2014 Yarenleri! :)

pşştt nasılsın kızz?

iyiyim canım ben de klasik takılmaca

iyiyim bebeğim çook şükürrr, sen nasılsınn?
İyiyim allaha şükür fıstııııık sen nasılsıııın
Aynen kuzucum yarn is var
Ollleeeeey yarın iş var Önceden ptesileri hiç sevmezdim şimdi çok seviyorum Çalışmanın gözünü sevem ya

Calsmak cok gzlde kuzm p.tesi gunleri asri kalablk olyor yaa baya yorlyrm kz:))
Kız bizimde öyle.. Ptesi yeni hastalar başlıyo onların saatleri belli olmuyo oyüzden tam bi kaos yaşanıyo.. Bi iki hasta gelip bizi almıycanız mı diye çıkışıyo bağırıyo ediyo bayaa hareketli oluyo ama olsn onları yaşamaya razıyım.. Çok sıkıldım bugün ben yaa

enizlililili, post: 38440416, member: 632811"]Slm canımmm hoşgeldiiiin[/QUOTE]
Hosbuldum İnternet yavas o yuzden gec yazabiliyorum kusura bakmayin memleketlerniz nersi kizlar

enizlililili, post: 38440416, member: 632811"]Slm canımmm hoşgeldiiiin
Hosbuldum İnternet yavas o yuzden gec yazabiliyorum kusura bakmayin memleketlerniz nersi kizlar[/QUOTE]
Aydınlıyım tatlım sen nerelisin? Biz seninle hiç konuşmadık sanırım.. Yeni mi gitti askerin?

Cnm iyi hos diyonda sevgidende vazgcmk zor sahsen ben sevdgm icn kapanrdm km ne derse desn umrmda olmazdi ya kapanmayi goze alcan yada vazgcmeyi bn kapanmayi goze alrdm vazgecemzdm sahsen:))
kuzu o senn fikrin tabiki saygi duyarim..ama bnde sevdigim bni oldugum gibi kabul etsin saygi duysun isterim..he içimden gelir kapanirim o ayri ama baskıyla kapanmam bi anlami olmz..tabi bu bnm fikrim

Oyle tabi kuzum beni hastlar coo sever cok guler yuzzlsn bze cok cana yaknsn cok dgerlernden farklsn diolar saolsnlr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…