Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canm çok geçmiş olsun yaaaa ://
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sende 250 oldun tatlımmm benm hedef şimdi 180 olmak naci gelcek 180lere düşünce![]()
kızlar herkese günaydınbenmkinin çarşısı var bugün
![]()
Günaydın güzel yarenler:)
bi süre sonra eski halini alıyo dediler bana inş hep böle kalırlar ama kıskançlığı arttı ya o böle kalmasın![]()
Merhabalar kızçeler
Ayın 30 unda yemin törenleriniz vardı sanırım. Belli olmuştur sanıyorum ustalık yerleriniz, durumlar nasıl ??![]()
selamm canıımm.. evet 30 Mayısta yemin törenimiz vardı bazı arkadaşların ustaları belli oldu ama acemiliği bizim gibi 45 gün olanlar da var onların daha belli değil malesef![]()
Anladım canım 15 ay düzenindeyken bizim 60 gündü acemilik ve dağıtıma 2 hafta kala belli olmuştu. Sizin de bu aralar belli olur sanıyorum![]()
aynen ben de öyle düşünüyorum heralde bu hafta bizim de belli olur büyük bir heyecanla bekliyoruz![]()
kızlarr tünaydın.. bir iki gün aradan sonra yanınızdayım tekrardan.. sevdiceğim bu sabah gitti.. Allah tüm askerlerimizi korusunnasipse en geç 20 gün sonraa dağıtım izniylee yanımda olacakk
![]()
Merhabalar kızçeler
Ayın 30 unda yemin törenleriniz vardı sanırım. Belli olmuştur sanıyorum ustalık yerleriniz, durumlar nasıl ??![]()
Tünaydın canımmm Allah kavuştursun :)
Canm bizimki belliydi zaten dün teslim oldu. İstanbul/ Üsküdar :)
O heyecan fena oluyo ya , her telefonu belli oldu mu diye açıyordum ben. Sonra sormayı bıraktığım anda belli oldu kısa süreli bi şok yaşamıştım yeri algılayabilmek adına![]()
Tünaydın canımmm Allah kavuştursun :)
Canm bizimki belliydi zaten dün teslim oldu. İstanbul/ Üsküdar :)
aynen bu hafta ben de öyle olacağım muhtemelen benimki de sıkılacak ve bir dahaki aradığımda sorarsan suratına kapatırım telefonu dero yüzden sabredicem sormam ben o söyler zaten açıklanınca
![]()
aynen ya gerçi böyle dediğime bakma benimkini bıktırana kadar sorarım ben biliyorum kendimiGüzel yere çıkmış hayırlısı olsun
İşte söylemeyeceklerinden mi sanki de insan tutamıyor kendini![]()
Güzel yere çıkmış hayırlısı olsun
İşte söylemeyeceklerinden mi sanki de insan tutamıyor kendini![]()
Kızlar ilk ayımı düşünüyorum da ne kadar çok üzülüp ağlamıştım. Şimdi 3ayımız bitti çok şükür alıştık yavaş yavaş ikimizde. Yazı atlatsak sonrası daha çabuk geçer inşallah
Alah sabrını veriyor dimi![]()