• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Günaydın güzel yarenler:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarr tünaydın.. bir iki gün aradan sonra yanınızdayım tekrardan.. sevdiceğim bu sabah gitti.. Allah tüm askerlerimizi korusun:72: nasipse en geç 20 gün sonraa dağıtım izniylee yanımda olacakk:16:

Merhabalar kızçeler :3::3:

Ayın 30 unda yemin törenleriniz vardı sanırım. Belli olmuştur sanıyorum ustalık yerleriniz, durumlar nasıl ?? :61:

Ayın 30 unda yemin törenleriniz vardı sanırım. Belli olmuştur sanıyorum ustalık yerleriniz, durumlar nasıl ?? :61:

selamm canıımm.. evet 30 Mayısta yemin törenimiz vardı bazı arkadaşların ustaları belli oldu ama acemiliği bizim gibi 45 gün olanlar da var onların daha belli değil malesef:1:

selamm canıımm.. evet 30 Mayısta yemin törenimiz vardı bazı arkadaşların ustaları belli oldu ama acemiliği bizim gibi 45 gün olanlar da var onların daha belli değil malesef:1:

Anladım canım 15 ay düzenindeyken bizim 60 gündü acemilik ve dağıtıma 2 hafta kala belli olmuştu. Sizin de bu aralar belli olur sanıyorum :1:

kızlarr tünaydın.. bir iki gün aradan sonra yanınızdayım tekrardan.. sevdiceğim bu sabah gitti.. Allah tüm askerlerimizi korusun:72: nasipse en geç 20 gün sonraa dağıtım izniylee yanımda olacakk:16:

Tünaydın canımmm Allah kavuştursun :)

Canm bizimki belliydi zaten dün teslim oldu. İstanbul/ Üsküdar :)

O heyecan fena oluyo ya , her telefonu belli oldu mu diye açıyordum ben. Sonra sormayı bıraktığım anda belli oldu kısa süreli bi şok yaşamıştım yeri algılayabilmek adına :9:

aynen bu hafta ben de öyle olacağım muhtemelen benimki de sıkılacak ve bir dahaki aradığımda sorarsan suratına kapatırım telefonu der :1::1::1::1::1::1: o yüzden sabredicem sormam ben o söyler zaten açıklanınca :1:

Tünaydın canımmm Allah kavuştursun :)

Canm bizimki belliydi zaten dün teslim oldu. İstanbul/ Üsküdar :)

Güzel yere çıkmış hayırlısı olsun :1:

aynen bu hafta ben de öyle olacağım muhtemelen benimki de sıkılacak ve bir dahaki aradığımda sorarsan suratına kapatırım telefonu der :1::1::1::1::1::1: o yüzden sabredicem sormam ben o söyler zaten açıklanınca :1:

İşte söylemeyeceklerinden mi sanki de insan tutamıyor kendini :9::9:

Kızlar ilk ayımı düşünüyorum da ne kadar çok üzülüp ağlamıştım. Şimdi 3ayımız bitti çok şükür alıştık yavaş yavaş ikimizde. Yazı atlatsak sonrası daha çabuk geçer inşallah:21:
Alah sabrını veriyor dimi:3:

Kızlar ilk ayımı düşünüyorum da ne kadar çok üzülüp ağlamıştım. Şimdi 3ayımız bitti çok şükür alıştık yavaş yavaş ikimizde. Yazı atlatsak sonrası daha çabuk geçer inşallah:21:
Alah sabrını veriyor dimi:3:

Bende ilk ayımı rahay gecrdm beklediğime göre cok iyiydi. Şimdi ustada umarm bu da iyi geçer :)

Back
X