• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

iki gündür günde 1 kez de olsa arıyor bu akşam da 6 dakika 15 saniye konuştukk nasıl iyi geldii anlatamam Allahıma hamd olsunn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki gündür günde 1 kez de olsa arıyor bu akşam da 6 dakika 15 saniye konuştukk nasıl iyi geldii anlatamam Allahıma hamd olsunn :)

gün geçtikçe artacak o dakikalarrr :31::31:

Benimde Erkek Arkadasim simdi aradi 3 Dakika konusabildik sadece :(( Dün gitti ama simdikten okadar cok özledim ki cok yoruyorlarmis :(( Suan acemi birlik Isparta Egirdir Dagci Komando sonra büyük ihtimal Sirnak doguya gidicekmis cok korkuyorum kizlar ya canim cok aciyo agla agla öldüm :(

[/B]

canım yaa daha sabah düzeldik aradı konuştuk kötü kapattık sonra bi daha aradı özür filn diledi daha olumlu yaklaştı hallettik çok şükür sorunu şuan:nazar: bidaha yaşamayız inşallh..

ohh çok şükür tatlım sorunu hallettk der demez brbirimizi yiyoruz gene biz:1:

Benimde Erkek Arkadasim simdi aradi 3 Dakika konusabildik sadece :(( Dün gitti ama simdikten okadar cok özledim ki cok yoruyorlarmis :(( Suan acemi birlik Isparta Egirdir Dagci Komando sonra büyük ihtimal Sirnak doguya gidicekmis cok korkuyorum kizlar ya canim cok aciyo agla agla öldüm :(

canım tesellisi zor ama sabır..

canımmm üzülme yaaa :5::5:

hem bak bizim grupta (354. dönem) bi arkadaşın sevgilisi de ustalığı şırnakta... :72: eğer şırnak çıkarsa onunla konuşup bilgi alabilirsinn :72:

kızlar sevgilim gitti çok zormuş tarifi yokk bu hissin:(

canımmm üzülme yaaa :5::5:

hem bak bizim grupta (354. dönem) bi arkadaşın sevgilisi de ustalığı şırnakta... :72: eğer şırnak çıkarsa onunla konuşup bilgi alabilirsinn :72:

Hangi grupta bilmiyorum ya :( Daha yeniyim canim bu sitede gruplara nasil giriliyor bilmiyorum :(

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back
X