bnde öyle oluyorum zaman zaman bunalıyorum ağlıyorum ve rahatlıyorum![]()
artık ağlayamıyorumda öle bakınıyorum birini görünce şen şakrak gülüyorum ama içim kan ağlıyo o sırada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde öyle oluyorum zaman zaman bunalıyorum ağlıyorum ve rahatlıyorum![]()
250 bitti şimdiki hedefim 200 olmak 78 gün sonra naci izne gelcek zaten sonrası kolay![]()
artık ağlayamıyorumda öle bakınıyorum birini görünce şen şakrak gülüyorum ama içim kan ağlıyo o sırada
bn daha gelemedm 250ye. bi gelsem kurtulsam bnmde hedefim 199u görmek artık 100lere girmek istiyorum.biz sanırım eylülde alcaz izin.
bi biz değilizki böyle kaç kişi asker bekliyor baksana.
üzülme bu kadr canım en azından şuan askerdeler ya hiç gitmeselerdi daha saymaya bile başlayamıcaktık.
en güzelini yaparsın tatlım 5 ay sabredelim izin almadan bi 5 ay sonra zaten yanımızda olcaklar![]()
bi biz değilizki böyle kaç kişi asker bekliyor baksana.
üzülme bu kadr canım en azından şuan askerdeler ya hiç gitmeselerdi daha saymaya bile başlayamıcaktık.
en güzelini yaparsın tatlım 5 ay sabredelim izin almadan bi 5 ay sonra zaten yanımızda olcaklar![]()
herkes sevgilisyle geziyo ya o da çok koyuyo bide yaz geldi okulda herkesn bi sevgilisi oldu kıskanıyorum:26:
sennki eylülde gelirse 100lere düşcez mi![]()
tam naciyle konuşuyoduk elektrkler gitti ya neyseki sana bunu yazarken cevap yazdı![]()
evet izinden sonra az kalıyor zaten hem yazda bitcek iyi olcak bizim için.
şuan herkes sevgilsiyle zaten sinir bozucu ama napalım bizde askerden gelince evlencez gece gündüz yanımızda olcak
bnmki eylülde gelirse herlde 100lere geçiş yapmış olcaz şubatta gelcekler çünkü 120 filn kalıyo sanırım![]()
şurda 8 ayı görmek istemiyoruma rtık 7 ay yazsın![]()
Az kalmış canm yazar inşallah 7 olnca 6 yı istersin bizim isteklermiz bitmez onlar gelene kadar![]()
tatlım mesaja burdan yazıyorum 5dk diyip duruyo sinir oldum nacide bi sussa odaklanıcamda sigaraya tekrar başladığımı söledim konuşup duruyo tepemde odaklanamıyorumki derse falan karnımda açıktı yemek yiyip başlıcam şunu susturup![]()
7a ay yazınca sanki daha az gibi oluyor dimi![]()
aynen tatlım 7 olsun 6 isticem son 1 dakika kalana kadar bitmicek isteklerimiz![]()
er geç öğrencekti iyi yapmışsın söylemekle canım. bencede git artıkta bitir şu ödevleri![]()
tubanın dediği gibi 7ye gelince 7de çok gibi gelicek evet şu an 7 güzel görünüyo gözüme![]()
evt mesala yarın gelcek olurlar '' ayy keşke bugün gelseydi'' deriz![]()
![]()
tubanın dediği gibi 7ye gelince 7de çok gibi gelicek evet şu an 7 güzel görünüyo gözüme![]()