2014 Yarenleri! :)

Ayy canım şükürler olsun iyi meğer kendini kastığı için yukarı kaçıyormuş yumurtalıkları.Doktor uyurken bak aşağı inmiyorsa ameliyat ederiz dedi.1 haftadır kontol ediyorum aşağıda.Ameliyat işinden kurtulduk şükür.
Ayyyy çok sevindim canım benimmm hadi gözünüz aydınn

Kz dha gzl.kutular var yeni al.pintilik yapma.d

Bacumm küçük bu draje doldurcam o yüzden. Başka şey koysam büyüğü var bende zaten kalpli dışı resimli çok güzel. Ama draje için küçük kutuya ihtiyacım var o yüzden buna koycam :KK73:
Sen onu bunu bırak bizz ne yollucaz onu düşün sen. :oops:

Aynen yeşimim yaaa:KK43: Baktığın her yerde ooo.. Koltuğa bakıyosum şurda şöyle oturmuştuk aynaya bakıyosun burda saçlarımızı yapmıştık mutfağa bakıyosum burda beraber yemek yemiştik.. Her yerde her yerdeee ooo:KK43: Sende yaşadın mı bitanrm bu duyguyu:KK43:

Haarika ötesi bi duygu bebeğim yaaa:KK51: Sevdiğinle aynı evi paylaşmak aynı bardaktan su içmek aynı tvdan sarılarak film izlemekkk aynı sofrada yemek yiyip gülüşmeekk.. Offf offf bambaşkaydııı:KK51: Özledim beeee:KK43:
ay icim gitti denizimmm ne guzel allah sanada yesimede nasip etmisss :) insallah bizede nasip eder bi gun

oy bebekim bnde denize bn cok beğeniyorum demeti bnziyosak ne guzel dedim:KK68:
oyy yirimmmmm siziiii :) canlarim benimmm
Aaaaa başaaaak 2 didikodu yaptıydık hepsini demetime yetiştirdin vallahi yaa aaaa olmazki cınııım:63::KK53: Bi daha sana özel bişi dimicem işte:KK53:
hahahha didikodunuzu da yerim haaa cabuk dökülünnnn gebertirim siziii :KK53:

Aynen kuzım :KK43: pff gıdı pfff:KK43: bu sıra denetim var kuzu ondan bakamamıştır telefona o güzelim sinirlerini harap etme :)

Dün kapandıktan sonra bir daha açılmadı telefon yaaa ühühü aynen denetlemeler var sevdicek demişti zaten :KK6:

gunaydin bitanelerimmmm :) az once arkadasimi istemeye geleceklerlerini duydum hem sevindim onun adina hem uzuldum yine :( biz 4 kiz hep beraberiz 2 si evlendi birini istiyolar yine ben en sona kaldim :( allahim bende istiyorum artik nolurrr :(

Günaydın kızlarr :KK24::KK24:

Ben dediğin gibi diane35 ve yasmin kullandım. Evet düzenli adet oluyordum ama dr dedim yumurtalıklar zaten tembel iyice tembel olmasınlar:KK43: Birde karaciğere çok zararı var dedi dr sinir oldum ozaman madem zararlı neden veriyorkiii!!:KK34: Şimdi Matofin ve aldactone diye bir ilaç kullanuyorum:)
İyilik kuzum :) buralarda göremiom seni heeç :p
Salvommm canım benim :) ben herkesi gördüm bir seni göremedimmm:oops:
günaydın şekerimmmm..
hamarat kızıımmm benim ya maşallah sana ne güzel hem misafirlerine hem kendine güzel bir haftasonu geçirttirdin :KK15: ay aman Allah korusun kuzucumm neyseki birşey olmamışş, dikkat etmek lazımm
benim günler çok monoton fıstığımmm hihhi :KK53:
günaydınnnn güzelimmmm :KK19:
günaydınnnn canımcımmm bugün nasılsınnn,, inşallah kırgınlığın geçmiştir çok soğuk havalar sıkı sıkı giyiniyoruzz tamam :KK15:

Buralardayım kuzucum aralarda giremiyodum ama iyi şimdi :KK73::KK73:
Ben adanalym cnm adim damla 20 yasndym hemsireym sen:)

Memnun oldum canım bende Orduluyum :KK51: 21 yaşındayım bende :oops: Bilgisayar prog. mezunuyum ama açıktan veterinerlik okuyorum :KK33:

günaydın canlarımmmm :KK68::KK68:

gunaydin bitanelerimmmm :) az once arkadasimi istemeye geleceklerlerini duydum hem sevindim onun adina hem uzuldum yine :KK43: biz 4 kiz hep beraberiz 2 si evlendi birini istiyolar yine ben en sona kaldim :KK43: allahim bende istiyorum artik nolurrr :KK43:

bebeğimmmmm evet benim de arkadaşlarım bir bir evleniyorlar aynı his bende de oluyor bazen ama unutma olacaksa bizim için en hayırlı vakitte en hayırlı şekilde olacak :KK68: biraz daha sabırrr kuzucumm.. ayrıca en sona kalmak bazen iyi olabiliyor, seninle deneyimlerini paylaşırlar :KK37:

Bacumm küçük bu draje doldurcam o yüzden. Başka şey koysam büyüğü var bende zaten kalpli dışı resimli çok güzel. Ama draje için küçük kutuya ihtiyacım var o yüzden buna koycam :KK73:
Sen onu bunu bırak bizz ne yollucaz onu düşün sen. :oops:
Ahaha kalplu kuty bnn fkrmdi brazda sen dusunp.bul kz .d.d

