2014 Yarenleri! :)

Bak bak nasıl da savunur kayınvalideciğiniii yerim seni ya :KK15: Bunlar atlatılır bebeğimmm kendin diyorsun davranış da bi problem yok çok şükür
ewet kuzum yok cok şükür ya ..ztn gokselde yanlis aksetmis olabilir bna emin degilim..bi gidim nabiz olciyim:KK48:

Bibiğim gömleğemin içinden hiiiiç görünmüycek bi badi giyicemmmm :KK53: Dışım aşkitoyu yakıcak içim beni:KK53: Zaten o gömleği ümüğüme kadar düğmelemezsem olmaz:KK53: Ahahahaha:KK53:

Kankeytommmmmm nabıyon bebeğimmm geçmiş olsunnn:KK43: Bende 1hftadır 20lik ağrısı çekiyodum şükür bugün iyiyim.. Çektirmem lazım ama dişçi korkum vaaaar:KK17:

Kuzum ben bu donemn basında bı agrı cektım yemın edıyrm agrı varya sanıye durmadı ben evde surundum resmen :(( İyi doktor bulmak için bekledm doktorumu buldum agrısız tedavı ettı resmen . Korkum yuzunden nasıl acı cekmstm bumuymus dedm ama 20 lik için bende korkuyrm agrım yok ama ılerde sorun ckarmaz umarm ..

ewet kuzum yok cok şükür ya ..ztn gokselde yanlis aksetmis olabilir bna emin degilim..bi gidim nabiz olciyim:KK48:

Bi kritik yap bakalım fıstığımm durumlar nasıl :oops: Kızz onlar da anne kıyamam ya anlayış göstermek lazım annelere hiç dayanamıyorum ben valla bak

Aynen bebeğim yaaaa çok heycanlııııııı:KK71::rolleyes::KK31: Benim aşkk uyuyamamış heycandannn şaşkınım benim yaa.. Sanki seneler sonra ilk defa görüşücekmişiz gibi geliyooooo:KK71:

Bende bazen düşünüyorum birlikteyken napardık yaaa ne konuşurduk falan unutmuşum o kadar :KK45::KK45: oysaki 5 yıldır birlikteyiz :KK45: :KK45:

Haklısın bebeğim, annesine düşkün demek zor şekerimmm işin zor
duskun cnm biraz ama oyle anneci degil..mesela en basta annesi mezhepten dolayı olmaz demisti..bn anlamam olucak ceker giderim yoksa diye rest cekmisti goksel..yani öyle ana kuzusu degil:)

duskun cnm biraz ama oyle anneci degil..mesela en basta annesi mezhepten dolayı olmaz demisti..bn anlamam olucak ceker giderim yoksa diye rest cekmisti goksel..yani öyle ana kuzusu degil:)

Heee iyi o zaman bebeğim ya ben de sandımki annesinin her sözüne tamam diyen tiplerden, işin zor dedim o yüzden :KK53: Eşinin arkasında dursun tabi enişteye tebriklerr :D yarın güzel haberlerini bekliyoruz fıstığımmm ay benim de kayınvalideme gidesim geldi

Kuzum ben bu donemn basında bı agrı cektım yemın edıyrm agrı varya sanıye durmadı ben evde surundum resmen :KK43:( İyi doktor bulmak için bekledm doktorumu buldum agrısız tedavı ettı resmen . Korkum yuzunden nasıl acı cekmstm bumuymus dedm ama 20 lik için bende korkuyrm agrım yok ama ılerde sorun ckarmaz umarm ..
Umarım fıstığımmmm:KK51: Diş ağrısı hiç bîşiye benzemiyo yaa.. Bi diş bide böbrek taşı ağrısıııı:KK43:

Heee iyi o zaman bebeğim ya ben de sandımki annesinin her sözüne tamam diyen tiplerden, işin zor dedim o yüzden :KK53: Eşinin arkasında dursun tabi enişteye tebriklerr :D yarın güzel haberlerini bekliyoruz fıstığımmm ay benim de kayınvalideme gidesim geldi
aramadi bak bni:KK62: sinir oluyorum bu çocuğa bazen:KK62:

Umarım fıstığımmmm:KK51: Diş ağrısı hiç bîşiye benzemiyo yaa.. Bi diş bide böbrek taşı ağrısıııı:KK43:

Ayy sorma böbrek taşı demısken yazın kardesımle alanyaya gttk daha gttgmzn ilk gunu gecesı kardesm aglayarak uyandı ablamda var bız önce su karın agrısıyla baslayan hastalık neydı ya kız adını unuttm bak amelıyetı kolay olan o sandık neyse apar topar hastane doktor böbrek tası demesın mıı.. Zavallm surundu ama allahtan kısa surede atlattı . Ama çok zormus böbrek taşı ya annemde de vardı kardesmı o halde gorunce anladım :(((( Saglıgımızın kıymetını bılelım

Back
X