2014 Yarenleri! :)

:KK53::KK53::KK53: afiyet olsuın hepsine :p:p

Yeşimmmmimmmcimm:oops:

Merhabaaa canım :) instgramda seni takip ediyorum valla becerikli hatunsun he :)

Kaçak gelin nerelerdesin yahu özlettin kendini :) Nasıslın balım:)

ben hiç yicek yollamadım da ballım annesi dolma börek falan yollamış ikram etmiş arkadaşlarına göz hakkı :) komutan yimesi için izin alması gerek senin sevdicekten :)

korkmaa kuzu 1haftaya herşey bitiyor veee rahat ediyorsun bebekim :) kendini motive et git :)

Güzelimmmmmm iyi akşamlarrrrr :KK19:

ayyy sorma kuusmm sormaaa :KK51::KK73: erdiye dedim az once yazmis ki valla beni sarmadi o heycan daha sanki burdan hic cikamicakmis gibiyim :KK43: kubran olurum ben ona yaaa

anlaticam denizimmmmm :KK68: ama bazi yerleri pat diye atlarim hee hahah ayip ayipp :p

Törenden sonra evci iznine çıkarırken ceyhun da böyle söylemişti.. Kapıdan çıkmadan inanmadım burdan çıkabilceğime demişti kıyamam ya :KK51: Ama seni görünce hepsini unutacakkkk :KK37:

Merhabaaa canım :) instgramda seni takip ediyorum valla becerikli hatunsun he :)

ben hiç yicek yollamadım da ballım annesi dolma börek falan yollamış ikram etmiş arkadaşlarına göz hakkı :) komutan yimesi için izin alması gerek senin sevdicekten :)

korkmaa kuzu 1haftaya herşey bitiyor veee rahat ediyorsun bebekim :) kendini motive et git :)
Ay yesin kz yazk hepsi yesin yollarm cikolata badem hersy yollarm ac kalmasn hcbiri:)

Ben seni çok özledim denizimm nasıl geçti haftasonu :oops:çok şükür iyiyim sen nasılsın fıstığımmmm
Bende seni öok özledimmm kuşummmm:KK60: İyiyim çoook şüküüürrr fıstığımmmm güzel geçti haftasonuuum.. Becerikli gelin olarakkktan ağır misafirleri başarıyla ağırladımmm ve uğurladımmmm:KK53: Tam gider ayak kayınvalideciğim kayıp düştü bebeğiiiiimmm ahahahaha güzel bi anı kaldı öyle:KK48: Çok komikti ama yaa:KK48: Neyseki bişi olmadııı.. Senin nasıl geçti hftasonun güzel kıızzz:KK51:

Kuzum saoll az bıse yapıom ıste gel de yedirem sana :)

Törenden sonra evci iznine çıkarırken ceyhun da böyle söylemişti.. Kapıdan çıkmadan inanmadım burdan çıkabilceğime demişti kıyamam ya :KK51: Ama seni görünce hepsini unutacakkkk :KK37:
ayy canim insalllahhhh :KK51:
Kız benmkıde askerlıgı ıstanbulda smdı senınkı askerlıgı nerde yapıodu
aa iyiymis kiz rahattir o orda kuzum :) benimki sakarya da suan yavrum

Yeşimimmmmmmm:KK36:

Özelden yazışalım öyleyse bebikîmmmmm:KK5: Ben senin adına mutlu oluruuuum kuzuşun ne üzülmesiii..

gıcııkkkkkk:63::63: Küstüm işte sana:63::63::63::63::63::63::63::63:

Hıhhhh sen nıye ınstagram acmıonkı kızaaam ya bak sor FusRam FusRam na ne guzel mamalar yapıom bıde ceyız sayfam var tabisi o ayrı sen mahrum kalıyoooon işte hıh :))

Bende seni öok özledimmm kuşummmm:KK60: İyiyim çoook şüküüürrr fıstığımmmm güzel geçti haftasonuuum.. Becerikli gelin olarakkktan ağır misafirleri başarıyla ağırladımmm ve uğurladımmmm:KK53: Tam gider ayak kayınvalideciğim kayıp düştü bebeğiiiiimmm ahahahaha güzel bi anı kaldı öyle:KK48: Çok komikti ama yaa:KK48: Neyseki bişi olmadııı.. Senin nasıl geçti hftasonun güzel kıızzz:KK51:
ama bende seni özleedimm:KK52::KK48:

ayyy sorma kuusmm sormaaa :KK51::KK73: erdiye dedim az once yazmis ki valla beni sarmadi o heycan daha sanki burdan hic cikamicakmis gibiyim :KK43: kubran olurum ben ona yaaa

anlaticam denizimmmmm :KK68: ama bazi yerleri pat diye atlarim hee hahah ayip ayipp :p
Ahahahahaha tamam tanamm kııız o kdr ince detay sizin özeliniiizzz:KK53: Tööööövbe estağfirullaaah:KK53: Ayıp ayıp:oops:
benn geldimmm sarılarımmm sıkıı sıkıı:KK19::KK19:
Tinki vinkiiiii, dipsiiiii, lalaaaa, pooooo:KK53: Teletabiiiiiiiissss:KK53: Çocukkene ammada izlerdim kızzz.. Hoşgeldin buarada:KK19:

Back
X