Sıkma tabi bende skmyrm p.tesi gunlerni sevmyrm sdce .dhayırlısı be gülümartık canımı sıkmayacağım
ben sevmeyi deneyeceğim artıkSıkma tabi bende skmyrm p.tesi gunlerni sevmyrm sdce .d
İyiyim allaha şükür fıstııııık sen nasılsıııınpşştt nasılsın kızz?
iyiyim canım ben de klasik takılmaca
iyiyim bebeğim çook şükürrr, sen nasılsınn?
Ollleeeeey yarın iş varAynen kuzucum yarn is var
Calsmak cok gzlde kuzm p.tesi gunleri asri kalablk olyor yaa baya yorlyrm kz:))İyiyim allaha şükür fıstııııık sen nasılsıııın
Ollleeeeey yarın iş varÖnceden ptesileri hiç sevmezdim şimdi çok seviyorum Çalışmanın gözünü sevem ya
Dene bakmben sevmeyi deneyeceğim artık
iyiyim ben de bebeğim Pazartesiyi sevmeyi deniyorumİyiyim allaha şükür fıstııııık sen nasılsıııın
Ollleeeeey yarın iş varÖnceden ptesileri hiç sevmezdim şimdi çok seviyorum Çalışmanın gözünü sevem ya
Kız bizimde öyle.. Ptesi yeni hastalar başlıyo onların saatleri belli olmuyo oyüzden tam bi kaos yaşanıyo.. Bi iki hasta gelip bizi almıycanız mı diye çıkışıyo bağırıyo ediyo bayaa hareketli oluyo ama olsn onları yaşamaya razıyım.. Çok sıkıldım bugün ben yaaCalsmak cok gzlde kuzm p.tesi gunleri asri kalablk olyor yaa baya yorlyrm kz:))
Sevdicek askere gittiğinden beri ben ptesilere bayılıyorum bebeğimiyiyim ben de bebeğim Pazartesiyi sevmeyi deniyorum
çalışıyoruz ya vakit geçiyor ondan değil mi kuzu başka türlü vakit geçmiyorrSevdicek askere gittiğinden beri ben ptesilere bayılıyorum bebeğimVallahi bak
Aynen bebeğim yaa.. Çalışmayınca zaman duruyo resmen ne kdr yorulsakta erken kalkmak zorunda olsakta iyiki çalışıyoruzçalışıyoruz ya vakit geçiyor ondan değil mi kuzu başka türlü vakit geçmiyorr
Slm canımmm hoşgeldiiiinSlm kizlar
selammmSlm kizlar
Hosbuldum İnternet yavas o yuzden gec yazabiliyorum kusura bakmayin memleketlerniz nersi kizlar[/QUOTE]enizlililili, post: 38440416, member: 632811"]Slm canımmm hoşgeldiiiin
kuzu o senn fikrin tabiki saygi duyarim..ama bnde sevdigim bni oldugum gibi kabul etsin saygi duysun isterim..he içimden gelir kapanirim o ayri ama baskıyla kapanmam bi anlami olmz..tabi bu bnm fikrimCnm iyi hos diyonda sevgidende vazgcmk zor sahsen ben sevdgm icn kapanrdm km ne derse desn umrmda olmazdi ya kapanmayi goze alcan yada vazgcmeyi bn kapanmayi goze alrdm vazgecemzdm sahsen:))
Oyle tabi kuzum beni hastlar coo sever cok guler yuzzlsn bze cok cana yaknsn cok dgerlernden farklsn diolar saolsnlr:))Kız bizimde öyle.. Ptesi yeni hastalar başlıyo onların saatleri belli olmuyo oyüzden tam bi kaos yaşanıyo.. Bi iki hasta gelip bizi almıycanız mı diye çıkışıyo bağırıyo ediyo bayaa hareketli oluyo ama olsn onları yaşamaya razıyım.. Çok sıkıldım bugün ben yaa
Selam canım nbrSlm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?