2014 Yarenleri! :)

aminn prensesimmm amin inşallah bu zorlu süreci kolayca atlatabiliriz :KK68: zaten o da hep söyler en büyük destekçi biziz birbirimize diye, yanımda olsa herşey daha kolay olacak inşallah..
annesi babası ayrı, annesinden birşey bekleyemeyiz kadın kendi kendine ayakları üstünde durmaya çalışıyor, babasıyla da yeni yeni görüşmeye başladı yani araları hala baba oğul ilişkisine dönmüş değil, sevdicek babam yardımcı olur diyor ama hiç yardımcı olmazmış gibi düşünelim diyoruz..

e hal böyleyken yani onun ailesinden destek yokken benimkilerden de destek almak istemiyor, zoruma gider yeşim, az olsun eksik olsun ama biz yapalım diyor :KK51: haklııı haklıı birşey diyemiyorumkiii
sözden düğüne kadar olan evrelerde salon parasından tut iğnemize kadar kendimiz yapalım diyor :KK51:

canım benim bzide aynısı yaşadık inna bana zor bir süreç sabır sabır en büyük şey sabır ama çok gzüel kendi tırnaklarınla birşeylar yapmak çok gzüel azar azar alırsınız ihtiyacın olanlar en başta alırsın zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir .düğünde taklılar olur bozdurur borcunuzu kapatırsınız canım hiçç der etme emi gülüm aklın atakılan olursa yaz içine atma güzel günler olacak olacak içini ferah tut :)

canım benim bzide aynısı yaşadık inna bana zor bir süreç sabır sabır en büyük şey sabır ama çok gzüel kendi tırnaklarınla birşeylar yapmak çok gzüel azar azar alırsınız ihtiyacın olanlar en başta alırsın zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir .düğünde taklılar olur bozdurur borcunuzu kapatırsınız canım hiçç der etme emi gülüm aklın atakılan olursa yaz içine atma güzel günler olacak olacak içini ferah tut :)

çok teşekkür ederim prensesimmm ne iyi geldi sözlerin :KK15: nasıl yaptınız canım krediyle dimi ? ben çeyize birşeyler alayım diye bakıyordum ama sevdicek bana dediki birşey alma kenara para koy, kredi için naktimiz olsun dedi bana da mantıklı geldi :KK51: o takılar bozdurulacak zaten kesinnn, valla gözümde değil takı falan borç içinde yaşayıp kollarım dolu olsa noluuur çok saçma..
bir de dedikiiii anımız olsun istemesem geldiğim gibi kıyarım nikahı sokarız başımızı evimize dedi.. ama bir kere oluyor içimizde kalsın istemiyorum dedi :KK51: parasall durumlar zor geliyor olabilir mi nerden çıktı ki bu laf şimdiii :KK51:

Naslsn balim:) is durgunlassa gidecm o gonderdgnden alacm turuncusunumu alim balim aynsni alm sendekyle:)
valla ilaclardan dolayi leylayim kuzumm mudure mal mal bakiyorumm :) guluyo :)
İş yerindeyim bende sıkıldım hemde öğle arasına girdik soluğu burda aldım balım : burada lapa lapa kar yağıyor yaa anlamadım gitti :-)

hmmm anladım cancağızım :) ne sevaba girersin biliyon mu dur adını bnde yazayımda nette bakarım :)
kiz valla okadar memnunum ki saclarim yaglanmiyo yaaa nasil duygu anlatamamm :) annem kiz salak diyo saclarini zor tariyon niye kullaniyon onu haha ama olsunnnn vazgecmemmmm :D saclarin yaglanana kadar yikamaman gerekiyo kuzum
arastir banada yaz kiz

Back
X