Maşallaah kuzumm maşallaaah :) ne de tatlısınız çok yakışmışsnz :)
saol kuzum
dyg01 maşallah canımm :) çok yakışıyorsunuz kuzum :))
saol tatlmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallaah kuzumm maşallaaah :) ne de tatlısınız çok yakışmışsnz :)
dyg01 maşallah canımm :) çok yakışıyorsunuz kuzum :))
Allah razı olsun canm bnm :) size de maşallah gözlerine maşallah :)MASSALLAH size de bwbegim benm yaksyosnz![]()
Kuşuuummm çok güzelsiiiinnnnAşkitoylada yakışmışsınııııxzxzz
![]()
SAgol bebegim ALLAH sizide NaZArlardan korusun kuzum :)
Gordk kz MASSALLAH sende gordn dmi beni sildmde ben hemen.dHeralde sildim kzlaaar ..Ben ve tombikellamı gordunuz demiii onun o yanaklarını parcalıom sıka sıka:))))
Ayyy topikkteki şişko patatessss yaren benm glbbbHeralde sildim kzlaaar ..Ben ve tombikellamı gordunuz demiii onun o yanaklarını parcalıom sıka sıka:))))
Sendende ALLAH razi olsun balim benimdenizimmm Allah razı olsun :) topikimizdeki hatunlarımız çok güzel maşllahhh :)
canım benimm çok sağoll Allah razı olsun :)![]()
buyur tatlimmmm :)bizde göreydikkk seniiii :)
oy kusum saol damlammm sizin gozlerin yaninda lafi mi olur ikinizinki de ayni ne guzel ya :)Sende cook tatlisin demetiim ya:)
Gordk kz MASSALLAH sende gordn dmi beni sildmde ben hemen.d
MASSALLAH size tekrar balim yaa senin guzellgnin yannda bzm gozlermz ne ki cok guzelsn ALLAHm korusun :) kuzu onun anneside gozleri ayni bnm annemnde renkli babalar renkli dgl ama hahaha anneye cekmisiz :)buyur tatlimmmm :)
oy kusum saol damlammm sizin gozlerin yaninda lafi mi olur ikinizinki de ayni ne guzel ya :)
HahahaHa bak.beni karstrmadn yesil goz bnm .d.dgörmem miiii leyn bak yeşil yeşilllll :)) Hepinize ışık hızıyla baktm kım kım karstrmasam bari ahahahah :))))
Aynen füsunum yaa 1 tane çikin hatuna rastlamadımmm topikteeedenizimmm Allah razı olsun :) topikimizdeki hatunlarımız çok güzel maşllahhh :)
canım benimm çok sağoll Allah razı olsun :)![]()
Yok.kz bnde tombgm braz.dAyyy topikkteki şişko patatessss yaren benm glbbb(
HahahaHa bak.beni karstrmadn yesil goz bnm .d.d
Oy kuzim benim aynen senin gozler saclarda fena ama tam yaksms MASSALLAH yuzune kuzum benim:)Aynen füsunum yaa 1 tane çikin hatuna rastlamadımmm topikteeeMaşşalahh maşallahh
![]()
Aynen füsunum yaa 1 tane çikin hatuna rastlamadımmm topikteeeMaşşalahh maşallahh
![]()
Aferemmm .dEhehehe karstrmam annem :))