2014 Yarenleri! :)

canm senın gomulumuydu ? yoksa gorunuyor muydu? Diş işi zor allahtan doktoruma cok guvenyrm rahatca otryrm o koltuga

Altaki dişlerim yarı gömüktü.. Üstten soldaki hiç çıkmamış saklanmıştı kzum :) diğeri tamamen çıkmıştı. Aynen dediğin gibi bende dişçime güvendiğimden rahat bir şekilde çektirdim:) elide çok hafifti :) Çene cerrahın erkek olması çok önemli:) alltakileri çektiğinde çenemde hiç morluk yoktu:)

Altaki dişlerim yarı gömüktü.. Üstten soldaki hiç çıkmamış saklanmıştı kzum :) diğeri tamamen çıkmıştı. Aynen dediğin gibi bende dişçime güvendiğimden rahat bir şekilde çektirdim:) elide çok hafifti :) Çene cerrahın erkek olması çok önemli:) alltakileri çektiğinde çenemde hiç morluk yoktu:)

Hepsinimi çektirdin sen kız ? dikiş fln atılıyor ya ben ondan korkuyrm :((

Hepsinimi çektirdin sen kız ? dikiş fln atılıyor ya ben ondan korkuyrm :KK43:(

Yok kuzu bir tanesi duruyor tam çıkmış olan :) hem hepsini aynı anda çektirmedim bebeğim:) her bir diş çekimin arasında 2 3 ay var:) o kadar cesaretli değilim kii :) hem doktorlarda hemen çekme taraftarı değil :)

Haydi bre pehlivaaaaaan:KK53: Sigortalar gitti gitti:KK53:

İvit babyyy ne giyceğimi ayarladımmm:oops: Benim herif öyle tayta izin vermiyo bebiş elbiseyide giymek istemedim çnkü yol çekicrm sonuçta rahatta olmam lazımmm:KK51: Gömlek pantolon ve çizmeeeeee üzerinede trençkottt giyiceeeeemmmm:KK23: Hepsini denedim güzel olduu okiiiyyy didim:oops: Saçları salıcammm, makyajda yaptımmıydııı bu iş temammmm:KK48: Ay şaka maka gidiyorum ben yaaa:D

Ayyy bayıldım bebeğimmm tarzzzzsınnnn :KK37: Heyecan var mı heyecan

Fıstığımmmmm benimki tam kesinleşmedi yarı kesinleştii :KK36: Komutanımız pazar gününe kadar yokmuşş beklemedeyiz bakalımm inşallah :KK68: Sizin de Şubat ta dimi izin bebeğimmmm
ewet kuzumm subatta Allahin izniyle burda...babannesinin kirkina gelmk istiyo..o yüzden erkene cektik bakalım. .bizimkide belli değil daha balim..komutanla konusmadi daha.

ewet kuzumm subatta Allahin izniyle burda...babannesinin kirkina gelmk istiyo..o yüzden erkene cektik bakalım. .bizimkide belli değil daha balim..komutanla konusmadi daha.

İnşallah gelirler fıstığımm inanki ikimiz için de dua edicem :KK19: Beklemek zor hem hevesleniyorum hem kendimi kontrol ediyorum :KK51:

Fıstığımmmmm benimki tam kesinleşmedi yarı kesinleştii :KK36: Komutanımız pazar gününe kadar yokmuşş beklemedeyiz bakalımm inşallah :KK68: Sizin de Şubat ta dimi izin bebeğimmmm

Yeşimtoşşş kavuşuyormusun yarineee çok sevindim canım inşallah gelebilirr :KK68::KK68:

ahhh güzelimmm yaaa :KK43:
bi yanımız denizlililili denizlililili ye sevinirken bi yanımız @salvocumuza üzülmekte :KK43:
hiç aramadımı ? en son ne zaman konuşmuştun ?

İki gün önce konuştuk o da saçma sapan triplerdeydi bin smsi bitirmiş hala bana trip atıyor falan sonra da telefon iki gündür kapalı ışte bilmiyorum.

Tatlı götürsün çarşıdan gelince yavrum hihihi=))) Sağsalim gidip gelmek nasip olsun yavrucumm kaçta otobüsün:)

Bir karşılaşamadık be kuzum :KK43:

ahh ahh salvomm güzellll düşünn:) nasıl geçti günün bakalım:)

Ayy canım benim güzel düşünecek bir şey yok ınan ki. İş gucle uugrasmakla geçti canım senin :)

ahanda kızımız hazır o gömleğin son düğmelerine kadar kapalı olsun bak :D
bideeeeee bu soğukta kıçın doncak gömlekle balımmmmm :D
Bibiğim gömleğemin içinden hiiiiç görünmüycek bi badi giyicemmmm :KK53: Dışım aşkitoyu yakıcak içim beni:KK53: Zaten o gömleği ümüğüme kadar düğmelemezsem olmaz:KK53: Ahahahaha:KK53:
Selam kzlar napıosnz bakalm 2 gundur uyku duzenm bozuldu basm agrıdı gun boyu ilaç içtim smdı. Az öncede dişçiden geldm 20 liklerimi gösterdm biri gömülü ve yana dogruyms artk ıns daha fazla ckmaya calsmaz :) doktor cıkacak yerı yok kalmams ılerde belkı amelıyat olur . of su dıs olaylarınıda hıc sevmıyrm
Kankeytommmmmm nabıyon bebeğimmm geçmiş olsunnn:KK43: Bende 1hftadır 20lik ağrısı çekiyodum şükür bugün iyiyim.. Çektirmem lazım ama dişçi korkum vaaaar:KK17:

Tatlı götürsün çarşıdan gelince yavrum hihihi=))) Sağsalim gidip gelmek nasip olsun yavrucumm kaçta otobüsün:)

Bir karşılaşamadık be kuzum :KK43:

ahh ahh salvomm güzellll düşünn:) nasıl geçti günün bakalım:)
8 de binicem bebeğimmm 10.30 10-45gibi aşkitonun yanında olurummmm:KK45: Beni karşılamaya gelicek otogaraaaaa:KK51:

Tabiki fıstığımmm söyle
ya bebeğim kayinvalide bni sinirlendirdi oldu baya gerci ama..dun yine konusu acildi..gökselin babaannesi vefat etti gecenlerde..askim bas sagligina git ayip olmasin fln dedi..bnde icimden gelmiyo fln dedim bozuldu atistik biraz kapatti sonra..sence gitmeli miyim

Ayyy bayıldım bebeğimmm tarzzzzsınnnn :KK37: Heyecan var mı heyecan
Yeşooom çok denişik duygular içerisindeyimmm bi inanamıyorum sanki gitmicekmişim gibi hissediyorum bi elim ayağım dolaşıyo gözümde kavuşma sahnesini canlandırmaya çalışıyorum kalbim gümdürdüyooo:KK23: Ayyy bilmiyommm sanırım heycanlıyımmmm.. Ufff çok heycanlıyıııımmm:KK71:

ya bebeğim kayinvalide bni sinirlendirdi oldu baya gerci ama..dun yine konusu acildi..gökselin babaannesi vefat etti gecenlerde..askim bas sagligina git ayip olmasin fln dedi..bnde icimden gelmiyo fln dedim bozuldu atistik biraz kapatti sonra..sence gitmeli miyim

Ben olsam giderdim bebeğimm, biliyorum çok üzdü seni bu durum.. Babaannemin bir sözü var, sana taş atana ekmek at kızım sonunda kazanan sen olursun der, aklıma bu geldi bu konuda ve gidersen hem sevdiceğin sevinecek hem biraz olsun önyargıları kırabilirsin

Back
X