- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
Hadi ya reklamlarda gormstm kuzu gzlmi bari .d.dyok kuzu tv 8 de başladı yenş sezon bugünden itibaren 15.30 da hergün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya reklamlarda gormstm kuzu gzlmi bari .d.dyok kuzu tv 8 de başladı yenş sezon bugünden itibaren 15.30 da hergün
ay yeni yarışmacılar çok fena car car susmuyorlar hiçHadi ya reklamlarda gormstm kuzu gzlmi bari .d.d
Duhacm ayran ictk ayrmi dustukkkk hiii
Ayyyyy kız saçını başını yolarım seningünlerdir yazıcam yazıcam unutuyorum. Deli manyak gibi konuşma ne demek düğününe gidicem diye. Biz burdan kk üyeleri olarak inşallah düğününe gelicez senin elimizde de konuşma kartları olucak 'KK TARAFI,KIZ TARAFI' diye. Düzgün konuş valla ağzına yapıştırıveririm
![]()
Bilerek izlensin diye az çakal degilleray yeni yarışmacılar çok fena car car susmuyorlar hiç![]()
aynen kuzu yaaBilerek izlensin diye az çakal degiller![]()
290nin ustunde kuzu saymyrm artk gececek gbi degl cnku:) seninaynen kuzu yaaOff off sevdiğimm gel gayriii
Şafak kaç kızlarr
![]()
Damloşummmm olur mu boncuk gözlümmmmm :)Duhacm ayran ictk ayrmi dustukkkk hiii![]()
geçer kuzummm geçiçekk290nin ustunde kuzu saymyrm artk gececek gbi degl cnku:) senin
MASSALLAH bitmis kuzum bse kalmams:)geçer kuzummm geçiçekk97 benim sizin yanınızda hiç söylenmiyim ben
![]()
Bilemicem artk :) napiyosn kuzumDamloşummmm olur mu boncuk gözlümmmmm :)
Sacmalama kz deli
Olumsuz dusubme kz hayirliysa olur ztnNeee biz imkansızız ühühü ağlatmayın len beni burda![]()
Napıyım kuzum yatıyorum :) bgn snvm vardı gttm geldm bi daha çarşamba var. Buaralar iyi demek adetten oldu aslında hiç iyi değilm annemi evimi aşkitomu özledimmBilemicem artk :) napiyosn kuzum
Olumsuz dusubme kz hayirliysa olur ztn
aynn kuzum yaMASSALLAH bitmis kuzum bse kalmams:)
Kiyamam kuzum en kisa zamanda kasrsn insallah balim snavlarn nasl gectiNapıyım kuzum yatıyorum :) bgn snvm vardı gttm geldm bi daha çarşamba var. Buaralar iyi demek adetten oldu aslında hiç iyi değilm annemi evimi aşkitomu özledimm![]()
Darisi bzlere anasni ya.daynn kuzum ya![]()
Doldu gozlerm ömrümü askla ziyan ettim.Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet...![]()
Doldu gozlerm ömrümü askla ziyan ettim.
Bgnki snvm güzeldi geçmişim dersten daha 4 tane var. 22sinde gidicem bursaya inşallaahKiyamam kuzum en kisa zamanda kasrsn insallah balim snavlarn nasl gecti