyrm şok olsun da olmuyor :))) senden hersy beklerm o yzdn sasrmam dio:)
İnşallah cnm bnmmmm.. Nasılsın bakalım nasıl geçti günün bebeğim?
Aboooww bi hayvan vardi hani kafasni topraga gomen unttm kz adini bnde onun gbi gomerm kendimi .d.d.dAhahahahahaTamda mum ışıgında slov müzikte dans ederken içeri girdiklerini düşünsene.. Eneeeeeem
İyiyim bebeğim allaha şükür yaa.. Rutin pazar sıkıcılığı bnmdeAhahahabize fikir verde bizde şaşırtalım sevdicrklerimizi kuzu baya çılgınsın desene
Iyiym tatlım rutin pazar temizliği Hahahakardeşimle ders çalışıyorduk az bakınayım dedim ne var yol diye :) sen nasılsın canımcımm:) günün nasıl geçti seninde
Ahahahaha deve kuşu kızzAboooww bi hayvan vardi hani kafasni topraga gomen unttm kz adini bnde onun gbi gomerm kendimi .d.d.d
Kuzu bz eve tasncktk ev bostu arkdsla plan yapmstm aklma geldi d.gunuydu arkdsla gittik pasta aldk kartrla yazlr yazdm bde eve donmeden yol arasndan kartla yol tarifi yaptm gel braz dha gel die haha kapya kadr grdi iceri kalp sekli yaptm yere mumla icne pasta duvarlarda resmimz guzl sozler yazdm girnce soka girdi ilk ckmalarmz ama o zmn bi şok olmustu snra alsti.d.dAhahahabize fikir verde bizde şaşırtalım sevdicrklerimizi kuzu baya çılgınsın desene
Iyiym tatlım rutin pazar temizliği Hahahakardeşimle ders çalışıyorduk az bakınayım dedim ne var yol diye :) sen nasılsın canımcımm:) günün nasıl geçti seninde
Ahahaha aynen kuzum yaparm hazrlgi resmi cekerm o gelmeden size atarm fikr verirsnz:))Ahahahaha deve kuşu kızz
Aynen bebeğim yaa.. Bazen oluyo zaman durmuş gibi hissediyorum bazen oluyo geçiyo zaman bee diyorum bi öyle bi böyle.. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun sevdiceklerimze bebeğimmm.. En önemlisi o..
pşştt nasılsın kızz?hiiişşşşşşttttt
iyiyim canım ben de klasik takılmacaIyiym cok sukur kuzucugum sen naslsn:)
iyiyim bebeğim çook şükürrr, sen nasılsınn?Amin tatlım benim herşeyin hayırlısı vardır bunda da bir hayır gerçekten dediğin gibi imtihan dünyasındayız sonumuz iyi olur inşallah :)
Nasılsın pofudugummmm:)
Aynen kuzucum yarn is varpşştt nasılsın kızz?
iyiyim canım ben de klasik takılmaca
iyiyim bebeğim çook şükürrr, sen nasılsınn?
hayırlısı be gülümAynen kuzucum yarn is var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?