2014 Yarenleri! :)

ben de evdeyiz diye yani yoksa dışarda olmazz böyle şeyler :KK53: dışarda ceyhun ön planda evde ben :KK53: hiç aramıyor mu ankesörden canım

Yok canım ya telefon geldiğinden beri ankesörlüden aramıyor beyfendi. Ben dedimki bir tane kart al telefon kapayınca ordan çağrı at ya da ara tamam dedi ama bak ne yapıyor şimcik. :KK11: Bir açsın telefonu göstercem :KK20:

Yok canım ya telefon geldiğinden beri ankesörlüden aramıyor beyfendi. Ben dedimki bir tane kart al telefon kapayınca ordan çağrı at ya da ara tamam dedi ama bak ne yapıyor şimcik. :KK11: Bir açsın telefonu göstercem :KK20:

bir daha söyle bebeğim arasın seni ya meraktan duramazsın haklısın yani

bir daha söyle bebeğim arasın seni ya meraktan duramazsın haklısın yani

Yaa canım böyle durumlarda 1 2 gün olunca aslında rahatım hani kendime fazla sıkıntı yapmıyorum. Sonuçta doğuda değil ya da dağa falan göreve vs gitmiyor diye ama haber vermesi lazım beyfendi rahata alışmış ondan çünkü. :KK11:

Yaa canım böyle durumlarda 1 2 gün olunca aslında rahatım hani kendime fazla sıkıntı yapmıyorum. Sonuçta doğuda değil ya da dağa falan göreve vs gitmiyor diye ama haber vermesi lazım beyfendi rahata alışmış ondan çünkü. :KK11:

doğru canım haklısın, ben sabahtan akşama haber alamasam sıkıntı ediyorum kendime..

doğru canım haklısın, ben sabahtan akşama haber alamasam sıkıntı ediyorum kendime..

Benimki de doğuda olsa ben de endişelenirim. Ama bazen diyorum keşke doğuda olsaydı azcık kendine gelseydi mis gibi yerde askerlik yapıyor :KK49:

Benimki de doğuda olsa ben de endişelenirim. Ama bazen diyorum keşke doğuda olsaydı azcık kendine gelseydi mis gibi yerde askerlik yapıyor :KK49:

öyle deme kızzz.. benim sevdiceğin duygularını köreltmişler sanki ahh ahh kıyamam ya :KK51: bi durgun hallerde ki sorma

ayyy çıkıp çıkıp gelecem valla bak bi gelmeye alışırsam kurtulamazsın benden :KK48: böyle uzaktan arkadaşlarımız var bizim, manisa soma'da oturuyorlar.. ceyhunla acemiliği aynı yerdeydi çocuğun, o vesileyle tanıştık.. onlara gitmek istiyoruz askerlik bitince inşallah :KK48: biz çok severiz arkadaşlarııı :KK19:
Ne güzel kuşuuuum:KK19: Gelin gelin kııız tut koca dananın elinden çıkıp gelin vallahi bi gün.. tabi bnm sevdicekte olsun:KK51: gezelim yiyelim içelim takılalım:KK45:

denizlililili denizlililili tatlım noldu son durum nedir
Sim kartı kurtardık çok şükür bitanem:KK51: Gece almış kartı ordan başka bi arkadaşının yedek tlf varmış ona takmış aradı konuştuk çok şükür:KK22:Whatsappsız kaldık ama olsun varsın..

Evciyi dün yine sormuş.. yarın esen albayada bi soralım demiş komutanı.. Esen albay dediğide üst komutan oluyomuş.. Bugün belli olucak bebeğim ya babası gidicek yarın akşam alıcak yada ctesi sabahı gelicek.. Hayırlısı bakalım.. Buakşam yemeklerimi hazırlıycam dolaba kaldırıcam kuşum:KK48:

Senin askerinn kulakları yara olmuş sanırım, geçmiş olsn bitanem yaa:KK43: Yara merhemi yada yoğun nemlendirici fln sürün.. Soğuktan çatlamıştır:KK43:

Eee sende var mı heycann kuzucukkkkk:KK19:

ben hiç bilmiyorum o hastalığı bebeğim seni üzmeyecekse öğrenebilir miyim :KK51: ben de vitiligo hastasıyım cildimde lokal olarak beyazlamalar oluyor.. michael jackson hastalığı :KK53:
ilk defa duyuyorum bu hastalığı ..cok fazla sorun yasatmiyodur inşallah sana balimm

Sim kartı kurtardık çok şükür bitanem:KK51: Gece almış kartı ordan başka bi arkadaşının yedek tlf varmış ona takmış aradı konuştuk çok şükür:KK22:Whatsappsız kaldık ama olsun varsın..

