Hadi kız topikçe yatalım bariiiiDuygucukkkk öpüldünnn beybimmmm iyi gecelereerrr
Aşkını gör rüyanda inşallah..
Amin kuzusss bugun ögleden sora uyduum azck gordum heee :)) haydı iyi geceler yavrular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi kız topikçe yatalım bariiiiDuygucukkkk öpüldünnn beybimmmm iyi gecelereerrr
Aşkını gör rüyanda inşallah..
Tedviye başladın mı peki canım bende de aynı sorunlar var:) Soğan kürünü kullandın mı hiç
Senn boncuk gözlern güzel görüyo bebişimm :) sevdiceğin benle tek dalgası o beraaber badiye gidelm diyo deli .d.dKusum bnm arkdsta su icse bile gobek yapio anliorm ama sana yaksms bnce sorn etme
Zor olur ve kuzum ya sorma diyemiyosnda bsey burnunu tika kz oyle yap haha bnde pansuman yapcgm zmnlar da bazen cok agr.bi hasta gelio ister istmz kotu olyrm istfra edck gbi olyorm tutyrm kendmi amaAynen yavruBen iğne yapmıyorum amaa allahtan.. Ultrason çeviriyorumm. Ayyy bazı hastalar çok fena kokuyo tövbe allahım yaa
Omuz hastaları beni zorluyo inanki
![]()
Kuzum gitmediğim doktor,kullanmadğm için ve kür kalmadı. En son bursada bi endokrine gitttim memnun kaldm düzeldm gibi tekrar gidicem gttğmde bakalım artık.sTedviye başladın mı peki canım bende de aynı sorunlar var:) Soğan kürünü kullandın mı hiç
Sagol bebegim o senin guzel bakis acin kiz:) ay seninkide alem ha .d.dSenn boncuk gözlern güzel görüyo bebişimm :) sevdiceğin benle tek dalgası o beraaber badiye gidelm diyo deli .d.d
Iyi geceler denizim benim ALLAH rahatlk versn guzelm ruyanda sevdicegni gor opuldun cokca muuuuck.dKızlaaaaar ben yatıyorum artııık yarın kalkamıycam yoksaaaHepinizi öpüyorum fıstıklaaar.. Rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşallahhh.. Demetim, damlam, füsuncumm, duygucumm, duhacımnmm iyi geceler
![]()
Kuzum gitmediğim doktor,kullanmadğm için ve kür kalmadı. En son bursada bi endokrine gitttim memnun kaldm düzeldm gibi tekrar gidicem gttğmde bakalım artık.s
Kızlaaaaar ben yatıyorum artııık yarın kalkamıycam yoksaaaHepinizi öpüyorum fıstıklaaar.. Rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşallahhh.. Demetim, damlam, füsuncumm, duygucumm, duhacımnmm iyi geceler
![]()
Çabk kilo alırım ama geç veririm bnmkşde tam tersi geç alır çabk verir :) kıskancımdan ölücem eşşeği yaa :)Sagol bebegim o senin guzel bakis acin kiz:) ay seninkide alem ha .d.d
Aynen kusum benim icini rahatlatmk.icnde dgl.dogrulari diyrz yarn yolalm kuzenini.d.d iyi geceler balim ALLAH rahtlk versn sevdckli.ruyalar goresn opuldun cokca.muccck.dhepinize cok tesekkur ederim canlarimmm iyi ki varsinizz :) hepinizi seviyorumm
o kuzenimin sacini basini yolal yarinnn cekistirelimm
hadiii topikce dooogru yatagaa iyi geceleeerr :)
Gidicem inşallaj kuzum. Bu bnm adetimi de etkiliyo düzenlikler var 5 ay adet görmediğimi blyrm. Doğm kntrl vermişti diane35 diye onla düzeldi ama hep kullanmadm korktm .sAksatma kuzum mutlaka gitt:) ben soğan kürünü kullandım iyi gelmişti. Şuan ilaç kullandıgım için içmiyorum:)
İyi gecelerrr bal böceğiiiimm :)
Aman kilo nedirki verirsn kuzim yaa skma caniniÇabk kilo alırım ama geç veririm bnmkşde tam tersi geç alır çabk verir :) kıskancımdan ölücem eşşeği yaa :)
Kız damloşkoo bnm bi arkadaşmda adanalı yüreğir den ama kütük orda sdce 1 kere gtmş :) aklma gelsi şndi :)Aynen kusum benim icini rahatlatmk.icnde dgl.dogrulari diyrz yarn yolalm kuzenini.d.d iyi geceler balim ALLAH rahtlk versn sevdckli.ruyalar goresn opuldun cokca.muccck.d
Sıkmıyorum kuzum alan almış :) hep dediğim lafım vardır KİMİSİ DE ŞİŞKOCUK SEVER ahahaahAman kilo nedirki verirsn kuzim yaa skma canini
Sosyete yer baraj yolu.kz bz obalar cocuguyz .d.dKız damloşkoo bnm bi arkadaşmda adanalı yüreğir den ama kütük orda sdce 1 kere gtmş :) aklma gelsi şndi :)
Hee kuzu sorma bnm can kilo.verme die basmn etni yiyo.deli.dSıkmıyorum kuzum alan almış :) hep dediğim lafım vardır KİMİSİ DE ŞİŞKOCUK SEVER ahahaah![]()
![]()
Bnmki sorunu kafama taktığımı blyo espri yapıyo sadce cddi bşy demez:) kilodan çok rahatsızlığı kafama takıyorum nolcak diye. Ay kuzum aklıma ne geldi merve vardı ya sesi soluğu çıkmıyo hiç noldu acaba .sHee kuzu sorma bnm can kilo.verme die basmn etni yiyo.deli.d
Bnmkde espiri yapar laf vurur bana.d aynen kuzu bnde onu sorcktm sna vala hcmi gelmediBnmki sorunu kafama taktığımı blyo espri yapıyo sadce cddi bşy demez:) kilodan çok rahatsızlığı kafama takıyorum nolcak diye. Ay kuzum aklıma ne geldi merve vardı ya sesi soluğu çıkmıyo hiç noldu acaba .s