- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Yazdım kuşum gelmedi mi ?Hee anladım kuzu hatırladım Şimdide:) tamam ama yazın bana bişi gelmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdım kuşum gelmedi mi ?Hee anladım kuzu hatırladım Şimdide:) tamam ama yazın bana bişi gelmedi![]()
Canım olsun karışıksa gelmemesi daha iyi,sıkma canınıkimse yoook muuuu...of bunalıma girdim kızlar ya![]()
Yazdım kuşum gelmedi mi ?
kimse yoook muuuu...of bunalıma girdim kızlar ya![]()
ben baştan beri gelme diyorum ama tutturdu çok özledim geleceğim diye nasıl ikna edicem yaCanım olsun karışıksa gelmemesi daha iyi,sıkma canını![]()
yol kesmişler sanırım bir polis ve başkomiser yaralanmışGeldi kuşum :)
Merhaba:) hayırdır inşallah noldu acaba?
Güzel bi dinle anlat canımm gelme böyle böyle diye .sben baştan beri gelme diyorum ama tutturdu çok özledim geleceğim diye nasıl ikna edicem ya![]()
bakalım sabah olsun da konuşurum artık.otursun oturduğu yerde 94 gün kaldı şurdaGüzel bi dinle anlat canımm gelme böyle böyle diye .s
yol kesmişler sanırım bir polis ve başkomiser yaralanmış![]()
mardin de canım askerimde mardinde o yüzden çok canım sıkıldıNerde olmuş olay tatlımaskerinde mi oradaydı?
Ayynen canım az kalmış sıksın dişini biraz :/mardin de canım askerimde mardinde o yüzden çok canım sıkıldı![]()
mardin de canım askerimde mardinde o yüzden çok canım sıkıldı![]()
İnşallah dinler de sözümüAyynen canım az kalmış sıksın dişini biraz :/
onun olduğu yerde değil canım ama tedirgin oluyor insan işteKuzum kendine evham yapma suan hele bakalim kendi oldugi yerde mi olmus uzme kendini![]()
İyiyiz şükür canım Allah bugünlerimizi aratmasın. Senin oğluşun nasıl oldu ameliyat olucak diyodunİnşallah dinler de sözümüsizler ne yapıyorsunuz bayadır giremiyorum ara ara girebiliyorum iyi mi askerleriniz
Ayy canım şükürler olsun iyi meğer kendini kastığı için yukarı kaçıyormuş yumurtalıkları.Doktor uyurken bak aşağı inmiyorsa ameliyat ederiz dedi.1 haftadır kontol ediyorum aşağıda.Ameliyat işinden kurtulduk şükür.İyiyiz şükür canım Allah bugünlerimizi aratmasın. Senin oğluşun nasıl oldu ameliyat olucak diyodun
Plakalardayım zatenn günler bir asır gibi geçiyorrrrrrrrniye kaldırdın yaa iyi oluyor bazen :))) plakalara geçince artık işe yaramıcak zaten :)) ilk başladıgında bende ay ay saydım
![]()
Ahahah:) anldm babyyAraştırma geliştirme canımbenim departman
![]()
KuzucukkkkKzlaaaar