2014 Yarenleri! :)

Banada soyle bende anliiiim ama tatlimm:63::KK12:

Hastaneye gittim bebekim vallah gozum yemedi tekrar ise gitmeye is basi kagidi aldim bende :KK23::KK71::KK73:

amannnn sefan olsun cicim uzat ayaklarını benim yerime de :KK53: hayırdır kuzucumm önemli birşey mi niye gittin hastaneye

Kızzz onun aileye felsefe sosyoloji ve lojiyle biten hiçbir şey işlemez :KK53: Kafa değişmez anlayacağın şu an nikahında ne giysem diye düşünüyorum ahaha :KK53:

kafa nereyee biz orayaaa :KK75::KK75: du bakalım du bi yaaaa kızıcam valla sana :63: daha kız yok ortada nikah diyorsun :63:

Canikoooommmmm :KK68: Hani ailevi ve mezheple alakalı sorunlarımız varya o yüzden imkansız olan bir şey var o da evlenmemiz, o yüzden evlenince değişmesin iyice odun kütük olsun :oops:

Kuzum benm onemli Olan niyetler :) Tatlim benm arkadasimda mezhep farkli biri ile evli Iste ailede bitiyir :( balim su akar yolunu bulurr VE icimdeki ses siz evleneceksiniz diyor :)

amannnn sefan olsun cicim uzat ayaklarını benim yerime de :KK53: hayırdır kuzucumm önemli birşey mi niye gittin hastaneye

kafa nereyee biz orayaaa :KK75::KK75: du bakalım du bi yaaaa kızıcam valla sana :63: daha kız yok ortada nikah diyorsun :63:

Pco hastasiyim kuzu ben :( onun Icin tedavi goruyorm balim :)

Bence ortada bir kız var ama benimki yok diyor. Zaten bir kız vardı babaannesinin bir şeyi oluyordu sanırım o kızı çok söyleyip duruyorlardı hatta sevdicek bir keresinde şey demişti küçüklüğümüzden beri söylüyorlar ama ben istemiyorum demiştim her defasında dedi. Bende neden kız çirkindi ondan di mi dedim yoo çirkin biri değildi ama ben istemedim dedi.
Sonra bir ara öküz abisi eşinin halasının kızını söylemiş benimkine ona da yok demiş bu. Benimki de her haltı anlatıyor bana sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :KK53: Hee bir tane daha vardı babası demişti kızın ailesine falan gitcez bilmem ne ben kıyameti kopardım tabii :KK53: Çok berbat bir durum ya cidden bak şimdi aile bilse mesela beni böyle istese bunların hiçbiri olmıcak. Babaannesi ya da babası bu kadar baskı yapmıcak kız arayışına girmicek.
Ben hala neye takıldım biliyor musun? O cumartesi bana neden durduk yere şakalaşırken bu konuyu açtı yani neden? Tartışma anı değil bir şey değil sebep ne?

Kuzum benm onemli Olan niyetler :) Tatlim benm arkadasimda mezhep farkli biri ile evli Iste ailede bitiyir :KK43: balim su akar yolunu bulurr VE icimdeki ses siz evleneceksiniz diyor :)

Pco hastasiyim kuzu ben :KK43: onun Icin tedavi goruyorm balim :)

Ya varya beni boş yere umutlandırıyorsunuz sonra çocuğun düğüne giderken sizi de çağırcam göreceksiniz :p

Kuzum benm onemli Olan niyetler :) Tatlim benm arkadasimda mezhep farkli biri ile evli Iste ailede bitiyir :KK43: balim su akar yolunu bulurr VE icimdeki ses siz evleneceksiniz diyor :)

Pco hastasiyim kuzu ben :KK43: onun Icin tedavi goruyorm balim :)

ben hiç bilmiyorum o hastalığı bebeğim seni üzmeyecekse öğrenebilir miyim :KK51: ben de vitiligo hastasıyım cildimde lokal olarak beyazlamalar oluyor.. michael jackson hastalığı :KK53:

