• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

kızlarr sevgilimi biraz önce kamerada gördümmmm çok mutluyum tabi elektrikler gitmeseydi daha çok görecektim ama neyse buda birşey :))

Günaydınn..
Hıphızlı geçen bir haftasonu olması dileğiyle.. 🙏

zaten telefonda pek konuşamayoduk hep netten yazışıyoduk pek bi etkilemedi ama pazar günü ablasına gtcem evide tam bilmiyorum telefn lazım olucak ya :27::27:

düzelmedi galiba telefon yeni alcan galiba bebeğim:1: iyi hadi sizin o imkan var bzde bugün telefona kavuşabiliriiizzzzzzzzzzzzzzzz:9:

Kızlar günaydııınnn
Nişanlım hatayda asker dün gece aradı komutan postası oldum dedi iyi bişey sanırım bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen:13:

gizli tabiki yasak çünkü telefon cezası var ilk uyarır sanırım sonra tekrar yakalnırsa askerliği uzayabilir

Hım yakalanmaz Allah'ın izniyle.. Bir de benim sevgilimin acemilik 2 aymış komutan yemin töreninden sonra telefon serbest demiş anlamadım yaa..

düzelmedi galiba telefon yeni alcan galiba bebeğim:1: iyi hadi sizin o imkan var bzde bugün telefona kavuşabiliriiizzzzzzzzzzzzzzzz:9:

kız şafak gözüme güzel görünmeye başladı okul varken hızlı ilerliyo cidden ama okulda 1 aya bitiyo delircem evdeee:27::27::27::27::27::27::27: evet telefon gitti galiba:ssz:

Hım yakalanmaz Allah'ın izniyle.. Bir de benim sevgilimin acemilik 2 aymış komutan yemin töreninden sonra telefon serbest demiş anlamadım yaa..

dikkat eder yine göstere göstere kullanmzlr izin verse bile.

bu arada amin inşallah yakalanmayız canım..

Son düzenleme:
kız şafak gözüme güzel görünmeye başladı okul varken hızlı ilerliyo cidden ama okulda 1 aya bitiyo delircem evdeee:27::27::27::27::27::27::27: evet telefon gitti galiba:ssz:

bahaneyle yeni alırsın işte:1::1: evet ya galiba güzelleşiyor şafağımız şöyle 250den aşağılara doğru inebilsek daha bi güzel olcak ayoll:32::32:
yazın kursa filn yazıl tatlım oyalanırsın yine hızlı geçer zaman.bilgisayar kursuna filn git iş hayatında lazım oluyor çünkü sertifika:23:

bahaneyle yeni alırsın işte:1::1: evet ya galiba güzelleşiyor şafağımız şöyle 250den aşağılara doğru inebilsek daha bi güzel olcak ayoll:32::32:
yazın kursa filn yazıl tatlım oyalanırsın yine hızlı geçer zaman.bilgisayar kursuna filn git iş hayatında lazım oluyor çünkü sertifika:23:

yazın eve bi kapanınca dışarı çıkası gelmiyo insanın bakalım duramazsam ya kursa falan giderim ya işe girerim:24::24::24::24:

Back
X