2014 Yarenleri! :)

Benım erkek arkadasmda 2 gün aramadı kızlar ya merak ettm yarın da aramazsa bılemıyrm :(( 2 gun once bıraz trıplı kapatmıstk ama arardı bılıyorum huyunu telefonlarda bos dıyodu nıye aramadysa artk :(

Ayy sorma böbrek taşı demısken yazın kardesımle alanyaya gttk daha gttgmzn ilk gunu gecesı kardesm aglayarak uyandı ablamda var bız önce su karın agrısıyla baslayan hastalık neydı ya kız adını unuttm bak amelıyetı kolay olan o sandık neyse apar topar hastane doktor böbrek tası demesın mıı.. Zavallm surundu ama allahtan kısa surede atlattı . Ama çok zormus böbrek taşı ya annemde de vardı kardesmı o halde gorunce anladım :KK43:((( Saglıgımızın kıymetını bılelım
Kesinlikleeee bebeğimmmmm.. Sağlık gibisi yok yaaa:KK43: Bende yazın taş döktümmm aman allahıııım hayatım boyunca öyle bi ağrı duymadımmm:KK43: en son tuvalete girdiiin ondan snra nasıl çıktım bilmiyorum iki büklüm kaldım koridordaa:KK43: Çağları aradımm ben ölüyom yetiş diyeee.. Nefes alamıyodum ağrıdan yaa bildiğin ölüyorum zannettimmi:KK43: Yürüyemedimmm yavrum beni kucağında acile götürdü yaa:KK43: Ufff hiç unutmuycammm o günü.. Allahtan benimde 2gün sürmüştü.. O gün bugündür günlük minimum 2 lt su içiyorum yaa:KK43:

Kesinlikleeee bebeğimmmmm.. Sağlık gibisi yok yaaa:KK43: Bende yazın taş döktümmm aman allahıııım hayatım boyunca öyle bi ağrı duymadımmm:KK43: en son tuvalete girdiiin ondan snra nasıl çıktım bilmiyorum iki büklüm kaldım koridordaa:KK43: Çağları aradımm ben ölüyom yetiş diyeee.. Nefes alamıyodum ağrıdan yaa bildiğin ölüyorum zannettimmi:KK43: Yürüyemedimmm yavrum beni kucağında acile götürdü yaa:KK43: Ufff hiç unutmuycammm o günü.. Allahtan benimde 2gün sürmüştü.. O gün bugündür günlük minimum 2 lt su içiyorum yaa:KK43:

Aynen çok zor :( içmek lazm ama ben cok wc gdyrm ya of bı bardak su ıcıyrm 2 litre cıkıo benden yemınle :)))))

Eklentiler

• çatal.webp
    çatal.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 56
Aynen çok zor :KK43: içmek lazm ama ben cok wc gdyrm ya of bı bardak su ıcıyrm 2 litre cıkıo benden yemınle :)))))
Sorma kıııız o çok kötü oluyo:KK53: Sabahtan öğlene kadar en az 4 kere gidiyorum tuvalete.. Az daha gitsem tuvalette kanka olucammm:KK53: Tööövne esağfirullah:KK53:

İki gün önce konuştuk o da saçma sapan triplerdeydi bin smsi bitirmiş hala bana trip atıyor falan sonra da telefon iki gündür kapalı ışte bilmiyorum.

Ayy canım benim güzel düşünecek bir şey yok ınan ki. İş gucle uugrasmakla geçti canım senin :)

Peki canım benm ama inşallah herşey güzel olur :) benmde aynı şekilde birde spor yapıyorm kuzu burada bir topik var orada videolar var onları yapıyorum inşallah incelerim:)

8 de binicem bebeğimmm 10.30 10-45gibi aşkitonun yanında olurummmm:KK45: Beni karşılamaya gelicek otogaraaaaa:KK51:

Iyi yavrum ben seni akşam binicen sandım ne hikmetse Aklımda uzakmışsınız gibi kalmış :) oyyy kuzum yaa kıyamamm Nasılsa Heyecanlı Ceylan gibiii:) sımsıkı sarıl sevdiceğine tatlım Oyy oyy askerimi ÖZLEDİMMMM:(

Back
X