- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
tam ben geliyorum siz yoksunuz bebeğim asıl sizler nirdesiniz :)Günaydın canıııımmmm.. Nerelerdesin sen yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam ben geliyorum siz yoksunuz bebeğim asıl sizler nirdesiniz :)Günaydın canıııımmmm.. Nerelerdesin sen yaaa![]()
nasılsın balböcüüm asker enişte napyoo :)günaydın tatlımmmm![]()
kuzzzuuummm nasıl oldunuz ?Ben sadece dua ediyorum zaten canım ya elimden başka şey gelmiyor. Ve beyefendi de kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor farkındayım ben o yuzden ailesinin kafasına ve hayatına birini sokmaya calistigini hissediyorum bilmiyorum...
umut denen bir şey kalmadı bende.
kuzucummm çok teşekkür ederim inanki birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu sanki, aynı şeyleri ben de hissetmiştimsize iznimiz kesinleşti demek istiyorummm
![]()
Çağların 2haftada 1 oluyo çarşı izni bebeğimmm geçen hfta vardı bu hfta olmuycaktı.. Hadi bi şansımı deniyim demiş srmuşşş caaanım halil ibommm izin vermişşşİşte öyleeee füsunummm..
yeşimimmmmmm inşallah sizde şubat başında kavuşcaksınıııızz rabbimin üzniyleeeAynen kuzu haa bildiğin 50 yıllık çiftler gibi atlet don muhabetine giriyoz
Başka aşkım diyorum? Çorap olabilit aşkım diyo
Hehehehehe
![]()
Ben sadece dua ediyorum zaten canım ya elimden başka şey gelmiyor. Ve beyefendi de kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor farkındayım ben o yuzden ailesinin kafasına ve hayatına birini sokmaya calistigini hissediyorum bilmiyorum...
umut denen bir şey kalmadı bende.
nasılsın balböcüüm asker enişte napyoo :)
iznemi geliyorrr inşşallllahhhhhçok şükür iyiyim bebeğimmmm enişte de iyi çok şükür, ondan hayırlı haberler bekliyorum bugün izin konusunda heyecan doruktasiz nasılsın bebikimmm
![]()
iznemi geliyorrr inşşallllahhhhh![]()
bizde iyiyiz canımm 180lerde takılıp kaldık zaman geçmiyor sankiii![]()
inşallah :)daha belli değil şekerimm inşallah gelirayy senin haberin yok dimi bebişimmm.. denizim sayesinde yani onun ve sevdiceğinin verdiği taktik sayesinde bizim şafak atarsa 187 oldu
![]()
inşallah :)
aa benim haberimmm yokkk ne taktiği nasıl![]()
evveet izinleri düştümmmmsen zaten izinleri çıkarmıştın dimi bebeğimm izinleri çıkardımm ben de![]()
evveet izinleri düştümmmm
ee gelirse uzayacak senin be kuzu![]()
ayyy izin verirse komutanı kalırım valla bebeğimmmmbilipdurunnnnu yerimmmmevci iznine de izin verir belki komutan şekerimm kalma ihtimalin olur mu
ben çalışıpdurum bebeğim yaa bildiğin gibitam ben geliyorum siz yoksunuz bebeğim asıl sizler nirdesiniz :)
ivit kuzucukkkk halil iboma iyi baksınnnnİnşallahhh kuzum çok çok güzel haberlerini bekliyorum:))
hmmm anladım tatlım:) komutannna iyi baksın ozaman canımhehehe:)
zor işler kuzu seninki dua etmekten ve gelmesini beklemkten başka bir şey yok gibi![]()
10 numerooo 5 yıldız yeşommmmmmizin de şafak attırmayacaz ve uzamayacakfikir buuu
![]()
izin de şafak attırmayacaz ve uzamayacakfikir buuu
![]()
sağol bibiğimmmmmmm tişikkir ederimmmmmdenizlililili kuzummmmm gözün aydınnn :) Allahım sabah sabah güzel haberlr almak ne güzel. Valla dediğiniz gibi sanki ben görücekmişim gibi heyecanlanıyorum. Ne güzel bi komutanınız varmış bibiğimmmmm maşllah maşallaaah :)
kızlaaaar an itibariyle çarşıdan gelmişş, biletlerimi almışş bulunmaktayımmmmmmayyyyyy hala inanamıyorum ben yaa gidicek olmamaaa
o otobüse binipte burdur otogarına inmedende inanamıycam sanırım
![]()
taam kısımm taaammmmm![]()
yuppiiiiiiii yarenimiz askerine gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr dolu dolu geçir bak her dakikayı taam mı
![]()
şuraya bak yaaaa senden çokkk biz heyecan yapıyoruzzzzztaam kısımm taaammmmmsağol bitanemmmm inşallah darısıda en kısa sürede size olsunnn.. hepimiz kavuşalım askerlerimizeeee
![]()
insallahhh senden de guzel haberler gelirrr yesimimmm :)bebeğimmmm ben bugüne mutlu başladım inşallah hayırlı haberler alırımçookkk cicisin sen ya nasıl da düşünür bizleriii
![]()