2014 Yarenleri! :)

Sekerlerm bi fikrm vaar smdi gelcgi zmn iknci gunu yemege davt edcm bze bzmkler dugune gideck yemek yapcm askitoma kucuk mumlar var hani suprz hazrlanrken katlan varya ondn donatcm kapidan odaya kadr guller serpcm yere seni seviyorum die yazili buyuk sunger var ondn alacm katcm kalpli balon alcm havada duran ip baglcm ipede fotolarmizi katcm donatcm byle.. isiklandrmada alrm odaya.bde yemek masasni hazrlcm masyda mum gul iste muzk acacm slov dans etmk icn ay nasl fikr gene cilgnlk yapm dedm hep erkeklermi byle suprz yapck brazda bn yapm diorm nasl fikr

Oyy denizim iyiym cok sukur tatlm sen naslsn:)
İyiyim bende bebeğim Eneeeem çılgın kıııııııııızzzzz Güzel olur valla.. Ama dikkat et annenler erken merken dönmesinler bide ahahahaha

Amin tatlım benim herşeyin hayırlısı vardır bunda da bir hayır gerçekten dediğin gibi imtihan dünyasındayız sonumuz iyi olur inşallah :)

Nasılsın pofudugummmm:)

Hahah kiz haber vercm ztn tek gelmez 10yasndaki yegnini de getrir haber vercm bzmklerede .d.d
Hayıııır anlamadııın haber vermicen demiyorum bebeğiiim tabiiki vericen.. Ama öyle mumlar güller seni seviyorumlu balonlar fln düşünsene annenin babanın gördüğünüü ben utanırııııımmmm

Seniii çılgıınnnn
Senin kadar çılgın Olmayı çok isterdim ahahahah

Bende utanrm kz heleki abilermden gelip gorsn yemek yemeden kaldrrm hahaha .d.d

Ama cokta iyi dgl kuzu bunlari yapnca adam cok sasrmz bilyor bnm deli oldgmu .d.d bn istyrm şok olsun da olmuyor :))) senden hersy beklerm o yzdn sasrmam dio:)

Ahahaha bize fikir verde bizde şaşırtalım sevdicrklerimizi kuzu baya çılgınsın desene

İnşallah cnm bnmmmm.. Nasılsın bakalım nasıl geçti günün bebeğim?

Iyiym tatlım rutin pazar temizliği Hahaha kardeşimle ders çalışıyorduk az bakınayım dedim ne var yol diye :) sen nasılsın canımcımm:) günün nasıl geçti seninde

İyiyim bebeğim allaha şükür yaa.. Rutin pazar sıkıcılığı bnmde Sevgilim olmadan haftasonlarını hiiiç sevmiyorummm

Kuzu bz eve tasncktk ev bostu arkdsla plan yapmstm aklma geldi d.gunuydu arkdsla gittik pasta aldk kartrla yazlr yazdm bde eve donmeden yol arasndan kartla yol tarifi yaptm gel braz dha gel die haha kapya kadr grdi iceri kalp sekli yaptm yere mumla icne pasta duvarlarda resmimz guzl sozler yazdm girnce soka girdi ilk ckmalarmz ama o zmn bi şok olmustu snra alsti.d.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…