2014 Yarenleri! :)

Eldivenleri var ama askeriyenin verdiği yeşiller varya onlardan acaba onun haricinde takabiliyorlar mı?
Ben dün sana dedim ya işte açıp bakıyorlarsa kutudan eser kalmaz. Benim sevdicek pttden gidip kendi almıştı mektubunu acaba kargoyu da verirler mi sormam gerek :KK43:
Kek yapayım diyorum yaa evden bir şekilde çıkartırım napim ahaha
Başka başka bul bir şeyler :)

Üffff sorma bacım yaaa sırf bu denetlemeler yüzünden gelemiyor martta izne :KK43:

hmmm kötü oldu kuzu senin için zaten :( celple birlikte başlıyor denetimler az sabret gülüm kavuşacağın günü düşün motive ol kuşum:) üzülmek seni yorar yoksam:(

hmmm kötü oldu kuzu senin için zaten :KK43: celple birlikte başlıyor denetimler az sabret gülüm kavuşacağın günü düşün motive ol kuşum:) üzülmek seni yorar yoksam:KK43:

Valla bizde üzülecek dünya kadar şey var hangisine üzüleceğimi şaşırdım zaten ben :cry:
Gelse acılarımız belki bir nebze diner bilmiyorum karmakarışık haldeyim. Dedim gelsin konuşuruz rahatlarım ama yok ertelendi gene. :KK42:
Şubatta bir şeyler yollayayım belki moral bulur. :oops:

selam kızçelerim bugun iznliyim keyif yapıyorumm :cool: bu aksamda askımın teskere tarihi kesinleşecek bakalım :KK64:

Sende haklısın kuzım :KK43: çıkarmazlar dışarı zaten askerleri öyle bir durumda kuzum dua et kalbını ferah tut:)

Allahh deme kuzuu deme bn napicam yaaa ozaman :KK43:

Eee damlamcım yoksun whatsapp da :-)

Aynn kuzu denetlemeninde denetlemesiymiş bu :-)

Topram hıhıhu günaydın :)₺
sağol canım hep dua ediyorum bugün konuştuk ve ikna edemedim gelmemeye sensiz daha fazla dayanamam gelmem lazım dedi gel dedim artık Allah a emanet edicem yapacak birşey yok:(

Çok sinirliyim şu anda. Sevdicek aradı. Neymiş 1000 smsi bitirmiş yapalı daha 1 buçuk hafta falan oldu. Dedim kimle mesajlaşıyorsun ne çabuk bitti falan bağırmaya başladı saçma sapan. Soğuk soğuk konuştu bir tripler falan filan o kadar aşkım hayatım dedim bir kere bile söylemedi, beni sevmiyor artık :(

Çok sinirliyim şu anda. Sevdicek aradı. Neymiş 1000 smsi bitirmiş yapalı daha 1 buçuk hafta falan oldu. Dedim kimle mesajlaşıyorsun ne çabuk bitti falan bağırmaya başladı saçma sapan. Soğuk soğuk konuştu bir tripler falan filan o kadar aşkım hayatım dedim bir kere bile söylemedi, beni sevmiyor artık :KK43:
aaboov:KK51: internet paketi olsa nete gird ibtti dersinde kimle bitirmiş olabilir ki? cok sık mesajlasmıyormuydunuz bebgim

aaboov:KK51: internet paketi olsa nete gird ibtti dersinde kimle bitirmiş olabilir ki? cok sık mesajlasmıyormuydunuz bebgim

Çok sık mesajlaşmıyoruz ama akşam açtığında bazen çok mesajlaşıyoruz ya da peş peşe atıyor bazen. Şu da var sadece ben yokum ki abileri kardeşi var sonuçta arkadaşları var ama ben çok sinirlendim kiminle konuşuyorsun dedim o da sinirlendi kendi kendine tribe girdi. Bilmiyorum belki de bir kızla mesajlaşıyor olabilir.

Çok sık mesajlaşmıyoruz ama akşam açtığında bazen çok mesajlaşıyoruz ya da peş peşe atıyor bazen. Şu da var sadece ben yokum ki abileri kardeşi var sonuçta arkadaşları var ama ben çok sinirlendim kiminle konuşuyorsun dedim o da sinirlendi kendi kendine tribe girdi. Bilmiyorum belki de bir kızla mesajlaşıyor olabilir.
A aaa canım sakin ol. Neden senle konuşmayıp başka kızla konuşsun öyle düşünme. Arkadaşları kardeşleri ailesi var sonuçta kimsesiz değil bu çocuk öyle düşün kötü düşünme sakıııınn..

A aaa canım sakin ol. Neden senle konuşmayıp başka kızla konuşsun öyle düşünme. Arkadaşları kardeşleri ailesi var sonuçta kimsesiz değil bu çocuk öyle düşün kötü düşünme sakıııınn..

Varya acayip sinir oldum canım. Açtım telefonu soğuk konuştu sonra bana demesin mi ''telefon elinde miydi hemen açtın?'' bankaya gittim montumu bile çıkarmadım yeni geldim elimdeydi o yüzden dedim hımmm dedi. Sonra smsim bitti dedi bende ne yaptın dedim -2 hafta olmuş bu arada sms yapalı attığı mesajlara baktım- kime attın kimle konuştun dedim bizimkilerle kimle olacak dedi. Bende trip attım yok işte kızlarla mı konuşuyorum ben dedi bağırdı falan sen zaten böyle düşünüyorsun kızlarla konuşuyorum ben tabii. Soğuk soğuk konuştu kapatmam lazım yok bilmem ne yanında birileri var gülüyor bende bağırdım bu ne ya yanındakilere gülüyorsun kim var sürekli bana bağırıyorsun. Yok işte sinir ediyormuşum telefonu hemen açmışmışım saçma sapan konuştu kapattı sonra

Back
X