2014 Yarenleri! :)

Ayyyyyy enişteye bak beeee:KK37: Romantikaaaaa:KK23: Kıııız kayınvalideciğînle nasılsınııız anneciğimmm diyebildin miiii:oops: Neydi kız adı sen bişi demişin ya bi gün konuşurken aklıma geldi şimdi gülceğim geldii:KK53:
yiriimm ben onuu yirimmm yaaa:KK45::KK45: Kuzum çok şükür aramız çok iyi Allahım bozmasın hiçbirimizin ağızımızın tadını:KK54: Anne çok rahat diyorum artık kuzum çok sevindii oda bana hep annemm kızım diyorr:KK22: Hihihiiiii fadik teyseee:KK48::KK48:

aynen kuzum :) biz 14u degil 4 subat kutlicaz insallahh :) ben istedigim gun sevgililer gunu yaparim diyo bizimki niye herkesin yaptigini yapayim ki diyo :KK48:

Ohh ne güzel canımm:KK51: ama o gün bunun tüm sevenlerin birleştiği günle kutlamak da var :KK51:
4 şubat da mı gelior yanına canımm :D
Yani fena degl ıste canm bana daha yakın bı yer terch ederdm ama bunada sukur tabi :)

Sen nerde oturuyorsun ki tatlım o_O
hahahaha topraam ünide bu kadar çalışmamıştım derslere be :p çalışsaydım eminim ki başka yerdeydim :-)
Merhabaa canımmm :)
Denizim kuşum nasılsın yaaa göreşmedik :KK43: nasıl geçti yolculuk anlat bakeemm :)
Merhaba şekerrrimmm:)

Kuzum aynen öyle biliyo musun ben ilk sene 6 ders bırakmış insanım şu an 2 dersten düşük not alma ihtimalim var diye kederleniyorum :KK53::KK53: ne hallere geldik tillililililililili:rolleyes::rolleyes:

Bebeğimmmmmmmm:KK36: Rüya gibiydiiiiiiiiii:KK68: Yolculuğum iyi geçti çok şükür son 15km geçmek bilmediiiiiiiiii:oops: Ayyy o ilk karşılaşmamızı hiç unutmuycaaaammmm.. Pis zaman çabucak geçiverdi onunlayken:KK51: Dönüşte iyiydi kuşum ama benimki sana doyamadım diye ağladı tlfda yaa:KK43: aşkım beniiiiiim.. Rolleri değiştik ben ona moral verdim bebeğim:KK53:

oyyyy kıyamam yaaa sizee:) o ilk karşılaşmalar hiç unutulmazz heyy gidiii:)) sevindim kuzum hasret giderdinizz ohh:) bende ramazanın yanına gitmek istiyorum ama sırf dönüşte üzüleceği için gelmemi istemiyor :(( ama teskere alacağı gün gidicem banane bananeeee :-) süpriz yapıcam hahahaha :))

Nasılsın canım:) senin keki hala yapamadım bir fırsat bulupta:( yapınca paylaşacağım seninle:)

Ohh ne güzel canımm:KK51: ama o gün bunun tüm sevenlerin birleştiği günle kutlamak da var :KK51:

Kuzum aynen öyle biliyo musun ben ilk sene 6 ders bırakmış insanım şu an 2 dersten düşük not alma ihtimalim var diye kederleniyorum :KK53::KK53: ne hallere geldik tillililililililili:rolleyes::rolleyes:

annemmmmm lilililili :) halimiz harap desenee kuzucum :-)