Evciyi dün yine sormuş.. yarın esen albayada bi soralım demiş komutanı.. Esen albay dediğide üst komutan oluyomuş.. Bugün belli olucak bebeğim ya babası gidicek yarın akşam alıcak yada ctesi sabahı gelicek.. Hayırlısı bakalım.. Buakşam yemeklerimi hazırlıycam dolaba kaldırıcam kuşum:KK48:

Senin askerinn kulakları yara olmuş sanırım, geçmiş olsn bitanem yaa:KK43: Yara merhemi yada yoğun nemlendirici fln sürün.. Soğuktan çatlamıştır:KK43:

Eee sende var mı heycann kuzucukkkkk:KK19:

Cok sevndm tatlmm .. Bere takmalarına ızın vermıolarms heralde kremı vardı ama havalarda buzzz ya ben sobanın dibinde usuyrm resmen :( Az önce aradı gerı dondum telefonlar bozuk sanrm konusamadm. ay ben su an bse hssedyrm canm ya henuz gelme vaktı yaklastkca heyecanlanrm kesın :)

Canımcım ben haber aldım çok şükür Rabbime .. Sen haber alabildin mi kuzucuum

Haber aldım bebeğim çok şükür iyiyim dedi sarjı bitmiş takamamış,, size noldu kuzucuum denizim niye öyle dedi konuşmadınız mı bugün

Amin bebeğimm aklımız hep onlarda, kar yokmuş da bi şimşek çakıyor sanki önümüze düşüyor heryer aydınlanıyor demişti dün aklım askerciklerimizde.. Kuzucuum ben az önce haber aldım çok şükür :)
İşleri yoğunmuş komutanda olunca yazıhanede takamamış sarja
İnşallah seni de arar sevdiceğinnn.. Konuşmayınca insan bi acayip oluyor ya
yok eski olay için dedi herhalde bebeğim bizim maşallahımız var :nazar: :nazar:

benim de acilen bir kadındoğuma gitmem gerekiyor.. çok çok çok düzensizim.. hemen çocuk düşünüyor musunuz kzucuum tedavi ne kadar süreli ?
vitiligo nun savaşçısı mutlulukkkk :KK68: çok şükür Rabbim e :KK68: sevdiceğim çok hassas bu konuda :nazar::nazar:

Arastirma hastanesinde tedavi basladigim İçin kuzu uzun surdu bir randevu veriyr 6ay Sinraya :( suan 3.seneme dogru gidiyor balim:) Hemen cocuk dusunmuyorum ama Zaten o surec sancili :( off gidi :-)
Ooo super kuzu ALLAH gonlune gore vermis he :)

Umut tabii canım çünkü bizim ilerimiz yok ki bunu herkes biliyor :KK51:

Amin canım sağ ol :oops: Aynen öyle ama yine de konuyu açıp söylemesine ayrılalım demesine sinir oldum hıhh:KK51:
Oyy salvom oyyy :-) can cikmaya n bedenden UMUT cikmaz:)
Su an yok gibi ama yarın gelecegı anı beklıcem :)) Yaklastkca heyecanm artar kesın :)

Canm sende bendensn ama ben ılac kullanmyrm doktorlar gerek yok ilaca dedi su 15 tatilde bıda gıdeym bı ..

Kesiiin kuzum :)
Bende 5ay dogum kontrol kullandim ama kendimi alistirmak istemiyorum cunku zaten yumurtaliklar tembel iyice tembellesmesin diye :(

Arastirma hastanesinde tedavi basladigim İçin kuzu uzun surdu bir randevu veriyr 6ay Sinraya :KK43: suan 3.seneme dogru gidiyor balim:) Hemen cocuk dusunmuyorum ama Zaten o surec sancili :KK43: off gidi :-)

Bende 5ay dogum kontrol kullandim ama kendimi alistirmak istemiyorum cunku zaten yumurtaliklar tembel iyice tembellesmesin diye :KK43:
bnde cok düzensiz oluyorum cok kez doktora gittim ..ama bisi demedilero_O

Arastirma hastanesinde tedavi basladigim İçin kuzu uzun surdu bir randevu veriyr 6ay Sinraya :KK43: suan 3.seneme dogru gidiyor balim:) Hemen cocuk dusunmuyorum ama Zaten o surec sancili :KK43: off gidi :-)

Bende 5ay dogum kontrol kullandim ama kendimi alistirmak istemiyorum cunku zaten yumurtaliklar tembel iyice tembellesmesin diye :KK43:

Ben de umut kalmadı bende ben bile kalmadı :(

3 doktora gttm 3 u de bı problem yok dedı en son gttgm mınık mınık kıstler var dedı ama ılac kullanma gerek yok dedi. vala ben hemen cocuk ıstyrm ya ıns zorlu olmaz :((( Sıyaha yakın akıntın oluyor mu canm benım gecenlerde oyle oldu

Back
X