Ya varya beni boş yere umutlandırıyorsunuz sonra çocuğun düğüne giderken sizi de çağırcam göreceksiniz :p

Ne umudu kızz :-) güldürdün beni hee :))) bu kadar olumsuz olma be tatlımm:(

ben hiç bilmiyorum o hastalığı bebeğim seni üzmeyecekse öğrenebilir miyim :KK51: ben de vitiligo hastasıyım cildimde lokal olarak beyazlamalar oluyor.. michael jackson hastalığı :KK53:

Pco yumurtalıklarım tembel oldugu için düzenli adet olamıyorum ilaç kullanmadan :( adet olamadım içinde yumurtalıklarımda ufak Çaplı kistler var:KK51: hamilelik Süreci biraz sıkıntılı öyle işte :KK46:
Biliym o hastalığı ballım.. bizim iş yerinde bir abide de var bazı yiyecekleri yememek lazımmış:KK51: domates gibi :KK49:

Bence ortada bir kız var ama benimki yok diyor. Zaten bir kız vardı babaannesinin bir şeyi oluyordu sanırım o kızı çok söyleyip duruyorlardı hatta sevdicek bir keresinde şey demişti küçüklüğümüzden beri söylüyorlar ama ben istemiyorum demiştim her defasında dedi. Bende neden kız çirkindi ondan di mi dedim yoo çirkin biri değildi ama ben istemedim dedi.
Sonra bir ara öküz abisi eşinin halasının kızını söylemiş benimkine ona da yok demiş bu. Benimki de her haltı anlatıyor bana sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :KK53: Hee bir tane daha vardı babası demişti kızın ailesine falan gitcez bilmem ne ben kıyameti kopardım tabii :KK53: Çok berbat bir durum ya cidden bak şimdi aile bilse mesela beni böyle istese bunların hiçbiri olmıcak. Babaannesi ya da babası bu kadar baskı yapmıcak kız arayışına girmicek.
Ben hala neye takıldım biliyor musun? O cumartesi bana neden durduk yere şakalaşırken bu konuyu açtı yani neden? Tartışma anı değil bir şey değil sebep ne?

gerçekten çok can sıkısı bi durum.. Allah yardımcınız olsun bebeğim ya..
durduk yere değilki canım bu konu sizde hep gündemde, sadece konuşmuyorsunuz

Ne umudu kızz :-) güldürdün beni hee :))) bu kadar olumsuz olma be tatlımm:KK43:

Pco yumurtalıklarım tembel oldugu için düzenli adet olamıyorum ilaç kullanmadan :KK43: adet olamadım içinde yumurtalıklarımda ufak Çaplı kistler var:KK51: hamilelik Süreci biraz sıkıntılı öyle işte :KK46:
Biliym o hastalığı ballım.. bizim iş yerinde bir abide de var bazı yiyecekleri yememek lazımmış:KK51: domates gibi :KK49:

benim de acilen bir kadındoğuma gitmem gerekiyor.. çok çok çok düzensizim.. hemen çocuk düşünüyor musunuz kzucuum tedavi ne kadar süreli ?
vitiligo nun savaşçısı mutlulukkkk :KK68: çok şükür Rabbim e :KK68: sevdiceğim çok hassas bu konuda :nazar::nazar:

Ne umudu kızz :-) güldürdün beni hee :))) bu kadar olumsuz olma be tatlımm:KK43:

Umut tabii canım çünkü bizim ilerimiz yok ki bunu herkes biliyor :KK51:

gerçekten çok can sıkısı bi durum.. Allah yardımcınız olsun bebeğim ya..
durduk yere değilki canım bu konu sizde hep gündemde, sadece konuşmuyorsunuz

Amin canım sağ ol :oops: Aynen öyle ama yine de konuyu açıp söylemesine ayrılalım demesine sinir oldum hıhh:KK51:

Kuşuuuumm gel sendeeee:kk77: Ama sen geliceğin zmn ben dahada özenli bi menü hazırlarım :KK51: Kebap, mebap döşerim masayı:kk77: Bide yanına bi ufak kurtarırız:KK50::KK48: Oooıhhhhh missss:oops:

ayyy çıkıp çıkıp gelecem valla bak bi gelmeye alışırsam kurtulamazsın benden :KK48: böyle uzaktan arkadaşlarımız var bizim, manisa soma'da oturuyorlar.. ceyhunla acemiliği aynı yerdeydi çocuğun, o vesileyle tanıştık.. onlara gitmek istiyoruz askerlik bitince inşallah :KK48: biz çok severiz arkadaşlarııı :KK19:

Hee ayrilalim demisken mi ahah sonra barisamayiz :)
Gelsin gostercem ben ona gelmesini bekliyorum :D

ben çok acımasız mıyım neyim ama kızz küserdim ben heee :KK53: sakin durduğuma bakma fena atarlıyım :KK48: bi akşam yemeğinde sofrada hep birlikteyiz babaannem annem babam sevdicek kardeş ben :KK23: neye kızmışsam ( cidden hatırlayamıyorum ) kovalıyorum evin içinde Ceyhun u, durup durup laf sokuyorum :KK53: normalde sofraya hiçbir tadsızlığı yansıtmayız, sofraya taşımayız tartışmayı ama nasıl kızmışım demekki sofrada da laf ettim :KK53: Babam Ceyhun a döndü ve dediki '' boşver oğlum aynı anası, bağrır bağrır susar '' :KK53:

Tv izliyorum kuzum :) hadi ALLAH kavustursun canm :) konusabildniiz mi hic Nasil gecti gunler :)

Hmmm anladim Tatlim ama sonucta yine goreceksin :) var mi heyecan :)

Zamansizim kuzum ben Iyiyim sen nasilsin asil :)

Su an yok gibi ama yarın gelecegı anı beklıcem :)) Yaklastkca heyecanm artar kesın :)

Pco yumurtalıklarım tembel oldugu için düzenli adet olamıyorum ilaç kullanmadan :KK43: adet olamadım içinde yumurtalıklarımda ufak Çaplı kistler var:KK51: hamilelik Süreci biraz sıkıntılı öyle işte :KK46:

Canm sende bendensn ama ben ılac kullanmyrm doktorlar gerek yok ilaca dedi su 15 tatilde bıda gıdeym bı ..

ben çok acımasız mıyım neyim ama kızz küserdim ben heee :KK53: sakin durduğuma bakma fena atarlıyım :KK48: bi akşam yemeğinde sofrada hep birlikteyiz babaannem annem babam sevdicek kardeş ben :KK23: neye kızmışsam ( cidden hatırlayamıyorum ) kovalıyorum evin içinde Ceyhun u, durup durup laf sokuyorum :KK53: normalde sofraya hiçbir tadsızlığı yansıtmayız, sofraya taşımayız tartışmayı ama nasıl kızmışım demekki sofrada da laf ettim :KK53: Babam Ceyhun a döndü ve dediki '' boşver oğlum aynı anası, bağrır bağrır susar '' :KK53:

Ahahha :KK53: Bende yan yanayken atarlıyım ahaha ama benimki maçoya hemen garipleşiyor :eek: Ya da başkasının yanında biraz böyle şey yapsam ters ters bakar ya da kolumu sıkar :KK37: Gerçi kendisi milletin yanında bir şey demez öyle :KK73:
Özledimmmmmm beeeee telefonda kapalı iki gündür :mad:

Ahahha :KK53: Bende yan yanayken atarlıyım ahaha ama benimki maçoya hemen garipleşiyor :eek: Ya da başkasının yanında biraz böyle şey yapsam ters ters bakar ya da kolumu sıkar :KK37: Gerçi kendisi milletin yanında bir şey demez öyle :KK73:
Özledimmmmmm beeeee telefonda kapalı iki gündür :mad:

ben de evdeyiz diye yani yoksa dışarda olmazz böyle şeyler :KK53: dışarda ceyhun ön planda evde ben :KK53: hiç aramıyor mu ankesörden canım

Back
X