- 10 Aralık 2013
- 2.287
- 327
- 373
kuzum haydi toptan gidekkkk
Beni tetikleyen bisi Yok ki bebisimspor salonuna gitmemde yasak pasadan izin Yok
![]()
Kafayı yicem işten gelirken agladim hep iyi değilim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni tetikleyen bisi Yok ki bebisimspor salonuna gitmemde yasak pasadan izin Yok
![]()
kuzum zaten izin aldim erdi geliyo diye insallah 31ocak trye gelcem bide simdi gitmezsem işe cok dikkat ceker![]()
Hayrdr cnm neyn varKafayı yicem işten gelirken agladim hep iyi değilim ben![]()
Kafayı yicem işten gelirken agladim hep iyi değilim ben![]()
DamlacaaanHayrdr cnm neyn var
Hayrszzzzzz yazma haa banaaaKuzum yapma yaaaotururum valla aglarim senleee balim
yaninda olaydim DAHA iyi tesellu ederdim
![]()
Ayy bende gunahni aldm kz demn :) yazmyn die oy kuzum.d naslsn balim:)Damlacaaan![]()
Ayy bende gunahni aldm kz demn :) yazmyn die oy kuzum.d naslsn balim:)
Aynen tatlm :) bende iyiym balim cok sukur is guc kosturmaca cok yogn gecyr bde daarsda buz gbi yaa ellerm donuo dsari ckncaKalp kalbe karsiymis kuzuuu baaak sen :Iyiyim kuzum sen nasilsin guzel yarenim:)
Aynen tatlm :) bende iyiym balim cok sukur is guc kosturmaca cok yogn gecyr bde daarsda buz gbi yaa ellerm donuo dsari cknca![]()
kızlar yaa yarın veli toplantısı var oraya gideceğim, bu akşam da kayınvalidemlerdeydim iş desen klasik yoğundu, uğrayamadım hiiçç.. biz bugün 6nın son karesini karaladık yarın 3ü karalamaya başlıyoruzz başka da yook atarsa 114 çok keyifliyimm hamdolsunnsizler napıyosunuzz?
AMIN kuzum ya bz enazndan evmze gelyorz evsizler napsnBurasi da oyle kuzummeldivenlerimi unutmusum Bende ise donarak gittim vala
ALLAH evsizlere yardim etsin
![]()
:) sevndm tatlm darisi tezkeresni almasina olsn. Is he o yogun olur annem ya ayn i bzmde:)kızlar yaa yarın veli toplantısı var oraya gideceğim, bu akşam da kayınvalidemlerdeydim iş desen klasik yoğundu, uğrayamadım hiiçç.. biz bugün 6nın son karesini karaladık yarın 3ü karalamaya başlıyoruzz başka da yook atarsa 114 çok keyifliyimm hamdolsunnsizler napıyosunuzz?
99mu MASSALLAH bitti desene:) nye kz yarn islatcklrmi .d bnm askerde acmlk bttgnde tras kopgyle sabah erkn uyanms ellerni kopk yapms askerlern ay ne keyiflidrPofisss:) iyiyiz Cok SUKUR sen nasilsin :) Bende COK heyecanliyim cunku artikk 100ler bitiyorr atarsa 99yarin benm askeri islanmasi var ama has taaa olacak yaaa
![]()
AMIN kuzum ya bz enazndan evmze gelyorz evsizler napsnALLAH yardm etsn hepsine
![]()
99mu MASSALLAH bitti desene:) nye kz yarn islatcklrmi .d bnm askerde acmlk bttgnde tras kopgyle sabah erkn uyanms ellerni kopk yapms askerlern ay ne keyiflidr![]()
300lerden düştüüüüüüüüüüüüüğğğğğğkkkkkkkkkşafak 299. Allahım 99ları 19 ları 9 ları da göstersin inşalllaaaahh. Rabbime şükürlerrrr olsun yaaaaa
Suan sinirden napacagimi sasirdim![]()
![]()