Senin nutella pıçağnı yirim len:KK53: Çok güzelmiş bebeğimmm sağlıklı günlerde kullanın inşallah:KK51:
yiriimm ben onuu yirimmm yaaa:KK45::KK45: Kuzum çok şükür aramız çok iyi Allahım bozmasın hiçbirimizin ağızımızın tadını:KK54: Anne çok rahat diyorum artık kuzum çok sevindii oda bana hep annemm kızım diyorr:KK22: Hihihiiiii fadik teyseee:KK48::KK48:
:nazar: Maşşallah kuzucuk.. Rabbim hiç birimizin huzurunu mutluluğuu bozmasın.. Hep güzel şeylerle sınanıp şükredenlerden olalım inşallah:KK51: Bu askerlik bizimkilere yaradıııı çoook şükür:nazar: Aşk pıtırcıkları oldular iyice:nazar: Aşk onlar yaaaa AŞKKKK:KK36:

oyyyy kıyamam yaaa sizee:) o ilk karşılaşmalar hiç unutulmazz heyy gidiii:)) sevindim kuzum hasret giderdinizz ohh:) bende ramazanın yanına gitmek istiyorum ama sırf dönüşte üzüleceği için gelmemi istemiyor :KK43:( ama teskere alacağı gün gidicem banane bananeeee :-) süpriz yapıcam hahahaha :))

Nasılsın canım:) senin keki hala yapamadım bir fırsat bulupta:KK43: yapınca paylaşacağım seninle:)

Git bebeğim gittt harika olur vallaaa elele geri dönersiniiiiiizzz ayyy ne güzel yaaa:KK71:

aynen kuşum:) kızacak ama o özlemle beni görünce affeder belki :p
İşler nasıl canım görüşemedik bayadır:)
İyi bebeğimm allaha çok şükür yaa.. Bu vardiya bizi bayaa hafifletti:KK53: Buhafta sonuda nöbetçi olucam arkadaşla değiştik haftaya sökeye gidicem ailemin yanına:KK45:Ankaradan teyzem gelicek hep birlikte olucaz:KK45: Sende ne var ne yok bebeğim?

İyi bebeğimm allaha çok şükür yaa.. Bu vardiya bizi bayaa hafifletti:KK53: Buhafta sonuda nöbetçi olucam arkadaşla değiştik haftaya sökeye gidicem ailemin yanına:KK45:Ankaradan teyzem gelicek hep birlikte olucaz:KK45: Sende ne var ne yok bebeğim?

Brnde bu hafta vardiyadayım kuzu :)) iş güç aynı birde spora başladım sıkı gireyim diyorum balım :)

Senin nutella pıçağnı yirim len:KK53: Çok güzelmiş bebeğimmm sağlıklı günlerde kullanın inşallah:KK51:

:nazar: Maşşallah kuzucuk.. Rabbim hiç birimizin huzurunu mutluluğuu bozmasın.. Hep güzel şeylerle sınanıp şükredenlerden olalım inşallah:KK51: Bu askerlik bizimkilere yaradıııı çoook şükür:nazar: Aşk pıtırcıkları oldular iyice:nazar: Aşk onlar yaaaa AŞKKKK:KK36:
Aminnn kuzucummmm Dört bir yanımız Aşkla dolsun:KK19::KK19:

Günaydınn Kızlaarr:KK53:

Kuzucuklar günaydııııınnn hatta tünaydıııın :) bugün 2015 in ilk askerlerinin yerleei belli olduuu :) bana noluyo bilmem amaa heyecanlandm ben de :) aşkitomun yerini öğrendiğimiz günü hatırladımm :)

oyyyy kıyamam yaaa sizee:) o ilk karşılaşmalar hiç unutulmazz heyy gidiii:)) sevindim kuzum hasret giderdinizz ohh:) bende ramazanın yanına gitmek istiyorum ama sırf dönüşte üzüleceği için gelmemi istemiyor :KK43:( ama teskere alacağı gün gidicem banane bananeeee :-) süpriz yapıcam hahahaha :))

Nasılsın canım:) senin keki hala yapamadım bir fırsat bulupta:KK43: yapınca paylaşacağım seninle:)

Ahahahah çok fenayım yaaa öyle böyle değil watsapp da attığın resmi yaşıyorum toopppraaaaaggggmmmm :KK53::KK53::KK53::KK53:

adana mersın canm :)

saol babyy bı nutella pıçagm eksıktı onu da aldm tamamlandı ahahahah :)))))

yap da yıyelımmmm :)))

Back
X