• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

hatırlayamadım ya gene bişeylere tartışır gibi olduk snra o toparladı neydi unuttum bile kızlar nerdesiniz hepiniz bende yatıyorum şimdi en fazla 12ye kadar dayanabiliyorum:1:

Canm ya yatcam bnde uykum geldi bakayim dedim bi yatmadan iyi geceler sana tatlim. Sevndm hadi kavga etmeyin zaten

senn işinde zor ayrı şehirde ilişki yürütmek falan allah sabrını veriri tatlım benmkide dün arama yapmışlar yanında sim kartının kabı varmış komutanı aramış falan numarayı numara kapalı takmış buna açamamış dün teli az kalsın yakalancaktı bi bu eklencekti ya zaten konuştuğumuz 5 10 dk bşey :14:

Ayyy canm çok geçmiş olsun yaaaa ://

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarrr bugün sevgilim usta birlik için teslim oldu.
Inanilmaz mutlu. Sesi çok güzel geliyor. Bu hafta rahatlarmış.
Ortamın hijyenik olması bnmkini çok mutlu etti :D

Birde koğuşunun 16 kişilik olması :D

Kızlarrr bugün sevgilim usta birlik için teslim oldu.
Inanilmaz mutlu. Sesi çok güzel geliyor. Bu hafta rahatlarmış.
Ortamın hijyenik olması bnmkini çok mutlu etti :D

Birde koğuşunun 16 kişilik olması :D

hadi gözün aydınn, sevindim askerinin adınaa :72:

hadi gözün aydınn, sevindim askerinin adınaa :72:

Bnde sevndm cnm yaaa bakalım görevleri ne olacak :)

Artik nasıl bir sevinçse telefonda
"Ya var yaa Tuvaletleri bile avmlerdeki gbi harika bişi yaa " diyor. Tabiii ben şok böylelikle onceki yerdn hiç memnun olmadığını 1 kez dha anldm :(

Bnde sevndm cnm yaaa bakalım görevleri ne olacak :)

Artik nasıl bir sevinçse telefonda
"Ya var yaa Tuvaletleri bile avmlerdeki gbi harika bişi yaa " diyor. Tabiii ben şok böylelikle onceki yerdn hiç memnun olmadığını 1 kez dha anldm :(

ayyy kıyamammm :5::5::5:

Ya çok merak ediyorum. Eskiden derlerdi bu askerlik insanı olgunlastirir değiştirir dalan diye. Acaba hiç yaşayan var mı bildiginiz :?

hımm, benimki zaten yeterince olgun bi insandı :27: 31 yaşında askere gidince tabii :27:

ama bana olan davranış ve sevgi anlamında olumlu değişmeler var :16: öncesinin kat kat üstünde hissediyorum sevgisini :16:

hımm, benimki zaten yeterince olgun bi insandı :27: 31 yaşında askere gidince tabii :27:

ama bana olan davranış ve sevgi anlamında olumlu değişmeler var :16: öncesinin kat kat üstünde hissediyorum sevgisini :16:

Oooo bayağı olgunmuş ama benmkide çok küçük değil 26 :D
Aaa böyle olumlu değişimler çok güzel yaa. :))

Oooo bayağı olgunmuş ama benmkide çok küçük değil 26 :D
Aaa böyle olumlu değişimler çok güzel yaa. :))

bi süre sonra eski halini alıyo dediler bana inş hep böle kalırlar ama kıskançlığı arttı ya o böle kalmasın:27::27:

Back
X