2014 Yarenleri! :)

Bnm arkilerde dalga gecyr komutnlar acp bakack iclik dalga gecerler sennkyle dediler.s

Canım ben yolladığımda kontrol etmediler sanırım ya çünkü kışlada ptt var. Mektup yolladığımda gitti kendi teslim aldı. Acaba kargoda da aynı şey olur mu sorcam. Sen ne yollayacaksın şimcik bana da bir akıl ver :D

Canım ben yolladığımda kontrol etmediler sanırım ya çünkü kışlada ptt var. Mektup yolladığımda gitti kendi teslim aldı. Acaba kargoda da aynı şey olur mu sorcam. Sen ne yollayacaksın şimcik bana da bir akıl ver :D
Kuzum inan aklma gelmuo bnmki bse yollamami istemio ama bn yollcm mwktp yazmamida istmyr.uzun bse yazmcm ztn mektupta sadace buyuk harflerle seni cok seviyorm yazacm acsn baksn komutnda okusn yani.d.d yicek bseler.yollarm bde

Kuzum inan aklma gelmuo bnmki bse yollamami istemio ama bn yollcm mwktp yazmamida istmyr.uzun bse yazmcm ztn mektupta sadace buyuk harflerle seni cok seviyorm yazacm acsn baksn komutnda okusn yani.d.d yicek bseler.yollarm bde

Benimki yollama vs bir şey demiyor ahah :-) Mektup yazdım ben kimse bakmadı ki kendi teslim aldı yoksa benimki de yollama der :KK6: Ya aslında varya bende yiyecek bir şeyler istiyorum ama nasıl yollucam o var evde nasıl yapcam yollucam ahahah :KK53::KK53:

Benimki yollama vs bir şey demiyor ahah :-) Mektup yazdım ben kimse bakmadı ki kendi teslim aldı yoksa benimki de yollama der :KK6: Ya aslında varya bende yiyecek bir şeyler istiyorum ama nasıl yollucam o var evde nasıl yapcam yollucam ahahah :KK53::KK53:
Mantk paket yapcn aldgn yerden ben cezerye lokm badem vs seyler yollamayi dusunyormd.d

Saldrsn saldiracgi kisi gene erkek olur kz yok icm rahat dermsm hahahaha kz sende kendne bnztcn beni ha.d

Ahahha benze benze hep beraber yeni yeni kuruntular üretiriz :KK54::KK71:
Yaa cidden ne yollucaz biz yaa ay başında yollamayı düşünüyorum :(

Ahahha benze benze hep beraber yeni yeni kuruntular üretiriz :KK54::KK71:
Yaa cidden ne yollucaz biz yaa ay başında yollamayı düşünüyorum :KK43:
Subatta yollcm bnde dha iyinsevgliler gnune yakn hem kz diom kalpli k it unun icne cikolata doldrsam oyle gdermi acep d.d

Subatta yollcm bnde dha iyinsevgliler gnune yakn hem kz diom kalpli k it unun icne cikolata doldrsam oyle gdermi acep d.d

Bende kalpli bir kutu var Güllüoğlundan almıştım jelibon doluydu içi tabii jelibonları yedim ama doldurup yollucam.
Aynen sevgililer gününden önce, kargoya verdikten sonra haber vercem ihihi
Küçük ama görünüşü güzel :p:p

Açık bakıyorlarsa kalpli kutudan eser kalır mı bilmiyorum :KK53:

image54923524d3d76.webp

günaydın şekerimmmm..
hamarat kızıımmm benim ya maşallah sana ne güzel hem misafirlerine hem kendine güzel bir haftasonu geçirttirdin :KK15: ay aman Allah korusun kuzucumm neyseki birşey olmamışş, dikkat etmek lazımm
benim günler çok monoton fıstığımmm hihhi :KK53:

günaydınnnn güzelimmmm :KK19:

günaydınnnn canımcımmm bugün nasılsınnn,, inşallah kırgınlığın geçmiştir çok soğuk havalar sıkı sıkı giyiniyoruzz tamam :KK15:

Nerdesin sarı şekerim :)

Bilmiyorumki aklımda kazak vardı benim bir tek burda ki herkes içlik dedi durdu arkadaşlarım dalga geçti :KK43:

:KK68::KK68:

Nerde göremedin bacuuuummm :KK28:

Akşam koymuştum kuzu :) Akşam eve gidince göstertirim kendimi sana :P

Ben bir bakınayım. Elidor un kuru şampuanı vardı birde onu denemek istiyorum haftasonu unutmazsam alcam. :KK51:
kuru sampuani denedim hic ise yaramiyo canim ya elidorun bilmiyorum da onun yerine bebek pudrasi daha cok ise yariyo

sampuanimi bulmadan once bebek pudrasi kullaniyodum acil durumlrda :)

kuru sampuani denedim hic ise yaramiyo canim ya elidorun bilmiyorum da onun yerine bebek pudrasi daha cok ise yariyo

ahahah bebek pudrasını akşama doğru saçım ağırlaştığı için ben de kullanıyorum :oops:

Nasıl kullanıyorsunuz ya belli olmuyor mu duydum ama hiç kullanmadım :63:

Back
X