2014 Yarenleri! :)

bebeğimmmm canım cok teşekkür ederim.. inşallah güzel dileklerin kabul olsun :KK68::KK68: napıyosun canısı ?
İyiyim bebeğiiiimmm rabbime çoook şüküüüür:KK68:Duşa giricem birazdaaaaannnn.. Sen naposun fıstığımmm? İş kadını oldun buralara uğrayamaz oldun yaavvv:KK8: Nasıl gidiyo işleeeer? Bıcırıklar iyi miii?

Buarada ben haftasonu çağlartomun yanına gittim amaaa:KK22: Burdur'cukta dolaştıkkk, dışardan yattığı odayı gördüüüümm:KK22:Küçcücük yer kııııızzz.. 1günde her yerini öğrendim burdurun:KK53:

Of sorma ya bu aralar çok abarttım bi de :KK53::KK53: ayy sınav geliyor aklıma :KK14::KK14::KK14::mad::mad:

hahahaha topraam ünide bu kadar çalışmamıştım derslere be :P çalışsaydım eminim ki başka yerdeydim :-)

iyiyiiiim kusuuuuum sen nasilsiiin

yaklasiyo :KK43: biz kutlamiyozzz kii pis erdi karsi oyle gunlere :KK12:

Merhabaa canımmm :)

:KK57: Sade ve sadece 2 tanecik mi bebeğiiiim? 1+1=2 tanecik miiii :KK34:ama nideeeeeeen?

Denizim kuşum nasılsın yaaa göreşmedik :( nasıl geçti yolculuk anlat bakeemm :)

Bende iyiyim baby yarın gardasım gelıoo borek yapıom :) bıde ev toplancak :)

Merhaba şekerrrimmm:)

Bende iyiyim baby yarın gardasım gelıoo borek yapıom :) bıde ev toplancak :)
Becerikli hatunum benim yaaa.. Börekler pişince gönder benede 2dilim ordaaan.. Yollaaaaa:KK48: Gözünaydın buarada kuzucukkk:KK19:
iyiyimm bebeyimmm nasıl olayımmm bi koşturmaca gidiyo bnde pazar günü kayınvalidemgil vardı kahvaltıda sonra hepberaber yürüyüşe çıktık flann çok güzeldii :KK19:
Ooooh maşşallahh ne güzel kıııız:nazar: Çok keyifli geçmiştiiiiiir:KK51:

Becerikli hatunum benim yaaa.. Börekler pişince gönder benede 2dilim ordaaan.. Yollaaaaa:KK48: Gözünaydın buarada kuzucukkk:KK19:

güzeldi bebeğim çok şükür sevdiceğim de annesile resmimizi koymuş çekindiğimiz hayatımın kadınları yazmıs sıpaa :KK51:

hahahaha topraam ünide bu kadar çalışmamıştım derslere be :p çalışsaydım eminim ki başka yerdeydim :-)

Merhabaa canımmm :)

Denizim kuşum nasılsın yaaa göreşmedik :KK43: nasıl geçti yolculuk anlat bakeemm :)

Merhaba şekerrrimmm:)
Bebeğimmmmmmmm:KK36: Rüya gibiydiiiiiiiiii:KK68: Yolculuğum iyi geçti çok şükür son 15km geçmek bilmediiiiiiiiii:oops: Ayyy o ilk karşılaşmamızı hiç unutmuycaaaammmm.. Pis zaman çabucak geçiverdi onunlayken:KK51: Dönüşte iyiydi kuşum ama benimki sana doyamadım diye ağladı tlfda yaa:KK43: aşkım beniiiiiim.. Rolleri değiştik ben ona moral verdim bebeğim:KK53:

İyiyim bebeğiiiimmm rabbime çoook şüküüüür:KK68:Duşa giricem birazdaaaaannnn.. Sen naposun fıstığımmm? İş kadını oldun buralara uğrayamaz oldun yaavvv:KK8: Nasıl gidiyo işleeeer? Bıcırıklar iyi miii?

Buarada ben haftasonu çağlartomun yanına gittim amaaa:KK22: Burdur'cukta dolaştıkkk, dışardan yattığı odayı gördüüüümm:KK22:Küçcücük yer kııııızzz.. 1günde her yerini öğrendim burdurun:KK53:
evet kuuzuum yogun calıstıgım için eve gelince buralara gelmeye üşeniyorum azcuk:KK22: oyy bebegmm cok sevndm yaa bak neler kacırmısım ya beeen... Emınım cok guzel gecmıstır kısa da olsa. ben gokhanın yanına gittiğimde sanki iki gun yanındaymısım gibi hissediyorum:KK46: yazın daha iyi oluyor ama gunler uzun oldugu içinnn :KK66: evet burdur kucucuk insanları cok sıcakkkanlı ama ya :)) bi tane adam vardııı yem ntorenıne gele nbutn araclar o adamı durdurup yol soruyordu bizde sorduk bzm arkamızdan bi araba daha sordu adam usanmadan bıkmadan yol tarif etti millete şivesi de cok tatlıydı:KK24:

güzeldi bebeğim çok şükür sevdiceğim de annesile resmimizi koymuş çekindiğimiz hayatımın kadınları yazmıs sıpaa :KK51:
Ayyyyyy enişteye bak beeee:KK37: Romantikaaaaa:KK23: Kıııız kayınvalideciğînle nasılsınııız anneciğimmm diyebildin miiii:oops: Neydi kız adı sen bişi demişin ya bi gün konuşurken aklıma geldi şimdi gülceğim geldii:KK53:

evet kuuzuum yogun calıstıgım için eve gelince buralara gelmeye üşeniyorum azcuk:KK22: oyy bebegmm cok sevndm yaa bak neler kacırmısım ya beeen... Emınım cok guzel gecmıstır kısa da olsa. ben gokhanın yanına gittiğimde sanki iki gun yanındaymısım gibi hissediyorum:KK46: yazın daha iyi oluyor ama gunler uzun oldugu içinnn :KK66: evet burdur kucucuk insanları cok sıcakkkanlı ama ya :)) bi tane adam vardııı yem ntorenıne gele nbutn araclar o adamı durdurup yol soruyordu bizde sorduk bzm arkamızdan bi araba daha sordu adam usanmadan bıkmadan yol tarif etti millete şivesi de cok tatlıydı:KK24:
Haklısın bibiğimmmm:KK51: Bende sevdim yaaa.. Aşkım var orda beee AŞK'ın olduğu yer sevilme miiii:KK51: Rüya gibiydi bebeğimmmm kısada olsa tadı damağımdada kalsa iyi geldi.. Önümüzdeki ayı iple çekiyorummmmnm:KK51:

Saol baby smdı oturdum kıcımın ustune eheheh :))) evet yavrum ya sadece 2 denecik blmem onların orda bı kısım oyleyms anlamadm bırınde ben gdcem ıste allah kısmet ederse

Back
X