2014 Yarenleri! :)

of kuzum ya sabah ayrı bir dert akşam gitmesi ayrı bir dert dimi :KK14::KK14: bende takılıorum öyle araştırma yapıyorum iş ile ilgili :KK51:

İyiyim bende tatlım çok şükür :KK54: hafta sonları ben giremiyorum tatlım hafta içi işte ekleşelim konuşuruk senle de :D

Aynen kuzumm yaa :(( araştırmacı gazeteci gibisin yavrm :-)

Herkese selammmm olur olmaz zamanlarda hortlak gibi çıkıyorum yaa :KK12::KK12:

Tatlmm napıyosunn :D ay ben her gün sayamıyorum ya içim şişiyor 1 hafta iki haftada bir işaretliyorum tabloyu olup bitiyor :KK53:

Topramm ahhah dumanla da olsa ayrılmayak be gülüm :KK19::KK68:

Selam canım gözün aydın seninde :D için rahat olsun bundan sonra rahatsın valla emin ol benimki kantine adım attığımla çay kahve önümde oluyor diyor :KK48::KK48:

Aynen canım süper oldu :KK49: Uzun dönem Ağrı da canım :KK53::KK53: Seninki nerde

istanbulda canm

Biz kutluyoruz canım tabi öyle hediye yağmuru için değil telefonda bile olsa sevgililer günün kutlu olsun demesi yeterlidir bizde :KK51: Askerde olduğu için kutlamak isterim yine o_O

oo iyiymiş tatlımm :D:D
aynen kuzum :) biz 14u degil 4 subat kutlicaz insallahh :) ben istedigim gun sevgililer gunu yaparim diyo bizimki niye herkesin yaptigini yapayim ki diyo :KK48:

selam canlarrr.. bugun çeyiz alışverişine çıktıkk :KK46::KK46::KK46::KK69:
NİDAKUUUŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKLI GÜNLERDEEE ŞIK SOFRALAR KURUP AŞKİTONLA KARŞILIKLI MUTLU MUTLU NİCE YEMEKLER YİYİN İNŞALLAHHHHH:KK51: Hayırlı uğurlu olsun bebeğimmmmm güle güle aşkla kullan yeni cicileriniîi:KK15:

NİDAKUUUŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKLI GÜNLERDEEE ŞIK SOFRALAR KURUP AŞKİTONLA KARŞILIKLI MUTLU MUTLU NİCE YEMEKLER YİYİN İNŞALLAHHHHH:KK51: Hayırlı uğurlu olsun bebeğimmmmm güle güle aşkla kullan yeni cicileriniîi:KK15:
bebeğimmmm canım cok teşekkür ederim.. inşallah güzel dileklerin kabul olsun :KK68::KK68: napıyosun canısı ?

Back
X