• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Çanakkale merkez Allah kavuştursun hepimizi🙏 bu arada meslekçiyse 1 ay değilse 2 aymış sanırım

yeni asker yarenlerrriii, hepinizi Allah kavuştursun, tez zamanda plakalara düşün inşalaahhh :34:

Normalde 21 gün sürecekti 30 gün yaptı canımm.. Görüşüyorduk ilk başlarda ankesörlüden arıyorduu baktı yetişemedi hat aldı üst devrelerden telefon bulup arıyordu beni:1:

anladım canım bakalım biz nasıl olucaz cuma gönderiyorum sevgilimi allah kısmet ederse :43:

Kızlar benimde sevgilim bugün asker oldu çanakkale merkez 116. Jandarma er eğitim alayı.. Var mı acemiliğini burda yapacak olan asler yareni??

canım allah kavuştursun bende cuma göndericem sevgilimi:43: burdura

Amiin tatlım inşallah :) güzel bi yere düşmüş inş dağıtımada guzel biyer çıkar. nerede oturuyosun uzun dönemmisiniz? :)
Canim sivastayim ben nisanlim Çanakkale Ezine de 16 saat var aramizda malesef uzun dönem gidecek sulus tarihi 5 mayis ya simdi uc gun gitmis mi oldu?
yeni asker yarenlerrriii, hepinizi Allah kavuştursun, tez zamanda plakalara düşün inşalaahhh :34:
Aminnn inşaallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nisanlim öğlen aradi ayy cok mutlu oldum su an da belki arar diye bekliyorum ne zormuş beklemek:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esim öglen teslim olmadan önce aradi, bugün aramak icin firsat vereceklerini sanmiyorum.
Belki yarina :43:

Back
X