- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
Kııızzz sen nerelerdesinn unutttun biziiiMerhabacnm iydir cok sukur seni sormali

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kııızzz sen nerelerdesinn unutttun biziiiMerhabacnm iydir cok sukur seni sormali
Ayyy ne güzel ya :) maşallah kzucummm:)onları unutmasında :)
bizdede ben biraz odunum bilmiyorum en ufak detaya kadar hatırlar aşkımcım :)
Unutrmym kz hic dagtm vardi can burdaydi gitti geldm bnde aranza:)Kııızzz sen nerelerdesinn unutttun biziii![]()
ohhh ne güzell kuzumm bol bol hasret gidermişşinizdirrr..Unutrmym kz hic dagtm vardi can burdaydi gitti geldm bnde aranza:)
Oyle olmadi malsf kaynbaba rahtszdibonla ugrastk ama olsn cok sukr smdi iyi ya onenli olan o sen naptnohhh ne güzell kuzumm bol bol hasret gidermişşinizdirrr..
öyle ama arada resmi bişey yokkiOnada sukret kuzu bz hc kutlamyrz ya dusun:)
sagol bıtanem amiin. buralara pek giremedim şu sıralar özledim sizii bugunde gökhanı yolcu ettim izinliyim .. Artık üzülmüyorum önceden her yolcu ediş tekrar basa sarış olurdu sanki.. Ama artık alıstık ondan olabilirOhhhhhh çok şükür kuzucuuuummm allah bi daha düşürmesin yoğun bakıma fln.. Gelmiş geçmiş olsun![]()
Sozluyuz kuzum darisi basina olsunöyle ama arada resmi bişey yokki
sizde varmı söz nişan vs . .
Hos geldn denizimmm :) sevndm.iyi gecmesne balim naslsn:)Evet kızlaaaarrr kayınvalidemii ve abimi uğurladımm.. Güzel bi haftasonuydu benim için:) özlemişim onlarıııı:) keşke bi kaç gün daha kalsalardııııı ama bunada şükür:)
Hoşbuldumm damlacanımmmmm.. İyiyim allaha şükür bitanemmm sen nasılsıııın?Hos geldn denizimmm :) sevndm.iyi gecmesne balim naslsn:)
Ay denizimm ya kiyamama ah kuzum cok isterdm keske yakn olsaydk birbrimizeHoşbuldumm damlacanımmmmm.. İyiyim allaha şükür bitanemmm sen nasılsıııın?Eve gitmek biraz zor geliyı bana 2gündür alışmıştım onlaraaa
Offf of
Atla gel kız hadi yanıma
![]()
Ay denizimm ya kiyamama ah kuzum cok isterdm keske yakn olsaydk birbrimize![]()
Iyiym cok sukur bebegm annem amlyt olsn btsn dha iyi olacam yaa sende skma canini kuzum mecbr iste insan calsyor gurbettede olsa.ozlem.olyor illaki ama alsmak lazmSen nasılsın damlammmm?
Kaç senedir alıştım be kuzuuu ama böyle gelip gittikleri zaman onların varlığına alışıveriyom yalnız kalması zor geliyo.. Neyse sağlık olsunIyiym cok sukur bebegm annem amlyt olsn btsn dha iyi olacam yaa sende skma canini kuzum mecbr iste insan calsyor gurbettede olsa.ozlem.olyor illaki ama alsmak lazm
Dogru diyon kuzum gelip gittklernde bosluk olyor aynen saglk olsn skma canini. AMIN denizim.Belinde beze var kuzum o alinacak cok sukur onemli bseyi yokKaç senedir alıştım be kuzuuu ama böyle gelip gittikleri zaman onların varlığına alışıveriyom yalnız kalması zor geliyo.. Neyse sağlık olsunAnnen ne ameliyatı olucaktı beeğimmmm allah şifasını versinnn..
gçmiş olsun kuzum şimdi nasıl iyimiOyle olmadi malsf kaynbaba rahtszdibonla ugrastk ama olsn cok sukr smdi iyi ya onenli olan o sen naptn
Hadi ya gecms olsun kuzum dha amelyt olmadi iste bu hafta ici olcak ksmetsegçmiş olsun kuzum şimdi nasıl iyimiBende napim kuzu bi kaç gün ablam rahatsızdı bizde kaldılar ıkızlerle sonrada ben hastalıga yakalandım daha bugün yeni kalktım ayaga
![]()
Saol bu arada tatliskom:)gçmiş olsun kuzum şimdi nasıl iyimiBende napim kuzu bi kaç gün ablam rahatsızdı bizde kaldılar ıkızlerle sonrada ben hastalıga yakalandım daha bugün yeni kalktım ayaga
![]()
İyi çok şükür bitanem önemli bişeyi yokmuş yaaDogru diyon kuzum gelip gittklernde bosluk olyor aynen saglk olsn skma canini. AMIN denizim.Belinde beze var kuzum o alinacak cok sukur onemli bseyi yok