• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Allah kavuştursun canım benim nişanlımda acemiliği Manisa Alaşehirde yapmıştı. Şuna seni çok iyi anlıyorum ne kadar geçmezmiş gibi gelsede zaman geçicek hayırlısıyla döner inşallah askerin:49:

amin canım çok sağoll..:72: geçecek inşallah:nazar:

Ohhh artik düğün topigi yapariz:)

Hoşgeldin kuzum hava cok güzel ama tabi disarda olana :) evde cok sıkıldım bugun;( sen nasılsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işten geldim napayımm aynen dışarda olana güzeldir ben nasiplenemedim bu havadan :) sevdiceğimin aramasını bekliyorum ben de :(

işten geldim napayımm aynen dışarda olana güzeldir ben nasiplenemedim bu havadan :) sevdiceğimin aramasını bekliyorum ben de :(

Ben de bekliyorum bakalim:) ne is yapiosun canım?

anaokulu öğretmeniyim canııımm:16: bugün hiç aramadı yaaa:43:

Aa ne guzel tatlim ya :21: biz konustuk da yemekten sonra ararım dedi aramadi:( daha var yatmalarina ararlar inşaallah bu arada ismini de sorayim:)

Aa ne guzel tatlim ya :21: biz konustuk da yemekten sonra ararım dedi aramadi:( daha var yatmalarina ararlar inşaallah bu arada ismini de sorayim:)

benim de dün konuştuğumuz da fırsat bulursam ararım dedi ama hadi dün fırsat bulamadı bugün de bulamadı heralde yoksa kuzum beni yalnız bırakmaz :43: Kübra canım :1:

benim de dün konuştuğumuz da fırsat bulursam ararım dedi ama hadi dün fırsat bulamadı bugün de bulamadı heralde yoksa kuzum beni yalnız bırakmaz :43: Kübra canım :1:

Ben de büsra:)
Egitimleri basladi ya ondandir bi de sira falan oluyomus heralde

Benimkide aramadi bugün Daha :( egitimler nezaman basliyor ki kizlar ?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back
X