Ahaha kalplu kuty bnn fkrmdi brazda sen dusunp.bul kz .d.d

Aman ne çok şey buldun heee :KK53: Kutudan önce kutunun içine ne koycaz sen onu bul :KK51:
Ben kazak alcam ya da sweat. Eldiven almayı düşünüyorum bir de. Ee başka sıra sende :KK53:

canlarımmm slayt yapmayı bilen var mı :KK53: şubatta sevdiceğin doğumgünüsü var pastasını alıcam üstüne notumu yazıcam ama sadece fotoda görebilecek, bir de slayt yapalım diyorum fonda bizim şarkımızla :KK68: 5 senede ilk defa böyle birşey yapıcam, ay ben hiç romantik değilmişimm ya :KK53:

bildireyim : fikri veren annem :KK53: anacığım bile benden daha romantik çıktı :KK53:

Aman ne çok şey buldun heee :KK53: Kutudan önce kutunun içine ne koycaz sen onu bul :KK51:
Ben kazak alcam ya da sweat. Eldiven almayı düşünüyorum bir de. Ee başka sıra sende :KK53:
Cikolata katlm kutunun icine ay bde kutuyu atrsa komutan oyle vermezse kz.d bnce eldvnleri vardr ztn tsort iyi fikr ama.dha gzl bseyde bulablrdn .d dusunelm bacim:)

canlarımmm slayt yapmayı bilen var mı :KK53: şubatta sevdiceğin doğumgünüsü var pastasını alıcam üstüne notumu yazıcam ama sadece fotoda görebilecek, bir de slayt yapalım diyorum fonda bizim şarkımızla :KK68: 5 senede ilk defa böyle birşey yapıcam, ay ben hiç romantik değilmişimm ya :KK53:

bildireyim : fikri veren annem :KK53: anacığım bile benden daha romantik çıktı :KK53:
Iyi fikr bnce ne yap bde blynmu video hazrla cik sokaga sevdcgnin adi neydi iste yesim sen i sevio gerci bunu yapan oldu baya ama olsn.d.d ben denemstm yaomstm bi ara eve gecm grne yapblrsem haber verrm sna kuzu

onun olduğu yerde değil canım ama tedirgin oluyor insan işte:KK43: şimdi rahat gelip gitmesi de sorun olacak o yuzden tedirginim ne bilim.yarın bi konuşup ikna etmem lazım:KK43:

Sende haklısın kuzım :( çıkarmazlar dışarı zaten askerleri öyle bir durumda kuzum dua et kalbını ferah tut:)

Plakalardayım zatenn günler bir asır gibi geçiyorrrrrrrr:KK47:

Allahh deme kuzuu deme bn napicam yaaa ozaman :(

Ahahah:) anldm babyy

Eee damlamcım yoksun whatsapp da :-)

Dün kapandıktan sonra bir daha açılmadı telefon yaaa ühühü aynen denetlemeler var sevdicek demişti zaten :KK6:

Aynn kuzu denetlemeninde denetlemesiymiş bu :-)

Günaydın kızlarr :KK24::KK24:

Buralardayım kuzucum aralarda giremiyodum ama iyi şimdi :KK73::KK73:

Memnun oldum canım bende Orduluyum :KK51: 21 yaşındayım bende :oops: Bilgisayar prog. mezunuyum ama açıktan veterinerlik okuyorum :KK33:

Topram hıhıhu günaydın :)₺

Sende haklısın kuzım :KK43: çıkarmazlar dışarı zaten askerleri öyle bir durumda kuzum dua et kalbını ferah tut:)

Allahh deme kuzuu deme bn napicam yaaa ozaman :KK43:

Eee damlamcım yoksun whatsapp da :-)

Aynn kuzu denetlemeninde denetlemesiymiş bu :-)

Topram hıhıhu günaydın :)₺
En son haberdar etmedler beni kuzu kurdnzmu siz whatsp naptnz .d

Kuzu ben video yapmıştım hem doğum günüydü hemde askere gitmeden Hatıra olsun dedim:) sevdiği ne kadar arkdaşı varsa iyi dileklerini ve hayırlı teskereler demişt hey gidi sarılıp birbirimize ağlaşmıştık yeşimim anılarım depreşti beee:)

Iyi fikr bnce ne yap bde blynmu video hazrla cik sokaga sevdcgnin adi neydi iste yesim sen i sevio gerci bunu yapan oldu baya ama olsn.d.d ben denemstm yaomstm bi ara eve gecm grne yapblrsem haber verrm sna kuzu

onu çok yaptılar bebeğimmm hatta Kadıköy'de birine yakalanmıştım ben de söylemiştim ihihih :KK53: fotolarla slayt yapmak istiyorum, bir de telefonun not bölümüne güzel sözler yazarım onları da eklerim diye düşündüm.. kuzucumm benim yardımcı olursan sevinirim acelesi yok şubat a kadar yapmamız lazım

Kuzu ben video yapmıştım hem doğum günüydü hemde askere gitmeden Hatıra olsun dedim:) sevdiği ne kadar arkdaşı varsa iyi dileklerini ve hayırlı teskereler demişt hey gidi sarılıp birbirimize ağlaşmıştık yeşimim anılarım depreşti beee:)

aaa bak arkadaşlara söyletmek güzel fikir bebeğimm ama arkadaşlarımızın kimisi üni de kimisi de istanbulda.. ulaşamam ama sizden yardım isteyebilirmiyimmmmm :KK23: ayyy çok cicisiniz ya yerimmm :oops:

Back
X