2014 Yarenleri! :)

bende iyilik tatlm bu hafta erkek arkadasm gelmstı usta brlıgıne gectı ıstanbula ama pek sevememıs orayı.. mutfak duzenlemeye vermsler butun muhendıslerı bu da mutfak duzenlemede ayyy napılır kı aceep :)))
cok skur canım istanbula düşmüş.. :) alısır canım zamanla herseye merak etme.. görevide iyi..

Dudak nemlenrcixi alsm kirar orda oldurseler kullanmaz ya cok kroda benimki.d.d yicek yollasm alablyormu kuzu veryolrmi

şeffaf yaaa neden kullanmasın dudakları çatlıyorsa kullanır merak etme ballım :) bende Ramazanın kullandıgını hiç görmedim ama kullanır gibime geliyorr:)

şeffaf yaaa neden kullanmasın dudakları çatlıyorsa kullanır merak etme ballım :) bende Ramazanın kullandıgını hiç görmedim ama kullanır gibime geliyorr:)
Diosun :) iyi baklm mecbr kullanrlar artk.d yicek gonderlrse verirler dmi kuzu komutanlar kendiler yemesn snra hahaha

iyiyim şekerim sagol sen nasılsın bakalım varmı havadis?
iyi ol guzelimmm :) valla havadis safagimiz eridi bitti onu bekliyoruzz oyle balimm sende varmi haberler
Yeşimimmmmmmm:KK36:

Özelden yazışalım öyleyse bebikîmmmmm:KK5: Ben senin adına mutlu oluruuuum kuzuşun ne üzülmesiii..

gıcııkkkkkk:63::63: Küstüm işte sana:63::63::63::63::63::63::63::63:
olur bebisimmm yazmam miii detayli detayliii anlatirim sana kusuuum :)

Sen eczaneden aldım demiştin demi kuzumcum:KK43: belki aktarda olur bakalım tatlım şansımı denicem :-)

Geçmiş olsun kuzum :KK43: 20lik ağrısı çekmedim çok şükür ama sonrasındaki dikiş ağrıları o diş ağrısına yeter sanırım denizim :KK43:
Bende mektup yazıp parfüm sıkmıştım :)) kutuyu açtığında kokun burnuma çarptı demişti heyyy gidi günlerrr heyy :KK43:

hahaha :) Allah seni heyecanlı kuzuuu :-) bak ben sana fikir vereyim :) ben anlamasın diye erken yollucam kargosunu :) termal içlik el nemlendiricisi şeffaf dudak nemlendiricisi çorap aldım şimdilik sonra içine kurabiyedir abur cuburdur doldurcam :)

hmmmm :KK43: anladım kuzum ne diyim ozaman gelmesini bekleyeceksin :KK43:
Sağol bitanmmmmm:KK43: Dişçiye gitmeye korkuyooımmm uffff:KK43:
Ne zaman geliyorsun istanbula bebeğimmm bir de denizimizzzz nerde ya gördün mü :KK51:
Yeşimiiimmmm yazdım sana bebeğimmmm naposuuunn nasılsınn bitanemmm:KK19:

Kızlaaaaarrrr burda akşam üzeri fırtına vardı yağmur yağıyodu şakır şakııır şuan bi bakiyim didim dışarıı aman allahııım:KK57::KK57::KK57: Her yer bembeyaaaaaazzzzz:KK57: Lapa lapa kar yağıyo dışarıdaaaa:KK57:

evet bebisim dudak kremine benimki de kizardi :KK48: ben hep cikolata gonderdim herseferinde vermis komutanlar balim hepbirlikte afiyetle yedilerrr :KK53:

:KK53::KK53::KK53: afiyet olsuın hepsine :p:p

Hiç anlamamki tatlım yokmuş herhalde yoksa arar haber ederdi sana,, sen güçlüsün biraz daha sabır fıstığımmm

Yeşimmmmimmmcimm:oops:

canm senın erkek arkadasndamı ıstanbulda

Merhabaaa canım :) instgramda seni takip ediyorum valla becerikli hatunsun he :)

Kaçak gelin nerelerdesin yahu özlettin kendini :) Nasıslın balım:)

Diosun :) iyi baklm mecbr kullanrlar artk.d yicek gonderlrse verirler dmi kuzu komutanlar kendiler yemesn snra hahaha

ben hiç yicek yollamadım da ballım annesi dolma börek falan yollamış ikram etmiş arkadaşlarına göz hakkı :) komutan yimesi için izin alması gerek senin sevdicekten :)

Sağol bitanmmmmm:KK43: Dişçiye gitmeye korkuyooımmm uffff:KK43:

Yeşimiiimmmm yazdım sana bebeğimmmm naposuuunn nasılsınn bitanemmm:KK19:

korkmaa kuzu 1haftaya herşey bitiyor veee rahat ediyorsun bebekim :) kendini motive et git :)

Birşey kalmamış bebeğimmm çok heyecanlı gerçekten huhuuuu :KK73: ben de heyecanlandım Bak şimdiii :KK19:
ayyy sorma kuusmm sormaaa :KK51::KK73: erdiye dedim az once yazmis ki valla beni sarmadi o heycan daha sanki burdan hic cikamicakmis gibiyim :( kubran olurum ben ona yaaa
En ince ayrıntısına kadaaarrr sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimmm:KK14:
anlaticam denizimmmmm :KK68: ama bazi yerleri pat diye atlarim hee hahah ayip ayipp :p

Back
X