2014 Yarenleri! :)

Bebeğim bu şehirden şehire değişkenlik gösteriyo sanırım yaa çağlar sormuşta bi sınır var mı komutanım diye adam afedersin "bokunu çıkarmadıktan snra yok be oğlm" fln demiş:KK48:
hahaha aynen öyle gülüm gökhan 6 kere falan geldi e vciye zaten:KK48::KK48: bende subatta gidiciğim aşkşuma :KK54:

Saol baby smdı oturdum kıcımın ustune eheheh :))) evet yavrum ya sadece 2 denecik blmem onların orda bı kısım oyleyms anlamadm bırınde ben gdcem ıste allah kısmet ederse
Ohhh git kuşum gittt.. Onu askerdeyken ziyaret etmenin tadı çok başka yaa.. Çok şükür rabbim bunu nasip etti bana, inşallah tüm yarenlerimize nasip olur:KK51:

Hişşşşt beybisiiiii hani bnm börekler nerdeeeee?

hahaha aynen öyle gülüm gökhan 6 kere falan geldi e vciye zaten:KK48::KK48: bende subatta gidiciğim aşkşuma :KK54:
Ooooo yaşasııııııııınnnnnn:KK60: Aşklara kavuşalımmmmmm bibiğimmmmmm bende 14-15 yada 24-25 şubatta gidiciğim allah izin verirseeeee:KK19: Sizin çok azıcık kaldı tabiii.. Şafak kaç kuşum? Hangi ildesiniz bakalım bugün?

Ooooo yaşasııııııııınnnnnn:KK60: Aşklara kavuşalımmmmmm bibiğimmmmmm bende 14-15 yada 24-25 şubatta gidiciğim allah izin verirseeeee:KK19: Sizin çok azıcık kaldı tabiii.. Şafak kaç kuşum? Hangi ildesiniz bakalım bugün?
kuzum 59 sanırsam bakalım bi değişşiklik olmazzsa.. oyy 25 subat yarimin dogum günüsüü haftasonuna denk gelmediği için gidemiyciiğim.. ama 14 subatta giderim aksilik çıkmazsa.. kuzum artık bitti gözüyle bakıyorum ben assker saymıyom onu:KK47::nazar:

Ohhh git kuşum gittt.. Onu askerdeyken ziyaret etmenin tadı çok başka yaa.. Çok şükür rabbim bunu nasip etti bana, inşallah tüm yarenlerimize nasip olur:KK51:

Hişşşşt beybisiiiii hani bnm börekler nerdeeeee?

Kuzum iç harcını hazırladm yaaa sarıp dolaba koycam pısırmıcem smdı :) yarın pısırcem ama cok ıstıosan sana arsıvden börek ataym ne dersın :)))

kuzum 59 sanırsam bakalım bi değişşiklik olmazzsa.. oyy 25 subat yarimin dogum günüsüü haftasonuna denk gelmediği için gidemiyciiğim.. ama 14 subatta giderim aksilik çıkmazsa.. kuzum artık bitti gözüyle bakıyorum ben assker saymıyom onu:KK47::nazar:
Bencede bebeğim yaaa bitmiş artık sizin askerliğiniz:nazar:
Kuzum iç harcını hazırladm yaaa sarıp dolaba koycam pısırmıcem smdı :) yarın pısırcem ama cok ıstıosan sana arsıvden börek ataym ne dersın :)))
Süpper olur deriiiiiiimmmm:KK45: Hadi atta görek beybiiii:KK45:

Eklentiler

• börek.webp
    börek.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 51
Ufff beeee acayio canım çekti heee:kk77: Çıtır çıtır görünüyoooo.. Uf len bi tarafım şişicekkk:KK53: Kız bu çıtır börek tarifleri oluyo ya onlardan mı? Nasıl yaptın bakiyim?

Kız sana bunun tarifiini verdım ya mısafrn gelcegı zaman o bu :) ben ınstagrama bunun fibi kaç tarif atıyrm kz sana ondan ac dedm bn

Tamam bebebegm opum bende kız tabak çanak aldım kapli kalpiii netın basında 60 kagıt harcadm yıne ya :))))
Haniiiiii? Fotosunu aaaatttt banaaaa ben çok merak ederiiiiimmm:KK55: Özelden atttt.. Tam yatıyoken dencek laf bu şimdi yaaaa tabak çanak hemde kalpliiiii:KK30: Göriyim bendeeeee..

Haniiiiii? Fotosunu aaaatttt banaaaa ben çok merak ederiiiiimmm:KK55: Özelden atttt.. Tam yatıyoken dencek laf bu şimdi yaaaa tabak çanak hemde kalpliiiii:KK30: Göriyim bendeeeee..

Ayyy kuzum sayfaları kapattm yarın atam du ya keramikanın kapli tabakları varya ondan aldm pembiş bide kırmızı :)) nutella bıcagı aldm gosterım onu du

Back
X