2014 Yarenleri! :)

Oyle deme :KK43: INSALLAH daha iyi olursun canim

Günaydın canım :(
Dün aramış bende duymadım 20 dk sonra aradım açmadı mesaj falan attım geri dönmedi. Sanırım müsait olduğunda aradı bir daha da müsait olamadı. Telefon kapandı sonra :(

Herkese selammmm olur olmaz zamanlarda hortlak gibi çıkıyorum yaa :KK12::KK12:

şimdiden say fıstığımm ben hep saydım :KK53: inşallah mehtapp sayiceğimmm eğer onaylanırsa 18 falan sanırım :KK23:
Tatlmm napıyosunn :D ay ben her gün sayamıyorum ya içim şişiyor 1 hafta iki haftada bir işaretliyorum tabloyu olup bitiyor :KK53:
Hahaha :-) aynen kuzum dumanima gel dicem Sana :-)
Topramm ahhah dumanla da olsa ayrılmayak be gülüm :KK19::KK68:
benimki de yazıcı olmuş, ankara etimesgutta :) bölük yazıcısıymış sanırım. rahat demenize çok sevindim :)

Selam canım gözün aydın seninde :D için rahat olsun bundan sonra rahatsın valla emin ol benimki kantine adım attığımla çay kahve önümde oluyor diyor :KK48::KK48:
Ohh supoer olmus senınkı nerdeydı canm? uzun donem kısa donem ?

Aynen canım süper oldu :KK49: Uzun dönem Ağrı da canım :KK53::KK53: Seninki nerde

Herkese selammmm olur olmaz zamanlarda hortlak gibi çıkıyorum yaa :KK12::KK12:

Tatlmm napıyosunn :D ay ben her gün sayamıyorum ya içim şişiyor 1 hafta iki haftada bir işaretliyorum tabloyu olup bitiyor :KK53:

Topramm ahhah dumanla da olsa ayrılmayak be gülüm :KK19::KK68:

Selam canım gözün aydın seninde :D için rahat olsun bundan sonra rahatsın valla emin ol benimki kantine adım attığımla çay kahve önümde oluyor diyor :KK48::KK48:

Aynen canım süper oldu :KK49: Uzun dönem Ağrı da canım :KK53::KK53: Seninki nerde

Aynennn ballım buralarda çok karşılaşamıyoruzzzz :P:))

Günaydın gzüel haftalar olsun yine 1 hftayı geride bıraktık ohhh geçiyor geçiyor günler şükür ..nasıslızmız ben yoğundum bu aralar ondan giremedim pek ...

aynenn kuzum :) evdeyim bende vardiyaya gidicemmm pff canım sıkkın bu yüzdennn:mad: sen napiyon balımm:KK23:
of kuzum ya sabah ayrı bir dert akşam gitmesi ayrı bir dert dimi :KK14::KK14: bende takılıorum öyle araştırma yapıyorum iş ile ilgili :KK51:

iyiyim bebeğim çalışmaya devammm sen napıyosun nasılsın :KK19: ımmm whatsapp var hee bizde niden yok ve niden gruba gelinmiyorrr :KK53::KK11:

İyiyim bende tatlım çok şükür :KK54: hafta sonları ben giremiyorum tatlım hafta içi işte ekleşelim konuşuruk senle de :D

of kuzum ya sabah ayrı bir dert akşam gitmesi ayrı bir dert dimi :KK14::KK14: bende takılıorum öyle araştırma yapıyorum iş ile ilgili :KK51:

İyiyim bende tatlım çok şükür :KK54: hafta sonları ben giremiyorum tatlım hafta içi işte ekleşelim konuşuruk senle de :D

tatlımm doğru ama whatsapp da grubumuza istersen gelersin bence :KK53:

Back
X