2014 Yarenleri! :)

Burada da hala devam ediyor hay şansıma yaa çarşıya gidicektimmm :KK43:

Atla birgün uçakla git kuzu şaşırt :) asma hem yüzünü somurtkan şirin gibiii :p

Kendi sitesinde 10.80€, amazonda 17-19€ değişiyor kuzu :KK16:
Ay bn carsya cktm c.tesi elbse aldm ucuza bde hehehe.d

bebeğimmmmm bu ne hava yaa böyle :KK53: 2 saatte bembeyaz oldu heryerr, işin tuhafı gök de gürlüyor :KK53: ayyy sorma kuzucuumm yaktım beyni yine bugün benden hayır yok :KK51:sen nasılsınn fıstığımm
Hicc sorma gok gurluyor ve simsek cakiyor :KK53: bende yaktim beyni bebiss gel birlikte yakalm :KK14: okudumda biraz hic takma canim ya banada evlilikle ilgili milyon plandan bahsediyor ama he deyip geciyorum cunku bunlar uzaktan konusulcak konular deil gelince oturup etraflica dusunup karar vermek lazim

Ay bn carsya cktm c.tesi elbse aldm ucuza bde hehehe.d

Bende dün gittimde sevdiceğe termal içlik aldım çizgi çizgi bişiler var onu değiştircem :( sen şimdi yazınca fark ettim kendime bişi almamışım ya bu ay :( çeyize yatırım yapıyorum ben :P

bu yağlanmayı önleyen şampuanın adı nedir ya muhabbeti yakalayamadım ama bu konudan ben de muzdaribim, sabah yıkanan saç nasıl da akşamına yağlanır yaaa :KK51:
Bu kuzum demetim paylasmsti bnde kaydettim.d bnm hemen yaglanmio cok sukur tatlm

Eklentiler

• image (1).webp
    image (1).webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 79
Bende dün gittimde sevdiceğe termal içlik aldım çizgi çizgi bişiler var onu değiştircem :KK43: sen şimdi yazınca fark ettim kendime bişi almamışım ya bu ay :KK43: çeyize yatırım yapıyorum ben :p
Kuzu bn kiyafetr cok dusknm guya ceyzlk icn bse alcktm kndme aldm.d bnde sevdcge bse gndermk istyrm ama bse yollamami istemio .s

para koyun kenara kzuzum kredi çekiceksiniz herşeyi toptan laın sonra düğün takılarıyla kapatacaksınız ev kira olacak bir süre sonra canınza tak edecek 500 600 vermek tekarra kredi çekip eve gireceksinzi bence ..bak öyle olacak ..ne gzüel günşer sizi bekliyor olacak canım tırnağın varsa kafanı kaşı kimseden kimseye fayda yok artık ailler dahil herkesin durumu belli canım herkes ister 4 dörtlük olsun ama az olsaun temiz olsun canım..
neee demek için rahatladıysa biraz ferah olduysa canım benim ..ahh ahh bilirim o süreçleri ben ....bzi krediyel yaptık çopk şükür alnımızın akıyla çıktık o sıkıntılı yoldana ama sabır canım sakın pes etme hiçbirşeyden olumsuz olsa bile gzüel yanını düşün ve şükret bebeğim ...heheee ne ii demiş bak bencede nikah en gzüeli bilyormun bir salon 4-5 lira ona vereceğin parayı borcunu kapatuırsın milleti eğlendiriyorsun zaten valla nikahtan sonra yakın arkadaş dostlarınızı yemeğe çıkın canlı falan bunuda düşün derim ..onun parası diğer ihtiyaçlarıını alırsın..Ayy ne konuştum ben ya başını ağrıttm yeşimim kusura bakma :) :) napayım böyle durumlarda dayanamıyorum ..

sevdicek de öyle diyor canımcım.. para koyalım çeyizini de birlikte yaparız ne var yani diyor :KK23: ev almakkk çoook uzak gözüküyor bize tatlım, ikimizde çalışacaz birimizin maaşı kira, faturalar ve kredi taksidi derken bitecek 1 maaşla da geçinmeye bakcaz :KK51: zorrr işler beee :KK51:
kayınvalidemle bir gün konuşurken o da demişti en güzeli nikah,, nikahtan sonra yemek veya eğlence diye, sevdicek de sen annemin öyle dediğine bakıp üzülme o bizim kesemizi düşündüğünden demiştir diyor.. anneme söylesem kıyameti kopartır bi kere olacak düğün olsun diye :KK53:
sanırım annem çok şey istiyor hem salonda nişan falan ooo :KK48:
sevdicek de nişanı evde yapalım, nişana harcıycağımız parayla bi taksidi kapatırız diyor haklı da yani :KK51: ayyy çıldıriicimmm :KK51: prensesimmm ne demek ya benim için yazıyorsun asıl ben teşekkür ederim ilgin için :KK15:

