2014 Yarenleri! :)

Peki canım benm ama inşallah herşey güzel olur :) benmde aynı şekilde birde spor yapıyorm kuzu burada bir topik var orada videolar var onları yapıyorum inşallah incelerim:)

Iyi yavrum ben seni akşam binicen sandım ne hikmetse Aklımda uzakmışsınız gibi kalmış :) oyyy kuzum yaa kıyamamm Nasılsa Heyecanlı Ceylan gibiii:) sımsıkı sarıl sevdiceğine tatlım Oyy oyy askerimi ÖZLEDİMMMM:KK43:
Bebeğim yaaa ben böyle mutluyum, heycanlıyım sizin yaranıza tuz basar gibi oluyorum:KK43: Özür dilerim yaa:KK43:

Saol kuzummm bılıooom mınooslar tabisiiii... benımkı aramadı kız bugunde of :S
Kuzucum ilk haftası ya müsait olamamış olabilir.. Orda neyle uğraştığını bilmiyoruz sonuçta bitanem.. Yarın akşama kadar aramazsa ozmn sen ararsın askeriyeyi acil aramasını istersin.. Gönlünü ferah tut kuzucukk:KK51:

Yok kuzum senin mutluluğunla mutlu oluyorm :) yalnış anlama yavrum resimimdeki otogar anına gitti de Aklım hey gidi heyy:)
Çoooook güzel bi fotoğraf bebeeğiiiimmmm.. Daha önce hiç dikkatli bakmamışımmm.. Ay içim bi tuhaf oldu ağlıcam nerdeysee:KK61: Benim aşkımın sırtında da şanlı türk bayrağı vardı öyleeeEn Büyük TÜRKİYE

Kuzucum ilk haftası ya müsait olamamış olabilir.. Orda neyle uğraştığını bilmiyoruz sonuçta bitanem.. Yarın akşama kadar aramazsa ozmn sen ararsın askeriyeyi acil aramasını istersin.. Gönlünü ferah tut kuzucukk:KK51:

Canm telefonlar bos fln dıyodu bı yolunu bulup arardı o trıp yapıo sanrm ama annesınıde aramamıs sordum .. neyse yarın arar ıns da konsrz

Canm telefonlar bos fln dıyodu bı yolunu bulup arardı o trıp yapıo sanrm ama annesınıde aramamıs sordum .. neyse yarın arar ıns da konsrz
Kuzitommmm tlf boş olabilir ama sevdiceğin boş değildir.. Bak annesinide aramamış işteee.. Yarın arıycaktır mutlakaaa.. Eminim sesini duymayı çooook özlemiştir seniiiiinnn:KK51:

Back
X