• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Iyi olmaya çalışıyorum canm sen nasılsın?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen bende senin gibiyim canım sevgilim sabah aradı biraz iyi oldum belki öğlen yemekten sonra arar diye bekliyorum ne zor sabretmek:43:

Iyi olmaya çalışıyorum canm sen nasılsın?

aynen bende senin gibiyim canım sevgilim sabah aradı biraz iyi oldum belki öğlen yemekten sonra arar diye bekliyorum ne zor sabretmek:43:

kısa bi süre sonra alışacaksınız kızlaar :34: kendinizi fazla yıpratmamaya çalışın, çünkü sizin önünüzde upuzun bir yol var :50:

kısa bi süre sonra alışacaksınız kızlaar :34: kendinizi fazla yıpratmamaya çalışın, çünkü sizin önünüzde upuzun bir yol var :50:

Iste bi alissak zaten gerisi gelicek de:)

Son düzenleme:
miss sizin az kalmış ama mutlu ol bence :23:

Iste bi alissak zaten gerisi gelicek de:)

bizim de 26 mayısta kara tatbikatları varmış, 15 gün boyunca dışarda çadırlarda falan kalacaklarr :5::5:

tam 15 gün hiçbi şekilde haber alamıycam, sesini duyamıycam, nasıl olduğunu bilemiyceem :14::14:

benim de o derdim var :14::14::14:

bizim de 26 mayısta kara tatbikatları varmış, 15 gün boyunca dışarda çadırlarda falan kalacaklarr :5::5:

tam 15 gün hiçbi şekilde haber alamıycam, sesini duyamıycam, nasıl olduğunu bilemiyceem :14::14:

aaaaaa ne diyecegimi bilemedim yaa valla :43:

kötünün kötüsü var dyip, avutun kendinizi işteeee :34::34:

ama insanlar çocuklarından haber almak ister yani hasta mı başına bir işmi geldi allah korusun yani öyle şey olur mu bi haber alma durumu olur inşallah

Canim 15 gun cok uzunmus yaa :50:
Ana tatbikattan bi zarae gelmez tatlim gozun arkada kalmasin

Back
X