2014 Yarenleri! :)

INSALLAH o gunleride gorruz tatlm. Snavn icnde INSALLAH iyi not alrsn kuzum snavdan iyi not alirsan butunlemeye girmene gerk yok die blyrm ben:) kuzum smdi.iyi cok sukur ama.annem amlyt olack onla ugrasyrz. Sen neler yaptn rahatn iyidr INSALLAH
Yok kuzum iyi not olcak gibi değil kaldm direk bütünlemeye :) :) aa annenin neyi var bebeğim geçmiş olsun çoook Rabbim şiga versin. Aynı canm değişen bişey yok şafak düşmye çalşıyorm işte bildğn gibi :)

Yok kuzum iyi not olcak gibi değil kaldm direk bütünlemeye :) :) aa annenin neyi var bebeğim geçmiş olsun çoook Rabbim şiga versin. Aynı canm değişen bişey yok şafak düşmye çalşıyorm işte bildğn gibi :)
Anladm kuzum ama iyi not alrsan girmezsn butnlemeye dmi dogru dyorm:) sagol kuzum yaa beze var belnde o alinacak INSALLAH daha iyi olur sagolasn gulum. Aynen duser ya dha cok ALLAHn iznyle

benim de salona gitmem yasak kuşumm o yüzden evde çırpınıyorum :KK53:

Ahh AHH napicaz biz bu pasalari :-) kuzum Bende baslasam IYI olacak :(
Nasil gecti gunun kuzuu

Darısı başımıza inşallah canım :)

Aminn canim benm inşallah :) zaman Bize gore agir geciyorken asker beklemeyenler ICIN hizli geciyormus:)

Haha tras kopugu acemiden ckldgnda yaplyor kuzu ayy bnm askmi islatmasnlr o zaman geldgnde :KK43: gunah :-)

Evettt bebekim YAA gunahh :( birde Kutahya baya sogukmusss:((( ühühühüh :(

kızçeler ya ben hep gelip selam verip çıkmak zorunda kalıyorum ne biçim iş bu böyle yahu:KK51::KK68:

Ahh AHH napicaz biz bu pasalari :-) kuzum Bende baslasam IYI olacak :KK43:
Nasil gecti gunun kuzuu

Aminn canim benm inşallah :) zaman Bize gore agir geciyorken asker beklemeyenler ICIN hizli geciyormus:)

Evettt bebekim YAA gunahh :KK43: birde Kutahya baya sogukmusss:KK43:(( ühühühüh :KK43:
Aman islansnlar yeterki gelsnler.d.d

kusuum cok mu yogunsunn :):KK68:
ay bebeğim ne bileyim kendi yoğunluğumu kendim yaratıyorum, kurtlanıyorum sözde tatil ama daha eve gelip popomu yeni koyuyorum düşün yani:KK48: seviyorum sanırım yoğunluğu, hayat telaşesini, koşturmayı.. başka türlü zaman geçmiyor sanki:KK51: aslında bunların tek sebebi sevdiceğin olmaması işte o olsaydı ona ayırırdım tüm vaktimi ama olmayınca kendime uğraş çıkartıyorum:KK48:

Back
X