sevdicek de öyle diyor canımcım.. para koyalım çeyizini de birlikte yaparız ne var yani diyor :KK23: ev almakkk çoook uzak gözüküyor bize tatlım, ikimizde çalışacaz birimizin maaşı kira, faturalar ve kredi taksidi derken bitecek 1 maaşla da geçinmeye bakcaz :KK51: zorrr işler beee :KK51:
kayınvalidemle bir gün konuşurken o da demişti en güzeli nikah,, nikahtan sonra yemek veya eğlence diye, sevdicek de sen annemin öyle dediğine bakıp üzülme o bizim kesemizi düşündüğünden demiştir diyor.. anneme söylesem kıyameti kopartır bi kere olacak düğün olsun diye :KK53:
sanırım annem çok şey istiyor hem salonda nişan falan ooo :KK48:
sevdicek de nişanı evde yapalım, nişana harcıycağımız parayla bi taksidi kapatırız diyor haklı da yani :KK51: ayyy çıldıriicimmm :KK51: prensesimmm ne demek ya benim için yazıyorsun asıl ben teşekkür ederim ilgin için :KK15:

:) ben teşekkür ederim insan aynı duyguları yaşayaınca yardımcı olmak istiyor benim yaptığım hataları yapma diye diyorum :) ailenede söyle düğün değil nikah en gzüeli sen istiyorsun bütceninzii anlatırsın bence kabul ederler illa davul zurna çalıp milletmi oynayacak zaten gelinlikle oynanmıyor millet basa bsa bir hal oluyor hiçç uğraşma bizde uzaktı ev ama oldu valla kısmet herşey canım benim hayırlsııs gzüel haberlerini bekliyor olucam hayatım ...gelişmeleri yazarsın artık :)

Borç yiğidin kamçısıdır ballım ya hem ohh mis işte hazır pederin yanında sırtı yere gelmez inşallah:) Şunu diyim kuzu sana inanki para biriktiren bile borçla evleniyor yine de .. Senin fikrinde anladığım kadarıyla uzatmamak yönünde :) Hem bak baban önün açılsın oğlım dedğinde akan sular durmuş tecil ertesi güne bozulmuş.. Aileler zaten karar verdi mi uymak düşecek sevdiceğine de :) Hem ailesi ne diyor peki bu duruma?

tabi bebeğimm parayı da daha fazla kredi çekebilmek için biriktiriyoruz zaten ihihihi :KK53: borçç kesin yani canımcım :KK51: uzatmamak yönünde derken ikimiz de uzatmamak istiyoruz ama ben hemen adım atalım istiyorum nişanlı kalırım 2 sene nolcakkk :KK51:, sevdicek bekleyelim 1 sene içinde de paket program hooopp evimize istiyor :KK53:
aile derken bi annesi yanımızda babası ve annesi ayrı çünkü.. annemiz de herşeyi biz yapıcağımız için kesemizi düşünüyor tabi, öyle baskıcı bi kayınvalidem yok çok şükür, sizin keseniz sizin hayatınız diyor

:) ben teşekkür ederim insan aynı duyguları yaşayaınca yardımcı olmak istiyor benim yaptığım hataları yapma diye diyorum :) ailenede söyle düğün değil nikah en gzüeli sen istiyorsun bütceninzii anlatırsın bence kabul ederler illa davul zurna çalıp milletmi oynayacak zaten gelinlikle oynanmıyor millet basa bsa bir hal oluyor hiçç uğraşma bizde uzaktı ev ama oldu valla kısmet herşey canım benim hayırlsııs gzüel haberlerini bekliyor olucam hayatım ...gelişmeleri yazarsın artık :)

nişanı evde yapmaya razı olsalar o bile yetecek sanırım :KK51: herşey keseye bakıyor.. yardım etmek istiyorlar ama sevdicek istemiyor :KK51: doğru tatlım herşeyin hayırlısııı kesinlikle alırsın haberlerimi daha çok ağrıtırım ben başınızı :KK53:

Back
X