2014 Yarenleri! :)

Çok sık mesajlaşmıyoruz ama akşam açtığında bazen çok mesajlaşıyoruz ya da peş peşe atıyor bazen. Şu da var sadece ben yokum ki abileri kardeşi var sonuçta arkadaşları var ama ben çok sinirlendim kiminle konuşuyorsun dedim o da sinirlendi kendi kendine tribe girdi. Bilmiyorum belki de bir kızla mesajlaşıyor olabilir.

Canm ben 5000 sms bıtırdıgımı bılırım 2 3 haftada cok degıl yanııı ;) ama tabı mesela sınırlenmesı :))

Çok sık mesajlaşmıyoruz ama akşam açtığında bazen çok mesajlaşıyoruz ya da peş peşe atıyor bazen. Şu da var sadece ben yokum ki abileri kardeşi var sonuçta arkadaşları var ama ben çok sinirlendim kiminle konuşuyorsun dedim o da sinirlendi kendi kendine tribe girdi. Bilmiyorum belki de bir kızla mesajlaşıyor olabilir.
yani olabilir hemen aklına kız gelmesin ben gökhan kadar kız arkdslarımla mesajalsırım.. o da belki ima olarak algılayıp sinirlenmiş olabilir.

Benımkı allahtan kısa donem ya uzunu dusunemyrm vala :)))
Sus leeeennnnn uzun dönemiz biiizzz.. Yaramıza tuz basma, kafamızı bozmaaa.. Vurucam kellene kellene:KK67::KK53: Amaaaan öyle veya böyle geçiyo beee:KK14: Ben sevdim bu askerlik işini:KK14: Onu özlemekte güzellllll çnküüüü:KK36:

Canm ben 5000 sms bıtırdıgımı bılırım 2 3 haftada cok degıl yanııı :KK66: ama tabı mesela sınırlenmesı :))
CoK değil bin sms zaten ama ben sinir oldum iki hafta mesajlasamicaz. Bir de kalmış saçma sapan trip atıyor yok sinirlendiriyormusum

yani olabilir hemen aklına kız gelmesin ben gökhan kadar kız arkdslarımla mesajalsırım.. o da belki ima olarak algılayıp sinirlenmiş olabilir.

Ona sinirlendi zaten. Bilmiyorum ya gittikçe hvaya giriyormus gibime geliyor

kızçelerim ben geldiim, hayırlı akşamlarr.. nasılsınızzz iyi misiniz? neler yapıyorsunuz?:KK52::KK24:

Pofuduğummm hayırlı akşamlar sanada.. Ben iyiyim hamdolsun rabbiimmeee:KK51: Haberleri izliyorummm.. Sen nasılsın fıstığım? Napıosun?
napayım canım işten geldim yemek yedim size geldim çayın demlenmesini bekliyorum bir yandan da:KK48: sevdicek nasıl kuzumm aranız nasıll?En Büyük TÜRKİYE

napayım canım işten geldim yemek yedim size geldim çayın demlenmesini bekliyorum bir yandan da:KK48: sevdicek nasıl kuzumm aranız nasıll?En Büyük TÜRKİYE
:nazar: Çok şüküüür bitanemmm sevdiceğim iyi, aramızda iyi.. Çok özlüyoruz birbirimizi sadece:KK45:Bu da sevgimizi perçinliyo:KK48::nazar::nazar::nazar:

Ohhh afiyet olsun fıstığımmmm.. Senin sevdicek nasıl? Aranız nasııııl? Herşey yolundadır inşallah..

:nazar: Çok şüküüür bitanemmm sevdiceğim iyi, aramızda iyi.. Çok özlüyoruz birbirimizi sadece:KK45:Bu da sevgimizi perçinliyo:KK48::nazar::nazar::nazar:

Ohhh afiyet olsun fıstığımmmm.. Senin sevdicek nasıl? Aranız nasııııl? Herşey yolundadır inşallah..
sağol bebeğiim gel beraber olsunn, biz de iyiyiz hamdolsunnn yaa izin patlatsın gelsin diyorum çok özlüyorum vallahi :(

kızlar yaa birbirleriyle araşan mesajlaşan var mı sadece burdan mı konuşuyorsunuz yoksa merak ettim:KK48: birbirinde cep numarası olanlar var mı:KK48:

sağol bebeğiim gel beraber olsunn, biz de iyiyiz hamdolsunnn yaa izin patlatsın gelsin diyorum çok özlüyorum vallahi :KK43:
Kaç gün izni var bebeğim?
kızlar yaa birbirleriyle araşan mesajlaşan var mı sadece burdan mı konuşuyorsunuz yoksa merak ettim:KK48: birbirinde cep numarası olanlar var mı:KK48:
tatlım dün kızlar whatsapp grubu kuralım fln diyolardı.. Mickey'e numaralarını gönderiyolardı.. Ben sadece burdan konuşuyorum:KK30:

Kaç gün izni var bebeğim?

tatlım dün kızlar whatsapp grubu kuralım fln diyolardı.. Mickey'e numaralarını gönderiyolardı.. Ben sadece burdan konuşuyorum:KK30:
1 hafta kuşum, aa süper çok mantıklı ben de katılırım vallahi, mickeyle konuşuyoruz var onun numarası bende, gelsene kız cebe sende:KK71::KK71:

Back
X