• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Yok kiz yapmaz öyle benmkide suan abartiyoda anliyorum onuda sahsen bnde onun yerinde olsam aynini yapardim:) bu arada yatyrum artik yarin is var

benmde yatmam lazım ben dinlemiyorum pek sorun yok abarttı çünkü iyice aştı kendini:1: iyi geceler hayatım braz konu araştırıcam bende:16:

Ben Eskişehir taraflardanimda. Sevgilim suan acemi birlik Amasya'da cuma yemin töreni var. Sonrada istanbul Selimiye Kışlası na gidecek canım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 gün iyi gelir nasıl gidiyor şafakla aran alışabildin mi

Evet tatlım çok şükür alıştım. Telefon sıkıntımızda yok en kötü ihtimal 1 kere bile duyuyorum sesini. Öyle ilk günlerdeki gibi 2-3 dk arayıpta kapatmıyoru bi 10 dk falan rahat konuşuyoruz. Onun iyi olması demek benim iyi olmam demek. İnşallahh böyle devam eder :16:

Ayy ne guzel sizinde istanbula dusmus . Sanaa da yakin aslinda canim bilecik kndi arabanla 3 saatmi ne burdan

Aynen canım hta hızlı tren bterse dha bi iyi olurda benm ilgitme imkanım yok maalesef :(

Iyi akşamlar güzel yarenler:)

Evet tatlım çok şükür alıştım. Telefon sıkıntımızda yok en kötü ihtimal 1 kere bile duyuyorum sesini. Öyle ilk günlerdeki gibi 2-3 dk arayıpta kapatmıyoru bi 10 dk falan rahat konuşuyoruz. Onun iyi olması demek benim iyi olmam demek. İnşallahh böyle devam eder :16:

inş hayatım hatta bazen 1 saat falan arar olucak kafan şişicek ben az konuşmaktan yanayım mesela benmkiyle çünkü birbirimizi yemeye başlıyoruz çok konuştuk mu:9::9: aman iyi olsunlarda hiç aramasalarda olur:ssz:

Evet kızlar çok şükür sevdiğimize yaklaşıyoruuzzz:21:
Kızlar alakasız olcak ama istanbul çok sıcak herkeste bi deprem söylentisi Alah korusun millet,mizi:18:

Uzmanlar geçenlerde olan 6.5 büyüklüğündeki depremin artçılarinin 6 ay devam edeceğini söylemişlerdi.

Bu arada o sıcaklık yagmur yagamadiysa ondandr burada yaginca hafif rahatliyoruz da :D

Uzmanlar geçenlerde olan 6.5 büyüklüğündeki depremin artçılarinin 6 ay devam edeceğini söylemişlerdi.

Bu arada o sıcaklık yagmur yagamadiysa ondandr burada yaginca hafif rahatliyoruz da :D

İnşallah cnm dediğin gibi olur :49:

Evet kızlar çok şükür sevdiğimize yaklaşıyoruuzzz:21:
Kızlar alakasız olcak ama istanbul çok sıcak herkeste bi deprem söylentisi Alah korusun millet,mizi:18:

izmir bugün yağmurlu çok güzel bi hava vardı püfür püfür evet burdada ara ara salalnıyoruz allah korusunb:18::18::18:

Kızlar merhaba bugün kimse yok topikte herkes sevdicegiylemi konuşuyor:))

Back
X